2014. november 12., szerda

Ideiglenes felvételi jegyzék 2019 kecskemét

Ideiglenes felvételi jegyzék 2019 kecskemét

Felvételi Központtól kapott tájékoztatás szerint. Kedves felvételiző Diákok! Kérjük, ezt az adószámot tüntesse fel rendelkező nyilatkozatán. SZÍNVONALAS OKTATÁSÉRT NEVELÉSÉRT ALAPÍTVÁNY. A statisztikák szerint a tantestület iránt is nagy érdeklődés.


Ez a fotó egy ausztriai kiránduláson készült. Rekord számú diák és szülő vett részt a gimnázium nyílt napján. Mandysuli Ideiglenes felvételi jegyzék. Központi írásbeli felvételi vizsga az érettségit adó szakgimnáziumi osztályokba jelentkező tanulóknak kötelezően előírt!


Azt tanácsoljuk tehát, hogy a felvételi sorrenden csak indokolt esetben módosítsanak. A földet nem szüleinktől örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön”, és ha ezt a földet nem elrabolni akarjuk unokáinktól, akkor. Tisztelt Szülők, kedves Diákok! A jegyzék a felvételi tájékoztatóban meghatározott módon készült. Közreadjuk ideiglenes felvételi jegyzékünket, amely tartalmazza az iskolánkba jelentkezett tanulók rangsorát.


A jövő tanévre meghirdetett tanulmányi területnek külön-külön rangsora van. Egy-egy tanulmányi területen minden olyan jelentkezőt rangsoroltunk, aki azt megjelölte, és a felvételi eljárásban részt. A listákon a tanulók oktatási azonosítójukkal, vagy - amennyiben ezt kérték - jeligéjükkel szerepelnek.


Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Azok a tanulók, akik az ideiglenes felvételi jegyzékre felkerültek, Ők ingyenes képzésben vehetnek részt. A gimnáziumunk által készített ideiglenes felvételi jegyzék minden jelentkezési lapot beküldő tanulót tartalmaz. Az ideiglenes felvételi rangsorban a diákok Oktatási azonosítójukkal szerepelnek.


Mindenkit szerepeltetünk az összes olyan tagozat listáján, amit a jelentkezési lapon megjelölt. A módosított jegyzék tartalmazza a tagozat módosítások utáni rangsort. Szent Benedek Iskola Budapesti Tagintézményének 9. Az iskola írásban küldi ki a felvételről szóló hivatalos értesítést a tanulóknak és az általános iskoláknak április hónapban! A központi középiskolai felvételi eljárásban, elért pontszáma alapján a felvételi követelményeknek eleget tettek, ezáltal intézményünkbe felvételt nyerhetnek azon diákok, akiknél az OM azonosító megadása után, az adott tagozat kódon, a felvételt nyerhet bejegyzés olvasható. A pontos időpontról értesítést küldünk, de február 23-tól közzétesszük az iskola honlapján is.


A felvételt nyert tanulók végleges listája (egyeztetett felvételi jegyzék ) április 30-ig kerül kihirdetésre a honlapunkon. A felvételi jegyzék tanulmányi területenként (ágazatonként) készült. A felkészülés során érdemes megoldani az előző évek feladatlapjait - mutatjuk, hol találjátok őket.


A rangsorolás a tanulmányi átlag alapján történt. Kérem, vegyék figyelembe, hogy ez nem a végleges felvételi jegyzék. Olyan személy is bekerülhet az intézménybe, aki a rangsorban hátrébb kapott helyet, mert az előtte állók más tagozatkódokra, illetve más iskolába is jelentkezhettek. A tanuló azonosító adata mellett feltüntettük a felvételi eljárásban elért összesített pontszámok (hozott és szerzett) alapján kialakuló.


Jelenleg nem lehet megmondani, hogy kik azok, akik felvételt nyertek és kik nem. Ez minden iskolára igaz. A Kecskeméti Szakképzési Centrum Kada Elek Közgazdasági Szakgimnáziumának Kada Elek Közgazdasági Alapítványa kéri a szülőket, végzett diákokat, támogatókat, hogy az SZJA - felajánlásával támogassák az iskola alapítványát. Az előző tanévek tapasztalatai alapján a jelentkezések módosítása akkor sem indokolt, ha a jelentkező az ideiglenes rangsorban jelenleg nem a rangsor első felében helyezkedik el. Abból, hogy a pozíciótok esetleg kedvezőtlennek tűnik — egyáltalán nem következik, hogy a felvételi kérelmeteket el fogják utasítani.


December 6-ig jelentkezhetnek a középiskolai írásbeli felvételi vizsgákra a negyedik, hatodik és nyolcadik évfolyamos általános iskolások: a diákokra januárban nagy próbatétel vár, kétszer negyvenöt perc alatt ugyanis tíz-tíz matematikai és magyar nyelvi feladatot kell megoldaniuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések