2014. november 25., kedd

Rak horoszkop parja

Szerelmi Horoszkóp Rák (június 23. – július 23.) Víz jegy. Bár e jegyben születettek gyors hangulatváltozásoknak vannak kitéve, legfontosabb ismérveik az alkalmazkodóképesség, a gyengédség, a türelem és a családcentrikusság. A Rák jegyében született eleme a Víz. A Bika csak elkötelezett tud lenni.


Rak horoszkop parja

A megfelelő embernek csodás társa lehet. A lassú, de megállás nélküli udvarlás tetszik neki nagyon, és addig benne is marad a “játékban”, amíg meg nem kapja, amit ő akar. A Rákot (június 22-júllius 22.) a legcsaládcentrikusabb jegyként tartják számon.


Ne higgyük, hogy egy harmonikus kapcsolat létrejöttéhez elegendő, ha a partnerek „jól kijönnek” egymással, sőt még a legforróbb szexuális, erotikus vonzódás sem jelent garanciát. A házasságok az égben köttetnek - tartja a mondás. De még a párkapcsolat milyenségét is befolyásolják a bolygók. Ez a magyarázat a meglátni és megszeretni aranyigazságára. Mi sem lehet csodálatosabb és szemet gyönyörködtetőbb egy született optimista és egy született pesszimista találkozásánál.


A Kos (ebben a történetben ő az optimista) lelkesen próbálkozik, ráadásul a kihívások híveként vonzza a feladat, hogy meghódítsa a bevehetetlennek tűnő, hideg és józan Bakot. Jogi nyilatkozat A napi-horoszkóp. Rák és Ikrek között érzelmileg sok a közös vonás. Mivel mindketten változatosságra vágynak és kíváncsiak, kapcsolatuk érdekesnek ígérkezik.


Amikor az ember ismerkedik, sok minden dönt arról, kialakul-e a kölcsönös férfi-nő szimpátia, vagy sem. Nagyon fontos a kémia és az, hogy a felek tetsszenek egymásnak, és kellemesnek találják egymás társaságát. Mindemellett a csillagjegy is beleszól abba, hogy két ember egymásra. December – Január 20.


A Bak jellemző tulajdonságai:A Bak tipusú ember jellemzője a tárgyilagosság, kitartás és becsületesség. Teljesítményorientált, így gyakorlati hasznosságán keresztül szemlél mindent. A csillagjegy jellemzői, részletesen, a nyugati asztrológia alapján. A csillagjegyek között találunk olyanokat, amelyek nagyon jól összeillenek, és olyanokat is, amely csillagjegyek kombinációja nincs jó hatással egymásra. Az asztrológia évezredek óta az emberiség számos kultúrájának része, mely a divináció jelenlétét vélte felfedezni a bolygók és csillagok mozgásában.


Az asztrológia és általa a horoszkópok azon az elgondoláson alapulnak, hogy a makrokozmoszban vagy az égi világban tükröződik a földi világ. Márpedig napjaink Európájában olyan patriarchális társadalomban élünk, amely a férfias jelképeket részesíti előnyben. Nap, pénz, hatalom, erő, cselekvés - ezek vonatkoztatási rendszerünk kulcsszavai, amelyben a Nap-értékek (férfias vonások) határozottan nagyobb megbecsülést élveznek, mint a Hold-értékek (nőies vonások), legalábbis, ami az Egyesült Államokat. Holnapi horoszkóp Július szerda Holnapi horoszkóp - Rák. Vigyázzon arra, hogy mit mon még akkor is ha barátok között van és csak viccelődik, mert soha nem tudhatja, hogy hallja-e valaki más is a beszélgetésüket.


Szeptember – Október 23. A Mérleg jellemző tulajdonságai:A Mérleg típusú ember igényli a kapcsolatot, de alapvetően meghatározza őt az a szituáció, az a környezet, amelyben van. A természet változásával és a napok rövidülésével november fáradságot és kedvetlenséget hozhat. Ne csodálkozzunk, hiszen ezt súgják a csillagok is.


Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. A párok összeillőségét mutatja meg.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Amennyiben közös a cél, együtt bármit elérhettek, hihetetlen erővel teremtetek a semmiből csodákat, de ugyanilyen gyorsan el is vesztitek a lelkesedéseteket. Bemutatkozás MindenEgybenBlog. Mindenegyben blog, mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.


Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni. Kos (III. 21.–IV. 20.) Ideje lenne, hogyha eddig nem tette volna meg, még a mai napon vegyen még ki néhány nap szabadságot a nagyon közeli jövőre. Túlzottan anyagias vagy, szereted a kényelmet.


Rak horoszkop parja

Szerzésvágy kényszere is hajt, nem mindig sikeresen. Harmóniára törekszel, mely a Vénusz hatása, de hogyha elkap a gépszíj, vége van nyugalmadnak. Fontos tudni, hogy a Rák férfi valóban szívesen kiveszi a részét a ház körüli tevékenységekből, de nem szeret mindent ő maga végezni. Szüksége van rá, hogy adhasson, hogy függjön.


Függ mások rokonszenvétől, szeretetétől és kisebb-nagyobb ravaszsággal, érzelmi manipulációkkal igyekszik magához kötni a másikat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések