2014. november 10., hétfő

Pisztráng horgászat szilvásvárad

Itt mindent információt megtalálsz, ami a gondtalan kikapcsolódáshoz szükséges. Látnivalók, Gasztronómia, Szállások, Szalajka-völgy, Lipicai ménes, Élmények. Szilvásvárad hivatalos turisztikai holnapján. Elindult a regisztráció a Sebes Pisztráng Teljesítménytúra mindhárom távjára! Az oxigéndús, sebes folyású patakokat kedvelő hal őshonos a Szalajka kristálytiszta karsztvizében, de tenyésztik is a Pisztrángtelep számára duzzasztott tavakban a szivárványos és a sebes pisztrángot.


A Bükki Nemzeti Park területén gyalogos sétával, kerékpárral vagy kisvasúttal járható végig a Szalajka-völgy, megtekinthetők a pisztrángos tavak a Fátyol vízesés a szabadtéri erdei Múzeum a vadaspark. A csodálatos szépségű Szalajka­völgyben a patak partján, évszázados fák alatt megbújó Szalajka Fogadó éttermében a helyi hal­ és vadspecialitások mellett a magyar konyha hagyományos fogásai közül válogathatsz. Nem is kell ennél több a horgászat szerelmeseinek.


A Vadnai, Tardonai, Nagyvisnyói és Észak-Magyarország legnagyobb mesterséges tava, a Lázbérci-tó várja a horgászat kedvelőit. Ha tökéletes, békés kikapcsolódásra vágyik, ezt a programot Önnek találták ki! Konyhakész nyers pisztráng és vákuumfóliázott helyben füstölt pisztráng kapható elvitelre! Gondolva azokra a kedves vendégeinkre, akik otthon vagy az erdőben tábortűzön szeretnék megkóstolni a Visegrádi Pisztrángot, az étterembe naponta viszünk friss pisztrángot, ami konyhakészen, sózva kapható. A kellemes, hosszú séta után örömmel ültünk le a Pisztráng büfé teraszára egy jó ebéd reményében.


Pisztráng horgászat szilvásvárad

Az itt nevelkedő halakból készült füstölt és sült pisztráng a legnevesebb éttermek étlapjairól köszön vissza. Pisztráng horgászat Szlovákiában legismertebb halfajták,amelyek már ősidők óta itt élnek: ponty, csuka, kárász, compóés a márna. A terítéken éppen úgy megtalálható a Szalajka-Völgyben kifogott pisztráng , mint a Bükk erdeiből származó vadételek. Remélem, hogy a halászat egyik legkedveltebb ága: a pisztráng és lepényhalhor-gászat terén hasznosat nyújt.


Iparkodtam a tudnivalókat oly térjedelemben, s ugy világítani meg, hogy azoknak már elméleti elsajátítása is a kezdőt féligmeddig kész horgászszá avassák fel. Sütőben sült pisztráng Glaser konyhájából recept képpel. Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. Find what to do today, this weeken or in December.


We have reviews of the best places to see in Szilvasvarad. Szép fenyves környezetben, gyermekjátszótér kosárlabda pálya, asztali tenisz, darts, csocsó, rex, billiárd JACUZZI és gyönyörű kerti étkező kemencével, grillel várja vendégeinket. Lovaglási és sportolási lehetőségek, gasztronómiai érdekesség a Szalajka-völgyben nevelkedett pisztráng , és múzeumok várják Önt is egy felejthetetlen kikapcsolódásra.


A település elkerülhetetlen látnivalója az erdei vasút. Az ide látogatók szabadon élvezhetik a csodás környezetet, a friss tiszta levegőt, a nyugalmat, az erdők csendjét, a patak zúgását. A pisztráng csípje meg!


Pisztráng horgászat szilvásvárad

A Nagysomlyó-hegy tövéből 1. Retró bódék,retró kényelem,de valami egészen fantasztikus ízek! A Szalajka völgyi halfüstölde egy rejtett kincs. Csak szuperlatívuszokban lehet ezt a halat és ezt a helyet említeni. Itt pont az található meg,ami máshol fellelhetetlen:íz,ami nincs!


Kedves kiszolgálás,manír nélkül. Utazzon az erdei kisvasúton a csodálatos Szalajka-völgybe,amelyben a Szalajka patak több felduzzasztott pisztráng - tenyésztésre használt tava csillog. Nagyon egyszerű kényelmes útvonalon közelíthető meg, autóval, vonattal, autóbusszal. It isnbsp;kilometers from the historical town of Eger. Jedes Jahr findet ein großes Lipizzaner-Festival im Reit- und Fahrstadion von Szilvasvarad statt.


Obwohl dieses Jahr aufgrund der starken Regenfälle das dreitägige Fahr- und Showprogramm auf einen Tag gekürzt wurde, fuhren meine Lipizzanerfreundin, Silvia, und ich mit dem Zug nach Ostungarn, in das Lipizzanergestüt Szilvasvarad. A szilvásváradi ménesgazdaság lipicai lovai világhírűek, az egész városban lehet látni fogatokat, lovasokat. Bár nem értjük, mi ez a nagy felhajtás körülöttük, éppen most óriási beruházások zajlanak a városban, hogy hamarosan újra lovas világversenyeket rendezhessenek.


Gyalogos sétautak alkalmával megállhatnak egy pisztráng kóstolásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések