2014. november 17., hétfő

Bak férfi rák no

Nagyon fontos számukra a hűség és a stabilitás – bizalmukat nem tanácsos. Rák férfi és Bak nő kapcsolata. A Hold befolyása alatt álló Rák csillagjegyben született férfi lelkiállapota sűrűn változó, a holdfázisoknak megfelelően különböző szakaszokon megy át.


Bak férfi rák no

Ha a Bak férfinak megtetszik valaki, nem ismer ellenvetést, képes erőszakos lenni. Nagyon büszke a férfiasságára, mégsem ő az, aki kezdeményez. A Bak férfi érzelmi élete. Egész egyszerűen nem érdekli, hogy ő tetszik-e valakinek vagy sem, a szerelemben mindent elvár és keveset ad.


Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok. Halak férfi : ez egy különleges párkapcsolat lesz, mert a Bak nő és Halak férfi energiái remekül passzolnak egymáshoz. Az érzékeny Halak férfi érzelmeivel beragyogja a Bak nő életét.


Szűz férfi : lelki társa a Bak nőnek, mikor fellobban kettejük között a tűz, minden téren megértik és elfogadják egymást. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. A RÁK FÉRFI szerelmi horoszkópja. A rák férfinak a legfőbb vágya egy olyan őszinte, igaz kapcsolat, amelyben férfiként is felvállalhatja sérüléseit, sebzett pillanatait, megoszthatja bánatát és örömét.


Mivel a Rák - férfi környezetének érzelmi hullámzásait követi, könnyen elérzékenyül, így sokszor könnybe lábad. A Halak romantikát lop a Rák életébe, és a Rák az teljesen védelmező szerető, akire a Halaknak szüksége van. Mindketten szimpatikusak és megpróbálják egymást támogatni.


Valószínűleg a Rák lesz a vezető, mert a Halak hajlamos szokatlan szerelmi viszonyok kezdeményezésére. Kitartását néha túlzásba viszi, de ha egyszer valamit a fejébe vesz, nehéz lebeszélni róla. Számára nagyon fontos, hogy partnere igényes legyen, és biztosnak kell lennie annak hűségében és tabgadhatatlan elkötelezettségében. Inkább baráti mint szerelmi. Egy Bakhoz képest te túlságosan bohém és könnyelmű vagy.


Gyakran ér az a vá hogy a fellegekben jársz, és nem vagy elég megfontolt, sőt mi több, egyenesen azt fogja rá hogy felelőtlen és meggondolatlan vagy. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.


Nem tűr ellentmondást, és ha vitatkoznak vele. Hallgasd szeretettel és figyelemmel, vedd komolyan tanácsait. A komoly programokat keresi és szeret elmélyedni magában.


Hogy ebből mit lehet kihozni? Attól függ, mennyire akarjátok. Az Ikrek gyakorlatilag bárkihez tud alkalmazkodni, ha nem kötik meg túlzottan. Tiszteli, és csodálja is a Bak erejét, bölcsességét, szeretne ő is olyan lenni, de nem most.


Most még élvezni akarja felhőtlenül az életet, röpködni ide-oda. Nikolettaxy nevű felhasználó válasza: Szia. Bak vagyok, és volt párom is Bak volt.


A Kos sokkal szabadabb akar lenni, mint amennyire a Rák engedi. A Rák nagyon kötődik a társához, szeretné, ha többet lenne vele. A Rák egy birtokló típus, ki akarja sajátítani a társát, és ezt a Kos nehezen tűri. Sok feszültség van közöttük, de ha már összekerültek, akkor az egy fokkal jobb, ha Kos a férfi , és Rák a nő.


A család szempontjából jobb, ha a Rák a nő, és a Nyilas a férfi. A Rák otthon van, vigyáz a gyerekekre, főz, mos, takarít, a Nyilas meg megkeresi a pénzt, találkozik a barátaival, jön, megy, éli a viszonylag szabad életét, amire neki nagy szüksége van. Ezt leginkább egy Bak férfi mellett találhatjuk meg. Boldogságunk szintén garantált a Bika, az Oroszlán és a Halak mellett.


Bak férfi rák no

Figyelmes és gyengéd természete elsősorban kiszemelt párja lelkét ostromolja, hódítja meg, hogy aztán egészen birtokba vehesse. Odaadó társ és férj, érzékeny szerető, de igen féltékeny. Ilyen az ágyban: a Skorpió mellett a Bak számít a legszexuálisabb jegynek, azonban emellett nagyon érzéki is. Hatalmas libidóval rendelkezik, és a térdei és a lábai a legérzékenyebb pontjai.


Szereti, ha elcsábítják és flörtölnek vele, és büszke az állóképességére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések