2019. augusztus 26., hétfő

Viccek fa

Mért volt szegény Petőfi Sándor? Mert keveset keresett és sokat költött. Három turista felmászik Londonban a Big Ben tetejére, és fogadást kötnek, ki tudja úgy ledobni a karóráját a torony tetejéről, hogy leérve a lépcsőn el is kapja azt.


Megnevettet és lefáraszt - ez a viccek kuriózuma, a favicc! Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma! Persze ha van érzéked hozzá. A favicc más, mint a többi vicc : a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya! Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk!


Ez itt a faviccek tárháza. Ha szereted ezt a műfajt,és több tartalom érdekel,akkor kövesd az oldalat! Mindkettot odaállítod egy fa mellé, és amelyik felmászik az a mókus. Mi az, anyós a sósavban?


Viccek fa

Apjó, piszi kenyéjdajabka. Az elefánt japán változata. Egyiket sem vonzza a mágnes. Fárasztó viccek Vga vs Cga. Egy Vgás és egy Cgás lamer beszélget: - Képzelrajzoltam egy Vgás logót!


Melyik a legkisseb fa vicc ? Küldtél már be faviccet? Fiam, zárd be az ablakot. A legjobb viccek a neten. Azt mondja az apa a fiának: - Gyere fiam, fogd a puskát, a kötelet, a kutyát, mert most megtanítlak medvét vadászni.


Viccek fa

Igen, egymillió-négyszáz-ötvenhétezer-kétszáz-harminckettő! Ezt kihasználva mesélek nektek néhány nagyon fárasztó faviccet! Nagyon jó lesz, kell neked!


Jelentkezéseddel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat. A viccek itt alul kezdődnek is. Ki ne ismerne egy jó viccet?


Viccek fa

Véleménycsere az, amikor bemész a főnöködhöz a véleményeddel és az övével jössz ki. A konyhafőnök ajánlata. Megérkezett a ngyon szar viccek mestere (én), de remélhet? Honnan lehet megismerni a vak bérgyilkost? Ha jót akarsz derülni, vagy kell néhány vicc , az esti lapos hangulatra, akkor tudunk segíteni.


Régi, új, fa vagy esetleg fekete humor, itt tematikusan megtalálhatsz mindent. Vicc , humor, szórakozás! Csak azért, hogy legyen pár vidám perced. Ingyenes Napivicc levél mindenkinek.


Amennyiben szeretnél magadnak, barátainak, ismerőseinek néhány vidám percet szerezni minden nap, rendeld meg nekik is az ingyenes Napivicc levelet, melyben minden nap új vicceket postázunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések