2014. november 5., szerda

Skorpió jegy mérleg aszcendens

Skorpió jegy mérleg aszcendens

SKORPIÓ jegy MÉRLEG aszcendenssel. MÉRLEG jegy BAK aszcendenssel A Bak aszcendens önkritikára készteti a Mérleget, elgondolkodóbbá teszi, ami eredetileg nem sajátja, így reálisabbá, kevésbé frivollá változtatja. E kettős jegy szülöttének a jelleme csak fokozatosan, felnőtt korára válik nyugodttá, derűsé. Addig úvakodjon a túlzott melankóliától. Fejlett szépérzéke van, jellemző a jó megjelenés, de a kedves természet is.


Skorpió jegy mérleg aszcendens

Skorpió Heves és szenvedélyes és valószínűleg fokozottan vonzódik a hatalomhoz is. Kissé zárkózott, átható megjelenés jellemző. Nyilas Őszinte, becsületes és jó kedélyű megjelenés. Vonzzák a titkok, minden rejtélyt meg akar fejteni, foglalkozatják a lét és az azon túli nagy kérdések, lelkileg túlérzékeny, a sérelmeit soha nem felejti el. Mérleg Igazságos vagy és harmóniára törekszik.


Született tehetsége van a skorpió foglalkozásokhoz úgy, mint kutató, nyomozó, pszichológus, asztrológus, orvos, kórboncnok, vegyész. Hetedik jegyként vezetői képességeket, hatalmat és az eszmék iránti erős fogékonyságot okoz. Az aszcendens szerinti Mérlegek elismerésre és nagy baráti körre vágynak.


Szeretnek jönni-menni, és akkor boldog, ha minél többen jófejnek tartják. Mivel sokfelé elígérkezik (egyidőben), nem biztos, hogy oda is ér. Próbáljon ne linkeskedni, mert az emberek számítanak rá.


Te vagy az az ember, aki képtelen „nem”-et mondani! A Skorpió a víz jegyhez tartozik, úgy, mint a Rák és a Halak, és mint minden vizes jegy a ködösítésben világbajnok, ha meg kell fogalmazni, mit érez. A Skorpiók a lustaságot és a gyengeséget nem bírják tolerálni, s nem tudják kiengedni az ellenőrzést a kezükből.


Két levegős jegyed szókincsedet és szellemi kapacitásodat is megkétszerezi. Ennek következtében minden tekintetben az eszed irányít és nem a szíved. Az életben főként személyes vonzerőd és a puszta jó szerencse vezérli utadat. Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens , amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e. Alkalmazkodó és elbűvölő vagy: ezekkel a tulajdonságokkal egyszerűen és jókedvűen veszed azokat az akadályokat, amelyeket az élet gördít eléd.


Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Bika- Skorpió A Bika Ascendensű és a Skorpió Ascendensű ember is ilyen sajátságosan izgalmas történet.


Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos. Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el. Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az. Sötét haj, amiben lehet vöröses árnyalat, ha napfény éri.


Erős állcsont, amely a makacsságra utal. Ha belenézünk a szemükbe, átható és éles. Az igazi Skorpió orr erős, húsos és horgas. Bőre sötét tónusú és könnyen barnul. Skorpió skorpió aszcendenssel) Tudom nem lehet ilyen egyszerűen jellemezni egy jegyet, egy embert, egy személyiséget, de van egy fiú ismerősöm aki nagyon furcsa.


Mindig nagyon kedves, aranyos, de mintha lenne benne valami hatalmas sötétség. Ezt már mások is mondták. Csillagjegy- Aszcendens kapcsolatok Állítsd be a csillagjegyedet és az aszcendensed jegyét!


Olyan mint valami sötét herceg. Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések