2019. augusztus 14., szerda

Vajon létezik szerelem első látásra pdf

Egy sorsdöntő nyár történetét elmesélve Jennifer E. Nem kellett különösebben elgondolkodni rajta, hogy most mit, miért csináltak a szereplők. Teljesen élethű helyzetekről irt az írónő, ami bárkivel megtörténhet. Vajon létezik szerelem első látásra ? Már az első pillantásból tudtuk” – sokan mesélik, hogy igen, így történt, szerelem volt első látásra. Vagy előfordulhat, hogy a „ szerelem első látásra ” mégiscsak létezik ? Ekkor viszont mit is jelent pontosan? Hadley és Oliver huszonnégy órát felölelő története meggyőzi az olvasót arról, hogy az igaz szerelem akkor bukkan fel, amikor a legkevésbé számítunk rá.


Vajon létezik szerelem első látásra pdf

A tizenhét éves Hadley Sullivan életében ez az egyik legrosszabb nap. S ha igen, hogyan ismerhetjük fel, hogy ne tévesszük össze a hirtelen fellángolással? Egyes szakemberek szerint megvannak a maga jelei ennek is, ami megnyugtatónak tűnik, hiszen így idejében felismerhetjük a kölcsönös rokonszenvet, amiből akár hosszan tartó párkapcsolat is kialakulhat.


Rengeteg nő álma az ilyen szerelem. Az érzés, amikor egy pillantás elég, és tudjuk, hogy Ő kell, vele szeretnénk leélni az életünket. A való életben azonban ez jóval komplikáltabb, és elég ritkán hallunk ehhez hasonló, mesébe illő történeteket.


Vajon létezik szerelem első látásra pdf

Amanda Maxlyn - Mi lesz velem? Smith - Létezik térkép a szerelemhez? Eddig is sejthettétek, hogy én bizony elég romantikus alkat vagyok és megrögzötten hiszek abban, hogy igen, létezik.


Jobban mondva, nem maga az érzés születik meg egy pillanat alatt, hanem amikor a másik szemébe nézel érze hogy valami történt, minden megváltozott. De ilyen egyáltalán létezik ? Vagy csak a mesékben és a filmekben? Minden lány arról álmodik hogy a suli legmenőbb srác karjába essen! De akkor nem a sulidba egy jó pasi sincs:D komolyan milyen iskola ez? N szóval ott tartunk hogy szerintem “ első látásra szerelem ” egy nagy hülyeség!


A végzet fordulatai és az idő fontos szerepet játszik ebben az elgondolkodtató regényben, amely egyaránt szól a családi kapcsolatokról, a második esélyről és az első szerelemről. Négy perc általában alig valamire elegendő – ugye nem hinné hogy ennyi idő alatt minden. Egy Zsolnay teáskészlet volt a nászajándékunk. Lehet esély rá, hogy kialakuljon a szerelem első látásra ? Home 10csillag, dreamcollection, ifjúsági, maxim, romantikus, YA Jennifer E. Nem hiszek a szerelemben első látásra.


Abban hiszek, hogy az igaz szerelem lassan alakul ki, mint a barátság. A hirtelen fellángoló vágyban hiszek. Laurell Kaye Hamilton) Hogyan lehet egy szemvillanás alatt eldönteni, hogy „Ő” az akivel le akarom élni az életem? A vágyhoz elég egy vonzó külső vagy valami elsőre számunkra igazán fontos vonás.


Habár a „vágy első látásra ” és a ” szerelem első látás” között elég vékony a mezsgye, vannak, akik egyértelműen kiállnak a szerelem első látásra érzése mellett. A vágy jelenléte azonban semmiképpen sem elhanyagolandó. Nagyszerű beharangozója lehetne, egy új romantikus vígjátéknak.


Mint a mesékben, „a királylány megpillantja a herceget a fehér lovon, és első pillantásra beleszeret, tudja, hogy egymásnak lettek teremtve”… De most komolyan tényleg létezik első látásra szerelem ? De vajon a valóságban létezik ilyen?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések