2014. november 12., szerda

Magyar idézetek

Magyar idézetek

Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet! Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. Válogass kedvedre az oldalon található szép idézetek és bölcs gondolatok közül.


Magyar idézetek

When we are running in the wrong direction there is no sense in increasing the speed. A magyaron kívül talán nincs még egy nyelv a világon, amely annyira foglalkoztatná azokat, akik azt mint anyanyelvüket beszélik. A következő oldalakon idézetek sorakoznak híres íróink, nagy embereink tollából.


Ahogy szűnik a varázs, múlik a szerelem, s végül olyan fénytelenné és üressé válik, mint egy villanykörte, mely nem kap már áramot. Sokszor, sokféle listát állítottak már össze a magyar költészet gyöngyszemeiből. A Költészet Napja alkalmából az eddigi tapasztalatokat összegezve felsoroljuk az általunk legszebbnek tartott magyar verset. A válogatásban, mint minden lista. Fedezd fel asdaladar „ magyar idézetek ” nevű tábláját, amit 2ember követ a Pinteresten.


Karácsony, látszat, saját fordítású idézetek ) “Ne várj túl sokat a karácsony napjától. Nem tudod egyetlen napba belezsúfolni önzetlenséged és jóindulatod minden lemaradását, ami az elmúlt hónapban összegyűlt. Jelenleg itt vagyok: Idézetek.


Zárj be a szívedbe, a kulcsot pedig dobd el. Angol - magyar idézetek. A szerelem sorozatgyilkos, s mi mind ártatlan áldozatok vagyunk. Something, that makes it all complete.


A legszebb szerelmes idézetek , amelyeket nyugodtan elküldhetsz fiúknak is. Az érzelmes sorok és a szeretet épp olyan fontos mindkét nem számára! Szeretem, hogy fenekestül felforgattad az életemet, és miután mindezt megtapasztaltam vele többé nem tudnék nélküled élni. Lengyel, magyar – két jó barát a kezdősora annak a rímbe szedett közmondásnak, amelyet Lengyelországban és Magyarországon csaknem mindenki ismer, és amely a két nép történelmi barátságát példázza. Koccintáskor gyakran hangzik el.


Három a magyar igazság. The Hungarian justice is three. One should drink three times. Addig üsd a vasat, míg meleg. Peel (the inner bark of) the lime tree until it peels.


Strike the iron while it is hot. Fair words are not enough to an empty belly. Nagy László - magyar válogatott kézilabdázó) Ha másokban nem a rosszat, hanem a jót kerese azzal a saját boldogságodhoz vezető utat építed. Előbb csak a próféták, majd a filozófusok, végül pedig a hétköznapi emberek is ráébredtek: nem az a fontos, miként boldogulsz, hanem, hogy miként éled azt meg. A múlt és jelen között hasadék tátong, ami ingatag és bármikor elnyelhet.


Kötéltánc a szakadék szélén, melyen te vagy a táncos, minden lépésed egy mérföldkő, hol egyet előre hol egyet hátra lépsz, de mész és csak mész előre és egy pillanatra megtorpansz, megállsz, gondolkozol, visszatekintesz, néha hátra lépsz. A magyar nyelvben nem használunk szimpla idézőjeleket, de a táblázatok tartalmazzák az idegen formákat is. FigyeleLehet, hogy a karakterek egy része nem jelenik meg megfelelően bizonyos böngészőkben, és másféle jel vagy négyzet jelenik meg helyettük.


A pohár mindig félig van töltve, s nem azon kell keseregni, hogy miért nincs tele. Annak kell örülni, hogy nem üres.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések