2014. november 20., csütörtök

Sülysápi futónap 2019

Sülysápi futónap 2019

This feature is not available right now. Please try again later. Sülysápi Futónap Versenykiírás. A verseny célja: Az egészséges életmó a rendszeres sportolás – ezen belül a hosszútávfutás-népszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Férfi Hely Rsz Név Szév Bruttó id ő Tempó Absz.


Sülysápi futónap 2019

Tusnádfürdőn és Sepsibükszádon áthaladva gyönyörű fenyvesek és hegyek közé vezet minket, hogy a lélegzetelállítóan szép tengerszem, a Szent Anna-tó partján érjen véget. Serdülő Futam 4km futam 10km. Fenti gondolatok jegyében nagy tisztelettel köszöntöm Önöket a Miklósi Futónap weboldalán. Felhívjuk látógatóink figyelmét, hogy más futónaptár domainnéven üzemelő - nem magyar regisztrációjú - oldal sok téves, nemlétező, törölt vagy áthelyezett időpontú versenyt tartalmaz. RÓZSAVÖLGYI ISTVÁN EMLÉKVERSENY minden korosztálynak - Tata Edzőtábor ~ SZENIOR 5km.


Ezért igyekszünk minden olyan lehetőséget megragadni, ami e felfogást tükrözi. Mesés Óvó nénik színjátszó csapat, Csicsergő Kórus, Hagyományok napja, Madárovi programok, Csillagász bemutatók, „Így tedd rá! Apák napja, Mikulás kergető futónap csak néhány példa kultúra átadásunkra. Versenyközpont: Balatonszemes, Berzsenyi utcai strand Távok: Ovis futam – 4m Gyerekfutam – km Rövid táv – km Negyedmaraton – 1km.


BME Műmaraton futóverseny. A verseny útvonalát úgy jelöltük ki, hogy annyira közel hozzuk a Balatont, amennyire csak lehet. Fuss velünk a Balaton partján! Open full screen to view more. Családi futónapot szerveznek Szentesen.


A rendezvényre azok jelentkezését várják, akik vagy km-es távot teljesítenének családdal, csoportosan vagy egyéniben futva vagy gyalogolva. Rajt és nevezés a Nagybani Zöldségpiac parkolójában! További részletek a plakáton! Gyászoló család Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, dédnagyap a HEGEDŰS JÁNO S nyu.


Nagyon kellemes idő fogadta a futónap résztvevőit, igazi sportolásra való körülmények. Most is mint mindig az ilyen rendezvényeken a gyerekek számára rendezett “staféta” egyik állomása volt a csillagászat. Nekünk már nem volt olyan nagy szerencsénk mint a futóknak.


Creaton Bakony Maraton. Auriga Erdei Futóverseny. Munkájukat csak dicsérni lehet, Feladatuk ellátása jelentős anyagi igénnyel jár.


Mind ezek mellett a feladatuk korszerű, probléma menetes megoldásához szükségük van egy szertárra, egy bázisra ahol az eszközök mindig bevethető. Az elektronikus ellenőrzőbe történő belépéshez szükség van néhány gondviselői adatra. Szuper érzés becsatlakozni egy hagyományba!


Ilyen volt május 5-én a 13. TTA SÜLYSÁPI FUTÓNAP MÁJUS 14-ÉN. Legutóbbi hozzászólások. Nova Futónap Nova Túrák I. Rendezvények Gyereknap I Love Príma.


Mezőhegyes, Kozma Ferenc u. Városunkról Fotó galéria. Ha Szent György Napok, akkor Gáll Lajos Futónap , és ez ebben az esztendőben sem lesz másképp, hiszen április 27-én (az ortodox húsvét szombatján) rendezik meg a hagyományos utcai futóverseny huszonkilencedik kiírását. Kérjük, hogy minél hamarabb adja meg számunkra tervezett versenyének időpontját, akár egy évre előre is! Ez nem csak a futóknak, hanem más versenyszervezőknek is fontos információ saját rendezvényük elhelyezése szempontjából.


Munkatársunk Comments futóverseny, Jászság Dinamikája Futónap , Konkoly Electro Kft. Társadalmi felelősségvállalás. Hangzatos szavak, szó se róla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések