2014. november 19., szerda

Érettségire épülő képzések nyíregyháza

Tanulóink az érettségi megszerzése után, érettségire épülő szakképző évfolyamainkon is tovább tanulhatnak. A képzések ezen felül egyedi kedvezményeket is tartalmazhatnak a melyiksuli. Jelentkezők számára, amelyek intézményenként és tanfolyamonként eltérőek lehetnek. A tanfolyamok listázásakor minden esetben az elérhető legnagyobb kedvezményt tüntetjük fel, azonban a Jelentkezőtől függően, a ténylegesen elérhető. Képzés célja: Az érettségi megszerzése, mely feljogosít felsőoktatási intézményekbe való jelentkezésre, illetve az érettségire épülő szakképző évfolyamok megkezdésére.


Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy versenyképes szakmához jusson. OKJ képzések kategóriában. A Debreceni Szakképzési Centrum képzési rendszere szerteágazó. A szakgimnáziumi, szakközépiskolai, szakiskolai nevelés-oktatás, a Szakképzési Hídprogram részszakképesítései mellett felnőttoktatást és felnőttképzést is folytat, valamint biztosítja tanulói számára a kollégiumi elhelyezést. Most összeszedtünk pár fontos feltételt és szabályt, az ingyenességről és arról, hogy találhatjátok meg ezeket a kérdéseket.


OKTÁV, képzés, tanfolyam, felnőttképzés, szakképzés. Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ, amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. Gyógypedagógiai segítő munkatárs OKJ-s tanfolyam – Országosan elérhető képzés kedvező áron, részletfizetéssel. A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!


Szakmai bizonyítvánnyal rendelkező fiataloknak INGYENES éves, nappali rendszerű, érettségire felkészítő képzést kínálunk. A év folyamán minden érettségi tantárgyat emelt óraszámban oktatunk, így készítjük fel a diákokat az érettségi vizsgára. Gyere ingyen próbaórára, nem kötelez semmire!


Nemzetközi Europass bizonyítványt szerezhetsz egyénre szabott részletfizetési lehetőség mellett, amit rendezhetsz bankkártyával, utalással. A piacon fellelhetők többféle hosszúságú lakberendező képzések érhetők el. A Soter Line Oktatási Központ lakberendező képzése az árértékarány, és a szakmai felkészültség metszéspontjában helyezkedik el. Sok és hatékony munkával, viszonylag rövid idő alatt átfogó képet, ismeretet ad a szakmai összefüggésekről.


Érettségire épülő képzések nyíregyháza

Akár százezer forintos ösztöndíj. Nálunk igazán érdemes jól tanulni, hiszen minden alapszak legjobb tanulmányi teljesítményét nyújtó hallgatója 1ezer forintos havi tanulmányi ösztöndíjban részesül. Munkahelyi egészség és biztonság VIZSGÁZTATÁSI KÖVETELMÉNYEK. Pedagógiai asszisztens Intézményi szintű tevékenységet lát el Felügyeletet lát el Kíséri az egyes tanulókat, vagy csoportokat Gondozási feladatokat végez, elsősegélyt nyújt Részt vesz az általános jellegű közvetlen pedagógiai munkában, illetve az előkészítésében Szabadidős tevékenységet végez A távollévő tanárt helyettesíti az óráján.


A Fogászati asszisztens képzés helyszíne: Pinkerton Tanoda Kft. Nyíregyháza , Szarvas u. Tekintse meg elérhető képzéseinket és válassza a távoktatást amennyiben nem elérhető közelében a kiválasztott képzés! A szakgimnáziumi és a szakközépiskolai nappali képzés mellett esti tagozaton felnőttoktatást, valamint felnőttképzést is folytatunk, összesen ágazatban. A Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyam elvégzése után. Piacképes tudás birtokosa leszel, melyet akár külföldön is hasznosíthatsz.


A szakmai gyakorlat helyszínét a résztvevő saját maga választhatja meg, de intézményünk is biztosít rá lehetőséget. Fontos számunkra, hogy a lemaradók felzárkózzanak, a kiemelkedően jók részt vegyenek tehetségfejlesztő kurzusokon, és az is, hogy mindenki elérje egyéni célját a tanulással, több tudással, melyhez önmaga is járuljon hozzá szorgalmával, munkájával. A körös Bács-Kiskun megye Baranya megye Békés megye Békéscsaba bionyítvány Borsod-Abaúj-Zemplén megye Budapest Csongrád megye Debrecen Eger Fejér megye felnőttképzés Győr Győr-Moson-Sopron megye gyorsképzés gyorstanfolyam Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye Kaposvár Kecskemét Képzés képzések. Az egészségügyi szakgimnáziumban végzett tanulók a szakmai érettségi birtokában elhelyeszkedési jogosultságot kapnak általános ápolási és egészségügyi asszisztensként.


Az érettségire épülő képzések 2-évesek, a ráépüléseket pedig 5-év alatt végezhetitek el. Nappali (éves korig), esti, levelező, távoktatási, illetve egyéb sajátos munkarendben is tanulhattok, a képzések szeptemberben, illetve februárban indulnak. A gyógypedagógiai asszisztens közreműködik az általános jellegű közvetlen (gyógy)pedagógiai munka előkészítésében, részt vesz a tanórai, a tanórán kívüli és intézményen kívüli foglalkozások lebonyolításában.


Közreműködik a fogyatékos személyek körében végzett általános jellegű nevelési, oktatási, képzési és fejlesztési teendők ellátásában. A gimnáziumi érettségivel rendelkezőknek és az egyetemi tanulmányaikat feladó fiataloknak lehetőségük van kétéves technikumi képzésre jelentkezni. Oldalunkon hamarosan elérhetők lesznek a felsőoktatási- valamint a közoktatási szakképzési statisztikák.


OKJ-s képzés szakmai gyakorlattal, vizsgával Budapesten és vidéken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések