2014. november 14., péntek

Halak ikrek barátság

Ha a barátnője Ikrek , egy percig sem fog unatkozni mellette. De arra számítson, hogy ez a barátság csak addig él, amíg ön ápolja. Tudomásul kell vennie, hogy az Ikrek ezernyi dologgal foglalkozik, örökké késésben van, s talán még a megbeszélt találkozót is elfelejti, mert egy érdekesebb programja adódott. Mint barátság az Ikrek és a Halak közt tökéletesen tud működni, hiszen a Halak veszi a fáradtságot és meghallgatja mindig az Ikrek jegyű barátját, vagy barátnőjét. Amennyiben a Halak munkájában örömet talál, felvérteződik belső vívódásaival szemben.


A pénzt nem gyűjtögeti, hanem életkörülményei megkönnyítésére fordítja. Mivel a Halak tudja, mihez vezet a pénztelenség, a kényelem hiánya, sokat dolgozik, mert retteg a lehetőségtől, hogy netán másokra szorulhat. Mindig hatalmas náluk az átmenő forgalom, és a barát maximum a portaszolgálatos (esetleg a hostess) szerepét töltheti be ebben az instrumentumban. Az Ikrek Olyanok, mint egy konferenciaközpont.


Neki folyton csöng a telefonjuk, - legyenek mosogatók egy étteremben vagy nagyvállalkozók, ez mindegy. Ez néha az Ikreket kíváncsivá teheti, nem a saját dolgaikkal foglalkoznak. Tovább a részletes jellemzésre. Kos és Halak jegyű szülöttek kapcsolata hosszú és boldog lehet, különösen, ha képesek kiegyensúlyozni a temperamentumok közti különbséget.


Halak ikrek barátság

A Kos- Halak páros bátran belevághat a házasságba, mert életük harmokikus lesz egymás mellett. A Kos nõ optimista, szereti a gyerekeket, a lármát maga körül. Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni. A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok.


Napi horoszkóp augusztus 2. Kosok, Halak , Szüzek, Oroszlánok, Ikrek , Mérleg, Vízöntők figyeljetek, van egy fontos üzenetünk! Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra. Halak asztrológia február - március 20. A Halak két világban élnek, a valódi világban és a spirituális vagy misztikus világban, ahol úgy értelmezik a látottakat, amilyennek látni akarják.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Legyen óvatos azzal, ha valakinek valamire igent mon mert villámgyorsan bepalizhatják, még akár is ismerősei is. Nem arról van szó, hogy mindenkinek mondjon nemet, de gondolja át, mibe készül belemenni, mert a legártatlanabb dolog is fordítva sülhet el. Ma amúgy is próbál mindenkinek a kedvében járni, szeretne másokat boldoggá tenni, éppen ezért sétálhat bele az.


Amikor a Hold az Ikrek jegyben jár, akkor leginkább szabad mozgástérre van szükségünk. Felmerül bennünk az igény arra is, hogy a túlságosan szoros emberi kapcsolatainkon lazítsunk egy kicsit. Ilyenkor kevésbé vagyunk nyitottak a mélyebb kommunikációra, sokkal inkább a laza, könnyedséggel teli programokat keressük. HALAK (II. – III. 20.) Sajnos a barátok gyakran „lelki szemetesládának” használják, hiszen neki mindent el lehet mondani, nála mindentől meg lehet szabadulni – persze csak szóban.


Halak nagyon ritkán viszonozza ezt, inkább a partnerkapcsolatára fókuszál, mint a barátságra. A megbízhatóság, a stabilitás többet ér, mint az a sok édesség és keserűség, amit egy lehetetlen románc jelentene most önnek. Ha vonzódik is egy ilyen kalandhoz, most nagyon nincs itt az ideje ennek.


A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi. A Kos, Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit. Nyilas nő és halak nő közti barátság feszültségekkel?


Halak ikrek barátság

Nyilas jegyű teljesen laikus nő vagyok a témában, de már nem tudom egybeesésnek betudni a történteket: eddigi életemben baratsagom ment tönkre különböző okokból halak jegyű nőkkel, valamint jelenleg most is viharos barátságban vagyok egy halakkal, akit amúgy közeli batátnőmnek tekintek. Kihívásokkal teli kapcsolat. Kemény fába vágod a fejszédet, ha egy másik Vízöntővel akarod összekötni az életed. Te azonban kedveled a kihívásokat, minél lehetetlenebb, annál izgalmasabb a feladat.


Mindketten nagy mókamesterek vagytok, fontos számotokra a függetlenség, a barátság. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot, így ennek tudatában iratkozom fel a hírlevélre. Bika nő: Nyugodtabb, anyáskodóbb, ő is hűséges, nagyon érdekli az ikrek szertelen, bulizós természete, szeret vele pörögni. Az a kérdés, hogy hosszú távon mennyire bírja az ikrek a bika nyugodt természetét, és fordítva, mondjátok el tapasztalatotokat nekem. Mert ugye sokan boldogtalanok, és alig várják, hogy a barátság legalább valami soványka kis kalandba torkoljon, bánják is õk, hogy már megint a feudális maradványok érvényesülnek.


Végülis õk csak ahhoz a kérdéshez szóltak hozzá, lehet-e nõ és férfi közt barátság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések