2014. november 3., hétfő

Női szépség idézet

A modern futócipők kinézetéből kiindulva az a tanácsom, hogy egyszerűen hagyjuk figyelmen kívül a megjelenést (ugyanezt tanácsoltam korábban a lányoknak is, akiket randira hívtam). A női szépség a leggyűlöletesebb dolog a világon, évente százmilliók szenvednek tőle, százezrek halnak bele, százmilliárdokat költenek rá. A szépség előítélet, kényszerzubbony, üzlet. Vagy amikor reggel felkelsz, és álmosan ránézel a másikra, vagy amikor kócos hajjal, egy szál pólóban végigtipegsz a konyhán hajnali hatkor, hogy kávét csinálj.


Ki is mondta valójában? Ennek semmi, de semmi köze a testhez. Sophia Loren) „Húszévesen olyan az arco amilyennek a természet teremtette. Harmincévesen olyan, amilyenre az élet formálta.


Az olyan dolgokat sem szabad szem elől tévesztenünk, hogy a természet alkotásainak még a ráadásaiban is van valami vonzó báj. Játékaidat elvehetik, ruháidat, pénzedet is elvehetik mások. De nincsen olyan hatalma a földnek, amelyik elvehetné tőled azt, hogy a pillangónak tarka szárnya van, s hogy a rigófütty olyan az erdőn, mintha egy nagy kék virág nyílna ki benned. Mindannyian szépek vagyunk!


Női szépség idézet

Ki így, ki úgy, de ha egy kicsit is megrendülne az önbizalma akkor olvasd el ezeket a sorokat és helyrebillen a világ egyensúlya. Csodálni kell a nőket: ha nem is mindig az alkotást és az eredményt, legalább is a szándékot, mellyel alkotnak. Ha egy közepes művész, festő vagy író élete minden szellemi feladatának kivitelét olyan műgonddal, hajtaná végre, mint ahogy a nők minden nap, néha többször is, összerakják magukat, rizsporból, hajból, körömfestékből, rongyokból és ékszerekből, ha.


A régiek a márványhoz hasonlították a női testet: ez a kép teljesen hamis. A test szépsége éppen az, hogy nem márvány. Mert reszket, remeg, pirul, vérzik. Kemény, merevség nélkül.


Női szépség idézet

Megborzong és elbágyad. Sok-sok esztendeje egyszer korgó gyomorral, üres zsebbel virradtunk a hálaadás napjára. Kinyitottuk az ajtót, és egy férfi lépett be óriási élelmiszeres csomaggal, egy hatalmas pulykával, amihez még tepsit is mellékeltek. A terhesség új jelentést ad a szépség. Női szépség Photoshop nélkül, ilyenek voltak a. A tiszta női lélek féltett, nemes kincsünk, Megőrizzük, ragaszkodunk hozzá bármi áron, Maradjon szép emlék rövid ittlétünk, Mint varázslatos illat a rügyet bontó ágon.


Vihar-tépett fűszál a romba dőlt várfokán, Érett női létem, mint élettapasztalat. Nem adni fel, nem alkudni soha tán, Mert kitartó erőt csak a. Egy jó barát, történjen bármi, mindig velünk mara nem akar megváltoztatni, de többre sarkal minket, mert néha jobban látja mire vagyunk képesek. Tanulságos gondolatok a női sorsról, amelyeket érdemes elolvasnod.


Anya a világ egyik legnehezebb munkahelye, amely olyan felelősséggel jár, mint más munkakörök, olyanok, amelyeknek nincsenek rögzített időzítései, és valószínűleg nincs nyugdíjazásuk. Benkó Zoltán Szabadidőközpont best of program Cifrapalota család családi program családi programok felelős állattartás film, amit látni kell gyermeknevelés gyors hétköznapi heti mottó idézet jótékonyság karácsony Kecskemét kecskeméti kóbor állat kecskeméti programok Kecskeméti Vadaskert Kovács Fatime kutya. A női lélek nem alkot, hanem megért, nem okoskodik, hanem megérez, nem tu hanem megsejt.


Napnyugta után minden nő érzi, hogy fölötte a hatalma a férfinak. Esti virág a nő, napnyugta után mutatkozik teljes pompájában, s holdvilágnál varázsában is. Az igazi Nőt a férfi engedi.


A következő inspiráló idézetek olyan nők száját hagyták el, akiket mind gyönyörűnek és lehengerlőnek tartunk. De vajon miben látják ők a női szépség titkát? Fekete Gyula idézet Nem lehet a női szépséggel betelni. A legtöbb ásvány korra, nemre tekintet nélkül, mindenki állapotára jótékonyan hat!


Azonban vannak olyan ásványok, amelyek különösen jó hatással vannak a nőkre. Mert nekünk, nőknek, szükségünk van az testi-lelki egyensúlyra, a női energiák megélésére, az önelfogadásra, és a pozitív énképre. Gondolatok testvérekről, testvéri érzésről, összetartozásról, szeretetről.


Az okai, amiért hirtelen fogyni kezdesz. Teljesen természetes, hogy a súlyod az év folyamán változik – általában télen, a hidegben felszedünk egy kis felesleget, mert tartalmasabb ételekre vágyunk, és kevesebbet mozgunk, nyáron pedig leadunk pár kilót, mert nem kívánjuk a nehezebb kajákat. Minden nőnek, aki kövérnek tartja magát, mert nem nullás a mérete, üzenem, hogy csodálatosak és a társadalom torz. Ha minden szabályt betartottam volna, sosem lennék sehol sem. Magyarország legnépszerűbb női hetilapjának hivatalos weboldala.


Nők Lapja Ezotéria, Konyha, Psziché, Különszámok, Horoszkóp, Címlaptár és még sok minden más! Ezek a fotók megmutatják, hogy mit jelent a női szépség. David Dubnitsky elhatározta, hogy megpróbálja a lehető legegyszerűbb módon megörökíteni a női szépséget.


Női szépség idézet

Elképzelése szerint a nők tündérek, nimfák, istennők, akiket csak csodálni lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések