2014. november 10., hétfő

40 Éves szinglik

Egy élsportoló sem úgy megy oda egy versenyre, hogy biztos, hogy nem fogom megugorni a lécet, mert akkor jobb, ha el se kezdi – magyarázza Somogyi Kata, aki szerint az életkor előrehaladását a saját előnyükre is fordíthatják a szinglik. Minél több év tapasztalat áll valaki háta mögött párkeresés terén, annál. FEBRUÁR 11-TŐL A MOZIKBAN! Van, aki profi mód műveli a szingliséget, van, aki rossz ebben a műfajban… és van Alice. Meg Tom, David és a többiek.


Elegem van abból, hogy próbálok megkedvelni más embereket, amikor tudom, hogy a szerelem máshol vár rám, és te vagy az igazi. Megfogadták, hogy összeházasodnak, ha év múlva szinglik lesznek. Hát, kénytelenek voltak betartani - Mondjuk elég kacifántos módon találtak egymásra újra, és azt is kb.


Létezik egy „Hogyan legyünk szinglik ? Az eredeti regényben van egy Georgia nevű karakter, akit tizenöt év házasság után, negyvenévesen elhagy a férje egy éves salsaoktatóért. A férfiak legszebb életkora és év között van, mert: - Könnyedén cipelik a szatyrokat - Szívük még fiatal - Még nem néznek ki túl rosszul - Még van élet a nadrágjában Boldog születésnapot! Amikor jócskán a harmadik X-en túl valaki az egyetlen szingli egy bizonyos társadalmi körben, sokkal inkább megkérdőjelezheti a saját értékeit, egyre bizonytalanabbá válhat, és ilyenkor a férfi úgy definiálhatja önmagát, mint akinek már lejárt a szavatossági ideje. Magyarország első számú társkereső oldala, -os sikeraránnyal, azoknak akik tartós kapcsolatot keresnek! Társkeresés garanciával!


Hova járnak szórakozni, ismerkedni a körüli szinglik ? Ha mégis bekövetkezne, akkor az én koromban milyen lehetőségek vannak? Regisztrált tagjaink jó része a -es korosztályból kerül ki, az átlagnál aktívabbak a társkeresésben, nők is és a férfiak is sokkal aktívabbak, mint a fiatalabb szinglik. Ingyenes regisztráció vár, ellenőrzött adatlapokkal, megbízható profilokkal naponta 1új feletti taggal. A szülőképes korú nőknél másfélszeresére, ezen belül a gyermekvállalást illetően legfrekventáltabb korú 30–éves nők körében több mint.


Pályakezdők, szinglik , egyedülállók. Kik is tartoznak ebbe a csoportba? Elsősorban azok a huszonöt és harmincnégy év közötti fiatalok, akik már piacképesek a munkaerőpiacon, önálló jövedelemmel rendelkeznek, de még nem rendelkeznek önálló háztartással. Légy szíves, ne ásd el magad csak azért, mert felett vagy.


40 Éves szinglik

Igen, az alakod talán nem a legtökéletesebb (bár tornával és helyes táplálkozással rengeteget javíthatsz rajta), a bőröd nem olyan feszes, mint éve, viszont rengeteg előnnyel bírsz egy huszonévessel szemben. A dialógusok jól meg vannak írva, talán ez a legnagyobb erénye a éves szûznek. Ettõl eltekintve viszont nem sok jót lehet mondani róla. Mit kezdjek ugyanis egy olyan filmmel, ami szerint az, aki nem a társadalmi elvárások szerint él, az vagy sorozatgyilkos vagy egy debil óvodás?


Sokszor ugyanannyi pénzt keresnek, mint a férfiak. Az átlagéletkor növekedése is afelé a gondolkodás felé tolta el ezeket a nőket és férfiakat, hogy ráérnek éves koruk körül megházasodni, mert még mindig marad évük arra, hogy egy stabil társsal éljék le az életüket. Közben betöltöttem az öregségi nyugdijkorhatárt. Kérdésem, valóban van lehetőség arra, hogy a megállapított, és azóta folyósitott nyugdíj és korhatár alapján érvényes nyugdíjjogosultság szerinti nyugdíj különbözetet igényelhessem. Csaba éves diósdi társkereső tagunk.


Ezt írta magáról: Egy örökmozgó, sportos, szingli férfi vagyok. Van egy éves kisfiam aki nagyon ritkán van sajnos csak velem. Nem tom ki hogy van a kisebbség beilleszkedési prblémájának megoldását illetően,de azt kell mondjam hogy szar világban élünk annál is nagyobb szar emberekkel,mert igaz ugyan hogy a börtönök -a cigánnyal van benépesítve,viszont azt a maradék -ot,akik sokszor a magyarokat is megcsúfolva éjt-nappallá téve robotolnak a családjukért,miért kell egy. Nagyon szeretek biciklizni és a környező or. Sosem telt el fél évnél több anélkül, hogy beszéltek volna.


A férfi gyakran Kimberley-től kért tanácsokat, ha más nőkkel támadt problémája. Már a harmincas éveikben járhattak, amikor kötöttek egy megállapodást: ha éves korukra szinglik lesznek, összeházasodnak. A Harvard-Yale vizsgálat a férjhez menési esélyekről (Where are the men for the women at the top?) azt írja, hogy egy -es éveiben járó karrierista nőnek nagyobb esélye van arra, hogy terrortámadás áldozatává váljon, minthogy férjhez menjen. A 80-as években a férjhezmenési esélyeket tovább rontja a yuppik megjelenése.


40 Éves szinglik

Van egy éves vizslám, most már nyilván nem jutok vele messzire, de fiatal korában jártunk munkakutya-kiképzőbe, ahol azt gondolná az ember lánya, hogy ott aztán vannak férfiak. De nem, oda kizárólag tizenéves kislányok hordják a rottweilereiket és a német juhászukat. Hozzák a hatalmas kutyájukat, és edzenek velük. Két dolgot nem értek, aki látta az elsõ két évadot, kérem reagáljon, hogy igazam van-e vagy csak elsiklottam valami felett.


Még csak a másodikat nézem, ha valami kiderül késõbb, csak annyit írjatok, hogy késõbb kiderül!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések