2014. november 27., csütörtök

Vadászgörény tenyésztőtől eladó

Vadászgörény tenyésztőtől eladó

Kennelünk személyesen is megtekinthető! NEM felhalmozott nyúl- vagy nyércketrecekben, sufniban, disznóólban vagy társasház folyosóján tartjuk, mint a tenyésztők többsége, így szívesen adunk ötleteket mindazoknak, akik a görények igényeinek megfelelő helyet szeretnének kialakítani, de nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A jelenleg előjegyezhető, lefoglalható, eladó vadászgörénykölykök honlapja - Azoknak, akik hozzáértő, felelős tenyészetből szeretnének minőségi, házikedvencnek alkalmas vadászgörényt!


Vadászgörény tenyésztőtől eladó

Vadászgörény kölyök előjegyzés. Bármilyen évszakban szülessenek is, a tőlünk kikerülő kölykök erősek és egészségesek. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Egyéb háziállat hirdetés: Törpenyuszik-F. A foglalás feltételeit megtalálja a Görénykölyök előjegyzés menüpontban. A gazdiválasztás jogát fenntartjuk ! JELENLEG NINCSENEK LEFOGLALHATÓ KÖLYKEINK.


Apuka pearl-merle, anyuka narancs! Eladó Dzsungáriai törpe hörcsög babák! Már csak vadas szabad! Fiú-lány párost nem adok el , mert testvérek! Ennek tudatában keressenek!


Tenyésztőtől eladók him vadászgörény kölykök Archivált hirdetés Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. Itt nem találsz szaporítókat! A háttérben ellenőrizzük a tenyésztőket és csak a valódi, megbízható kennelek találhatóak meg nálunk, talán ezért nem találsz most eladó kölyköket nálunk. Nézz meg mindenképp néhány tenyésztőt az oldalunkon vagy keress más hasonló fajtát! A vad vérvonalú vadászgörény kölykökkel sokkal nehezebb dolga lesz, nehezebben szoknak le a harapásról, gyakran egygazdássá válnak, és felnőttként is keményen, harapással védik a territóriumukat az idegenekkel szemben.


A kölyköket legkorábban de még jobb, ha 7-hetesen hozzuk el az anyjuktól. Téves az az információ. Vadas és albínó színben, nőstények és hímek vegyesen. Kézhez és részben már alomra szoktatva, egyszer féregtelenítve vihetők el.


A szülők a helyszínen megtekinthetők. Csak hobbi célra, nagyon jó helyre! A görény alomra illetve kézhez szoktatva, és nem harap, egészséges,be van oltva oltási könyvvel rendelkezik! A ketrec szintes házi készítésű! Alomra és kézhez szoktatva, 2x féregtelenítve, mikrocsipezve, regisztrálva, állatorvosi igazolással lesznek elvihetők, TENYÉSZTŐI.


Kisemlős apróhirdetés ingyen. A weboldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint. Fogadj örökbe egyet az alábbi kutyusok közül!


Illatos útról kihozni, gyógyítani, szocializálni, ha örökbe adunk a gazdira váró kutyáink közül néhányat. Az anyaállat oltva volt-e, tehát a kicsi megkapta-e az alap védettséget? Tisztán és megfelelően vannak-e tartva a picik és a tenyészállatok? Az eladó készséggel segít a felkészülésben és a kicsi elvitele után is válaszol a felmerülő kérdésekre?


Vállal-e tenyésztői garanciát a picikre?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések