2014. november 17., hétfő

Padödö itt van a nyár

Patrick Swayze’s W-idow Finally Found Love Again, And Here’s The Man Who’s Healed Her Broken Heart - Duration: 11:11. ASMR Relaxing 20453. Jöjj el napfény Jöttem, láttam, főztem Jó nekem így (A jobbik oldala) Kefélni de jó Kell egy jó barát Kell, hogy várj Kiabálj! Rádió Antritt - PA-DÖ-DÖ - Online rádiókat gyűjtöttünk össze, kiírjuk ami épp most szól, az oldalon tudjátok hallgatni, továbbá részletes statisztika az elhangzott dalokról! Vár már a nyár , itt a nyár Vár már a nyár , itt a nyár Vár már a nyár , itt a nyár Vár már a nyár , itt a nyár Soha sem élveztem, hogy a napsütés milyen Néha iszapos, mély a víz és az nem túl jó nekem Pánikban vagyok, mert az angolnák nagyok Gyorsan menjünk innen el, ilyen fürdés mégse kell Durva hosszú sor van a Balatonon Az üdülési csekkemet neked adom Durva.


Padödö itt van a nyár

Most összesen látogató van az oldalon. Itt van a nyár Itt van már a születésnapom. Holnap este jön a legújabb rész. A szóban és hangban forgó dal megtalálható a JUBILEUMcímű nagylemezünkön, amely kapható a PA-DÖ-DŐ bazárjában. Figyelem, figyelem A nagy medence mellett egy kis medencént találtak Jogos tulajdonosa átveheti a hangosbemondónál Hot-dog, a kávé, a sült limonádé Hot-dog, a kávé, a sült limonád.


Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok. Van bevezető kislemez, a „Jó nekem így” c. Padödö - itt a nyár :) „Gyermek a pályán! Ezt a rádiók és a különböző médiák kapják. Ha jól tudom, ez lesz már a második – saját kiadásban – megjelenő nagylemez.


A fotókat készítették: Bende Tamás, Dalmoki Tamás, Felvégi Andrea, Sorok Péter, Posztós János és Váradi Tamás. Ha végre itt a nyár és meleg az idő Az ember strandra jár, mert azért van itt ő, S míg anyu öltözik az apu ideges, Hogy olyan lassan készül el, hogy addigra este lesz Jaj úgy élve. Tépd szét maga dobd el az agyad Bolond az, aki észnél marad Négyen vagyunk ez tisztán látszik Nálunk a színes haj nem játszik Csak hátul állunk, táncolgatunk Ettől áll a hangulatunk A mi pasink nem Szabó János, Ha fáj a fejed kiabálj most Soha ne félj, amíg én is itt vagyok Így egyszerűbb az élet Soha ne félj, amíg én is itt vagyok Így egyszerűbb az élet Soha. Ilyen is csak nyáron van. Nézzétek csak, a pályaudvaron idegesen rohangáló kis kabátos hölgy is mit össze nem harcol a nyár ellen?


Panoráma Klub videói a Network. Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. Mutatunk három játékot, amit a kicsiknek szántak, de az egész családnak is működnek.


Padödö itt van a nyár

Ráadásul nem szerencse kell hozzájuk, hanem ész és ügyesség is. A nyár már itt van , és hamarosan nyáriszünetre megyünk, de még lesz egy péntek este az évadban, ezért gyere és ünnepeljük meg együtt, amit Isten ebben az. Elegem van abból, hogy ha egy híresség bármit csinál Pl.


Azembereknek szükségük van magánéletre. Szegény celebek ezt a keveset sem kaphatják meg. Lásd: Mercedesz Lambre cigi) Hadd csinálják azt ami nekik jólesik. Ha tönkreteszik magukat, hát tegyék.


Nyár , A régi vágyam egyre jobban Lobban, De vár, még egyre vár. Itt ital illatja tégedet vár. Te Hűtelen, boldog leszel majd újra, hidd meg. A meteorológusok szerint a nyár kiterjed június, július és augusztus hónapokra az északi féltekén, illetve december, január és február hónapokra a déli féltekén.


A nyár meteorológiai meghatározása igazodik ahhoz az általános véleményhez, hogy a nyár az az évszak, melyben az év leghosszabb és legmelegebb nappalai vannak. Minden rossz egyszer véget ér: eljön a tavasz és menekül a tél, szivárvány festi át a kék eget. Egész évben így, mért nem lehet? Indulok Az én repülőm Pók van a. Nem csak ünnepekkor jár az ajtónak dísz. Lassan eltelt az év fele!


Padödö itt van a nyár

Itt a nyár , itt van három nyertes. Hiába minden, itt van már az ősz, ez a tarkabarka varázs nálunk időz. A kopasz ágak közt átszűrődik a napsugár, már rég búcsút intett nekünk a nyár.


A szeretet mindenhol ott van. Ott van a fákban, a kőben, a reggeli harmatban, A Nap sugaraiban, az emberek között, A boldogságban és a szomorúságban. Ott, hol a fülemüle, fagyalbokor közepébe, nádirigó víg sípjában, patak csobogó fodrában, búzavirág kék szemében, ezüsthalak pikkelyében.


Ott trilláz a réti fűben, egy kis tücsökhegedűben. Göncölszekér rúdja mellett csillagökröket terelget. Nyár kacsint be az ablakon egy tikkadtságos hajnalon, fénye a redőnyt törve át magával füröszt hűs szobát.


Paplant ébreszt és takarót, lajháros-lusta ágylakót, tarisznyájában új virág, - nem kap a szirma hőgutát -, s van benne friss vakáció, egy tópartra szánt rádió, fecskék cikázó röpte száz, veríték-lázas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések