2014. november 27., csütörtök

Bika bika szerelmi horoszkóp

Nőies, mutatós megjelenés. Szeret is minden földi jót, amit csak adhat számára az élet. A BIKA hozzáállását a szerelemhez a birtoklási vágy határozza meg. Ahhoz azonban, hogy megfelelőnek tartsa magát a birtoklásra, az kell, hogy valakinek érezze is saját magát. Ezért addig megbízható társ, amíg fontosságát éreztetik vele.


Elsősorban nőiességét hangsúlyozza. Kedveli a hosszú, vállra omló loknikat, a göndör copfokat. Bika - Bika szerelmi horoszkóp. Ha egyszer megtalálja az előnyösnek vélt külsőt, nehezen változtat rajta. Ha valamit bizton megállapíthatunk, az az, hogy amióta csak létezik, az emberiség életében mindíg is központi szerepet játszott az a bizonyos, ízig-vérig felkavaró és mindent elsöprő érzés, amit úgy hívunk, szerelem!


A magánéletedben nem lesz felhőtlen ez a hónap, de a hivatásodban kezd végre kitisztulni a kép. Végre rájössz arra, mit is szeretnél elérni, és hogy milyen lépések vezetnek el a célig. Napi szerelmi horoszkóp - Bika. Kártyaképek: Seres-Nagy Katalin.


Bika bika szerelmi horoszkóp

Először mindig felméri a terepet, kitaktikázza, mennyi esélye lehet a kiszemeltnél, utána érdeklődik, hogy szabad-e a nő szíve, és szereti tudni az apróbb részleteket is. A hét elején kissé depressziós hangulatban lehet. Azután történik valami, ami mondottan felrázza magát.


Valakinek sikerül fényt vinnie az életébe, ezáltal jobb kedvre derül és újra képes lesz pozitívan látni a helyzetét. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Tartósan a partner, aki otthon vár rá, mégis csak kellemesebb, minta stressz, hogy mindig újat kell keresnie magának.


A legjobb szerelmi lehetőségeket születési hónapodban, májusban kapo ekkor Merkúr, Uránusz és Vénusz találkoznak a te jegyedben, és örömteli időkről gondoskodnak. Ha új társat talál a romantikában, több rejtélyt kap, mint biztonságot. Kerülje azok társaságát, akik esetleg érdekből szeretik. Kövessük együtt nap, mint nap, mi vár ránk a szívügyek terén a csillagok szerint! Holnapi szerelmi horoszkóp Egy ősi hiedelem szerint minden meg van írva a csillagokban.


Tehát, ha túl sokat költünk, akkor számítsunk arra, hogy ez életünkben feszültségek forrása lesz. Próbáljunk meg igazodni az Ő életformájához, persze csak annyira, hogy azért mi is boldogok legyünk a sajátunkkal. Szerelem Jogosan érzi úgy, hogy megérdemelne egy kis figyelmet és kedveskedést, ajnározást a kedvesétől.


Eddig általában ön volt az, aki a figyelmével elhalmozta. Most azzal okozhatja neki a legnagyobb meglepetést, ha ezt nem kapja meg öntől automatikusan. Mert amit megkapunk, arra már nem vágyunk. Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek!


Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Bár lehet, hogy eleinte meglehetõsen nagy szerelmi válságnak ítélheti meg a jelenlegi helyzetet, ám, ahogy egyre többet töri a fejét a dolgon, hamar rájöhet, hogy ez csak egy nagy hûhó a semmiért. A szerelmi horoszkóp megmondja, mikor jön a nagy Ő! A horoszkópok legnépszerűbb fajtája a szerelmi horoszkóp vagy másnéven a párkapcsolati horoszkóp. A csillagok állásából jósaink elmondják, rátalál-e Önre a nagy szerelem, mennyire lehet tartós a kapcsolata párjával, visszatérhet-e a lángolás egy kihűlő vagy elmérgesedett kapcsolatba, milyen nehézségeket kell.


Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések