2014. november 19., szerda

Campona gyerekprogramok

Hogyan is lehetne ünnepelni jobban, mint tengernyi játékkocka között és különböző megoldandó feladattal. A Kidexpo élményhétvégén, nem csak az ajándékok kiszemelése, de az egész napos szórakozás is biztosított, az Első Ünnepi Könyvvásáron jobbnál-jobb könyvek és ingyenes gyerekprogramok közül válogathattok, de ezen a hétvégén rendezik a társasjátékkedvelők egyik legnagyobb hazai rendezvényét is. A játékokat használhatják kicsik és nagyok, súly valamint korhatár megkötés nélkül. Budapesti aktuális és állandó gyerekprogramok gyűjteménye.


Egzotikus állatkert Budapesten a Campona üzletközpontban az év minden napján. Szórakoztató programokat keresel a gyerekeidnek? Budapest rengeteg kalandos lehetőséget tartogat kisebb és nagyobb gyerekek számára egyaránt, sőt még azoknak is, akik talán inkább már csak lélekben fiatalok. A játszóterektől az aqua parkokig, a tudományos kiállításoktól a. Közös gyertyagyújtás Advent első vasárnapján és Malek Andrea és a Soulistic koncert. Csoportos kedvezmény, családi kártyák, online jegyrendelés, utalványos, bankkártyás, szép kártyás fizetés.


Megújult a Campona játszóház! Változatos programok, értékmegőrző, ingyenes wifi. Tipp: parkoljunk az ide vezető bejárat mellé, mert a Campona tele van elképesztő mennyiségű százforintos érmével működő játékkal - amiket jobb kihagyni.


Ha szuper gyerekprogramot, családi programot vagy randihelyszínt keresel, ezt nézd meg! Budapest hétvégén is várja a szórakozásra, kikapcsolódásra váró vendégeket. Számtalan kulturális program közül választhat az ideérkező turista. A bevásárlóközpontot számos busz vonal és a vonat is érinti, a Bikás park felől 213-as, 214-es, 114-es járatok, illetve a Keleti pályaudvar vonalától a 133E jelzésű autóbuszok. A Campona kényelmesen elérhető tömegközlekedéssel is.


Ezek mellett a 150-es, 138-as, 33-as autóbuszok is megállnak a Campona előtt. Manóprogram, ahol naponta frissülő családokat és gyerekeket érintő híreket és programokat találsz. Izgalmas gyerekprogramok - Sweet Escape Balatoni gyerekprogram Siófokon Hétvégi gyerekprogram a Symbol Budapestben.


Gyerekprogramok , családi programok az egész ország területéről. A minden évben megrendezésre kerülő budafoki megemlékezés a Cziffra Fesztivál 5. Az esten zenével és anekdotákkal idézzük fel Cziffra György életét és budafoki kötődését. Pénztártól való távozás után nem fogadjuk el a reklamációkat.


A kiállítás területén saját használatra készülhet videó film vagy fénykép, de vakut használni tilos. Az aktuális családi programokat itt találod! Programok, események Budapesten egész évben.


A cápás állatkert rendszeres programjai hétről-hétre a látványetetések. Minden, ami a városban történik. Az különleges állatok etetése mellett az év jeles- és ünnepnapjain pedig további programokkal várják az érdeklődőket. Mit nézzünk ma a tévében? A kicsiket a Télapó nyomában, a Bajkeverő majoKövesd a majmot!


Undipofik és a Bébi úr, míg a nagyobbakat a Különös varázs, az Abulele, valamint a Pinokkió várja. Magyarországon egyre szaporodnak a kisebb-nagyobb állatkertek, de a Tropicarium az egyetlen olyan állatkert, mely teljesen fedett helyen, a Campona Bevásárlóközpontban helyezkedik el. A gyerekek mindig is nyitottak az állatokkal való ismerkedésre, szeretettel várjuk tehát Önöket akár egy ismeretterjesztő biológia. A legizgalmasabb játékokkal vár mindenkit az Új Buda Centerben és a Reno Udvarban!


Az AEROPARK Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B terminálja mellett helyezkedik el. A repülőgép múzeumban megtekinthető a magyar közforgalmú repülés elmúlt évének szinte teljes fejlődéstörténete, a Li–típustól kezdve egészen az ezredfordulóig szolgálatban lévő Tu–154-esen át a manapság is aktív L-410-es típusig, valamint számos. Fedezzétek fel MINIVERSUM Élményközpontot, ahol a család minden tagja kellemesen eltölthet egy délelőttöt vagy délutánt! A belépőjegyek megváltásával 2interaktív játékunkat próbálhatjátok ki! Családi vasárnap Jégkirálynő Nektár Színház előadása Mesénk H. Andersen egyik sokak által kedvelt művének feldolgozása, mely az igaz barátságról, kitartásról, küzdelemről és a feltétel nélküli szeretetről.


A legvidámabb hely Budapesten, az egész család számára - Erre induljatok a hétvégén a családdal! A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Müpa honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések