2014. november 20., csütörtök

Engedd el és megkapod

Engedd el és megkapod

A teremtés titkos összetevője, sokszor tapasztaltam én is, hogy ez a varázsige tényleg működik. Persze ennek is van apróbetűs része. Ft-ért Szombatra tudott teherautót szerezni reggel jönnek és kifizeti kp-ban és viszik a gépet.


Hová tűnt a régi ragyogáso miért sebzi meg kezem tövised? Ha a Tié nem kerülheted el. Akkor meg mi értelme feszülni, de tényleg? Amikor például pénzt akartam, egyre kevesebb lett. Aztán elengedtem és rábíztam magam az Életre.


Unsubscribe from patricia7? Fehér Balázs és Felcser Máté) - Ha Nem Mondod - Duration: 3:54. Ha szeretné engedd el! Oliver Burkemannak mindenképpen igaza van abban, hogy a boldogság keresése öncélú és hiábavaló dolog, ha a boldogság édes madara egy távoli.


Hogyan add fel az égnek, hogyan engedd el úgy az irányítást, hogy tényleg ez történjen? Sokszor eljutsz odáig, hogy felado de legtöbbször a rossz utat választod a megoldásra. Az ugyanis, hogy: f eladom, elengedem, kirúgom és mostantól nem veszem fel a telefont, hogy érezze a hiányomat , még mindig csak hiszti.


Nemrég ebben a cikkben arról írtam Nektek, hogy a legkegyetlenebb törvényt, az “engedd el és megkapod ” törvényét sikerült megértenem, mikor bő évnyi fogyózás után, idén szilveszterkor úgy döntöttem, hogy NEM fogadom meg, hogy idén lefogyok. Sőt, biztos előfordul, hogy mi is mondjuk másoknak segítségként, jó tanácsként. De mit is jelent pontosan ez az elengedés?


Engedd el és megkapod

Mit is kell elengednünk és miért? A legbosszantóbb az tud lenni, amikor azt mondják, hogy engedd el és akkor megkapod ! Na persze, de ha valamire vágyom, azt mégis hogy engedjem el? HOGYAN-nal tényleg nem kell foglalkozno de azért nem, mert útközben derül ki.


Anélkül nem is érhetnél célba! De ehhez előbb el kell indulnod. Elindulni viszont csak akkor tudsz, ha tudod mi a CÉL. A kezemben tartom a Földet, és a kezemben vannak a nemzetek.


Ha folyton hozzáadsz valamit a programjaidhoz és az életedhez, akkor hamar kedvetlenedsz és elfáradsz. Az utóbbi hónapok ezt tanították nekem (illetve talán az elmúlt évek, de csak most tudatosult) és mind alakformálásban, mind karrierben meglett a gyümölcse! Engedd el azt, ami lelassít! A paradox törvény, hogy engedd el , amit annyira, de annyira akarsz, sok fázison megy keresztül.


De mi értelme az engedd el és megkapod elméletnek, ha 1. TÉNYLEG képes voltál elengedni, akkor már belül is lemondtál róla, vagy elfásultál, vagy kiszerettél belőle - de akkor már minek jöjjön vissza? Ne felejtsd el , hogy varázserőd van. Vagy ha neked nincs is, a barátnőid között van jó boszorkány is. Végre megkapod azt a jelet, amelyet olyan régóta vártál. Könnyen lehet, hogy olyan régóta vártad ezt a jelet, hogy már azt is elfelejtette hogy te kérte és főleg azt is, hogy minek a jele ez.


Engedd el és megkapod

Hihetetlen erejű TEREMTŐ gyakorlatok, az engedd el és megkapod ! Megtanuljuk, hogyan lehet a hiányállapot rezgéséből kikerülni a bőség rezgésébe és azt vonzani. A gyakorlatokat bemutatom, majd közösen elsajátítjuk a következő témákban: NAPI rutinra. Milliószor hallottad már, hogy engedd el és akkor megkapod ? Próbáltad így, próbáltad úgy, de eddig még nem érkezett meg az igazi elengedés? Mégis mi a titka az elengedésnek?


Mire is jó az elengedés? Miért is kell elengednünk?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések