2014. november 18., kedd

Német szövegek haladóknak

Német szövegek haladóknak

Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Első lépésként azt javaslom, hogy tervezd meg a hetedet. De ne csak úgy gondolatban ám! Készíts napirendet és írd be, hogy mikor, mennyit.


Gyakorlás különböző témákban főként haladóknak. Német a szakmájábn Gyakorolja a német nyelvet szakmájához, Aés Bszintű feladatokkal! Az interjúkon és filmeken keresztül többet tudhat meg a hétköznapi munkanapokról Németországban. Feliratkozni csak a 14. Német Nyelvi projektek Hozzászólás Egy nyelvet megtanulni nem éppen a legkönnyebb feladatok egyike, még akkor sem, ha éppen a lehető legjobb módszerekkel, a lehető leghatékonyabb tanulási technikákkal és a lehető legtöbb időt fordítod rá.


Nálunk egy komplett német nyelvtanfolyam csomagot talál 1leckével (amelyből 1nyelvlecke teljesen ingyenes). A nyelvtanfolyam hanganyagának párbeszédei és a példamondatok. Debreceni Egyetemen végeztem német szakos tanárként ( német nyelvészet és néderlandisztika specializációval).


Munkám során napi szinten használom a német nyelvet. Az állomások neve előtt találsz egy betűjelzést, hogy német , osztrák vagy svájci dialektusra számíthatsz-e. Hallgathatsz rádiót akár internetezés vagy házimunka közben. Nem feltétlenül politikai vitaműsorok hallgatására szeretnélek rávenni, az is elég, ha szól a zene és közben elhangzik néhány német mondat. Tanulj meg hallgatni: német szövegek , rádiók, zenék, filmek – egy csomó mindent fogsz majd hallgatni a tanulás során, ezért érdemes megtanulno hogy hogyan is kell ezt helyesen csinálni.


A Goethe Institut mobil szótanuló applikációjával rugalmasan, akár útközben is gyakorolhatja és fejlesztheti német szókincsét. Kezdje el vagy folytassa utazását a német nyelv világába! Kopasz Filoméla, az Ön némettanára Német online kezdőknek és haladóknak HERZLICH WILLKOMMEN!


LIVETEXT tanfolyammal érteni fogod az összefüggő német szövegeket és érteni fogod a gyors német beszédet. A tanfolyamban a szövegek életre kelnek, Martin a legnehezebb szófordulatokat magyarázó videókban mondja el Neked. Inter-Lingua nyelviskola e-könyvtára.


Ingyenesen letölthető német tankönyvek, német nyelvű olvasmány PDF, Word formátumban. A nyelviskola honlapján mindenki számára használható német online nyelvtanulás: nyelvtan elmélete, gyakorlási feladatok, német szövegek , kiegészítő tananyag: rajzfilmek, szójátékok. Német nyelvű hangoskönyvekhez Magyarországon nem mindig könnyű hozzájutni. Kis szövegikonnal jelzik, ha a hanganyag mellett a nyomtatott szöveg is fent van. Ezért jár itt a nyelvtanulás magyar országon, mert direkt nem segítitek azt!


Német szövegek haladóknak

Legjobb úgy tanulni,hogy megvan a német ,és a magyar hanganyag,és mellé a német szöveg leírva. Mindenért pénzt akartok lehúzni! Szándékosan nem teszitek,mert akkor senki nem járna nyelvtanárhoz! Német tanulás a Deutsch Interaktiv-al.


Online német nyelvtanulás - ingyenes online német nyelvtanfolyam, ingyenes online német nyelvleckék (A A B videó, hanganyag). Sok-sok évi próbálkozás után visszatértem a magyar kiadványokhoz. Kezdőknek és haladóknak is szeretek belőlük tanítani.


De akár önálló tanulásra is kiválóak. Amit biztosan használnod kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések