2014. november 7., péntek

Eger flóra akció

Eger flóra akció

Foglalj online, gyorsan, könnyen! Válaszd ki a legmegfelelőbbet és pihenj akár már holnaptól! A nyaralás egyik fő szempontja az étkezés minősége. A programok tájékoztatására érdemes figyelni! Nekünk nem volt semmi panaszunk, de az épület karbantartására időszerű odafigyelni!


Eger csodálatos város, ajánlom másoknak is a Flóra Hotelt. Az Eger központjában található Hunguest Hotel Flora szálloda perces sétára helyezkedik el a strandtól. A szálláshelyen étterem és bár is várja a vendégeket, valamint gyógy- és wellnesskezelések is igényelhetők. A síkság és a hegyvidék találkozásánál fekvő történelmi város régóta egyházi és közigazgatási központ, a híres történelmi borvidék lelke, kereskedelmi központja, ismert fürdőváros.


Zöld Hunguest Hotels szállodák Tizennégy Hunguest Hotels szálloda nyerte el a Zöld Szálloda címet! A csillagos Hunguest Hotel Flóra szálloda Eger városában, a gyógyvízforrások központjában helyezkedik el. Eger wellness hotel Eger fürdő hotel Flóra wellness Hétvége, Wellness szállodák, wellness hotelek Miért a wellnesshetvege. Akciós wellnesshétvégék, alacsony árakon.


Senior Ajánlatunk Senior csomagajánlatunk minimum éjszaka szállodai tartózkodás esetén foglalható, abban az esetben, ha a szobában legalább egy, év feletti személy tartózkodik. Minden információ egy helyen. Eger szálláshelyek, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. A szállodában számos kedvező árú wellness és gyógykezelések közül választhatnak a vendégek. Itt minden a rendelkehzésünkre áll, amit csak szeretünk.


Gyönyörű a város, és minden nagyon közel van. Eger - Hunguest Hotel Flóra - Négyet fizet ötöt vihet akció Egerben. Elmenne pihenni de nem tudja mikor? Mi megmondjuk Önnek mikor a legérdemesebb. Alábbi akcióink keretein belül meghatározott időben last minute áron várjuk Önöket.


Eger flóra akció

Kattintson a kedvezményekért! A négyszintes Hotel Flóra Eger 1összkomfortos szobájában telefon, televízió és minibár áll a vendégek rendelkezésére. Az összes tetőtéri szoba, valamint a strandra néző erkélyes szobák légkondicionáltak. A szállóban mozgássérült vendégek számára kialakított szobák is vannak.


Adventi szuper akció Egerben, a Hunguest Hotel Flóra szállodában! Hangolódjon a karácsonyra Egerben! Termálfürdő közvetlen szomszédságában, a városi sportuszodával szemben, a történelmi belvárostól kb.


Negatívumot nem nagyon tudok róla írni, maximum azt, hogy a régi szárnyban van az étterem rész, tehát minden egyes étkezéskor át kell sétálni, de ez egy olyan nüansznyi probléma, ami könnyen átlendül az ember. Az épületben nem csak medencék (ilidzsa), hanem a török fürdőzést idéző hamam (masszázs, gőz, leöntő fürdő) is található. Kérjen ajánlatot, biztos lehet abban, hogy a legkedvezőbb árat küldjük el Önnek. Törökfürdő Eger városában. Halpedikűr Eger Hotel Flóra.


Június 1-én nyitunk az Egri strandon ! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt,új és vissza térő vendégeinket is! Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Okleveles képzést indítunk Október 15-én Solanie Alaptanfolyam témában, ahol a kedves jelentkező megismerheti a Solanie termékcsaládot, az értékes hatóanyagokat és a hozzá tartozó kezelési módszereket, kiegészítve gyakorlati tanácsokkal.


Eger történelmi múltjával adottságaival évente több százezer turistát fogad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések