2014. november 27., csütörtök

Komoly kapcsolatot keresek!

Komoly kapcsolatot keresőknek. Kizárólag azokat a magyar társkeresőket várjuk az oldalra, akik komoly kapcsolatot szeretnének kialakítani. Ha Te is minőségi párkapcsolatra vágysz, akkor itt a helyed! Az Első Találkozás egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ahol komoly kapcsolatot keresőkkel ismerkedhetsz!


Viszont kicsit visszatérve a valósághoz, azt kell mondanom, hogy sajnos nagyon ritka az olyan férfi, aki még tud bókolni annak a hölgynek, akit meg szeretne hódítani. Más társkereső oldalak, mint amilyen az ELITTÁRS is, a komoly társkeresésre fókuszál és olyan egyedülállóknak szól, akik komoly kapcsolatot keresnek. A magyar nyelvben a „komoly” szó a kapcsolatra vontkozóan a nem felszínes, nem könnye hanem értékes, őszinte, törődést érdemlő, tartós kapcsolatot jelent. Azonban nem szeretnék sem házasodni, sem családot alapítani, jelenleg ezt így érzem.


Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok százaléka komoly kapcsolatot keres. Több éve egyedűl élek igy komoly kapcsolat céljából keresem az igazit. Megbízható komoly csajszi vagyok , aki szintén komoly társat keres. Szeretek kirándulni, olvasni.


Komoly kapcsolatot keresek!

Nincs fotó, kérj fotót! Hogyan találsz könnyedén társat a Love. Te is, ha nincs párkapcsolato de, - olyan társkereső vagy, aki komolyan veszi a kapcsolatokat és hisz a mindent elsöprő szerelemben is, de már egy apróbb flörtöt is komoly szándékkal kezd el. Alapvetően alkalmi kapcsolatot keresek kölcsönös örömszerzés végett. Aztán majd meglátjuk mi alakul ki kettőnk között.


Ha egy netes társkeresőre regisztrálsz komoly kapcsolatot remélve, akkor az a minimum, hogy arccal vállalod saját magad. Párt keresel Pécs környékéről? Regisztráció nélkül is megmutatunk néhány Pécs i társkereső profilt, ha szeretnél megismerkedni velük akkor regisztrálj és csatlakozz a komoly kapcsolatot keresők táborához. Olyat mely őszinteségre, egymás tiszteletére, megbecsülésére és szeretetére épül.


Olyan társat keresek aki képes még örülni az élet kisebb és nagyobb örömeinek. Beszélgetni is szeretek. Keresek barátot, kapcsolatot , még talán komolyat is. Ibolya (62), Cegléd Keresem a tarsam. Kedves, baratsagos, megerto es egyszeru holgy vagyok.


Keresem hozzam illo, megerto tarsat komoly kapcsolat celjabol. Nemrég megözvegyültem, nem jó egyedül. Ha ezeket tapasztalo nincs értelme folytatni a kapcsolatot A korábbiakban már megírtuk, hogy egy kapcsolat első pár hete után milyen jelek alapján alakulhat ki hosszú távú érzelmi kötődés. Sajnos néha hiába vannak egyértelmű jelei az ellenkezőjének, sokan a tagadásba menekülnek, és kitartanak egy sehova sem tartó. Tartós kapcsolatot keresek.


Komoly kapcsolatot keresek!

Az elmúlt időben azt vettem észre, hogy mindenhol mindenki komoly kapcsolatot keres. Ez a mondat úgy dobta el a hitelességét, akár egy vetkőző nő a fehérneműit és használtan, koszosan ám még jó állapotban hever a szennyesben. Egy olyat, akinek nem jelent akadályt az, hogy jelenleg külföldön élek. Szia komoly kapcsolatot keresek éves vagyok. A Záhonyi határtól km lakok Ukrajnába irj ismerj meg nefogyassz alkoholt társat keresek nem alkalmi kapcsolatot éves kortól éves korig.


Csak akkor irj ha a táv nem zavar. Csak úgy kezdhetsz bele egy komoly kapcsolatba, ha kisugárzáso pozitív személyiséged megmarad. Fogadd el, hogy az egyedüllét csak átmeneti élethelyzet, és ne enged hogy a magány érzése elhatalmasodjon Rajtad.


Duals Társkereső Iroda, ha komoly kapcsolat a vágyad! Nagyon szeretek autót is vezetni. Gyűlölöm a hazug, álszent embereket.


Egy igazi férfit keresek a szó legszorosabb értelmében ! Még talán annyit, hogy egyenlőre nem összeköltözős kapcsolatot keresek. Ez utóbbiakat rendszerünk kiszűri. ARCképet értek) - az üzenetben minimum egy bemutatkozást várok, hogy kifia-borja az illető, és nem engem kell faggatni, hogy milyen kapcsolatot keresek , mert talán érthetően kiírtam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések