2019. augusztus 16., péntek

Skorpió férfi megtartása

Tudásvágya határtalan, mindenről szeret tudni, minden témában otthon akarja érezni magát, hiszen akkor a macsó férfi szerepet is könnyen magára öltheti. Viszont a Skorpió férfi hajlamos akkor is megharagudni, ha valamiben ki akarjuk oktatni, vagy valamit tanítani szeretnénk neki. Te valamiért úgy gondolo hogy sokkal izgalmasabb vagy a társadnak, ha titokzatoskodsz és nem kötsz mindent az orrára. Azt hiszed ebben rejlik a varázsod. Párod pedig egyszerűen csak azért titkolózik, mert neki a szabadság fontos, és ennek megtartása érdekében hallgat el bizonyos dolgokat előled.


A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. SKORPIÓ (okt. 22–nov.


21.) A legszenvedélyesebb és legforróbb férfi , akit éppen ezért bár könnyű lehet megszerezni, nem olyan könnyű megtartani. Alapvetően állandó, hűséges típus, aki a testi izgalmakat, de a lelki mélységeket, pszichológiai beszélgetéseket, önismereti kalandozásokat is kedveli. Mindenekelőtt tisztában kell lennünk azzal, hogy a Skorpió férfi a kezdeményező készséggel megáldott , ám mégis finom, tapintatos partnert keresi, aki komolyan edzőként működik mellette az önmagával folytatott verseny során.


Rendkívül erős éleslátású, nem lehet neki hazudni, hiszen azonnal rájön, ha valaki át akarja verni. A Skorpió szenvedélyes, magával ragadó szerető. Ráadásul megbocsáthatatlan számára, ha nem veszik komolyan. Nagyon tud szeretni, de ha megbántják képes a bosszúállásra is.


Szerelem A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. A Halak férfi csupa ellentmondás, ezért részéről bármire számíthatunk. Hirtelen elhatároz valamit s máris mást tesz, mint amit eltervezett. Szentimentális álmodozó, aki nem a reális világban él, hanem valamely saját maga által megalkotott képzeletbeli világban.


Az Oroszlán férfi élete nem túl mozgalmas. Bármit tesz, azt csakis a dicsőség kedvéért teszi. Szereti ha elhalmozzák babérokkal s ez sikerül is az Oroszlán férfiak, anélkül hogy túl sokat kellene küzdenie érte. Az örök szerelmes és folyton elégedetlen Oroszlán férfi tüzes természetű.


Our new desktop experience was built to be your music destination. Ez a megértő férfi mindent megoszt a feleségével: pénzét, terveit, sikereit. Azt akarja, hogy az részesüljön érdeklődéséből, művészi ízléséből és hobbijából. Szinte érthetetlen, hogy mind a Mérleg férfi , még a Mérleg nő nem lel nagy boldogságra házasságban, vagy párkapcsolatában. Szűz férfi elűzése: Amennyiben Ön nem kellően racionális, ha örökké fantáziavilágban él, ha nincs konkrét jövőképe, ha még azt sem tudja eldönteni, mit csináljanak közösen a hétvégén… akkor keressen magának inkább valaki mást!


A legegyszerűbb módja annak, hogy a férfi úgy érezze, Te segítesz neki jobb emberré válni, ha javaslatokkal, ötletekkel segíted és nem utasítgatsz, parancsolgatsz, leadod a rendelést. Ezzel elére hogy őszinte legyen hozzád és tiszteljen. A féltékenység tűzhányóján ülsz, ha Skorpió férfi a párod.


Teljes testi és lelki kötelékre vágyik, mindent megtenne érte de nem szabad felkeltened a félrelépés gyanúját. Biztosítsd róla minden percben, hogy csakis hozzá tartozol, és megszűnik a külvilág, ha együtt vagytok. A Nyilas férfi általában nem kezdeményez hosszútávú kapcsolatot, mert neki maximálisan elég a jó szex. Nagyon hamar felizgul, és izgalma nőttön nő a megfelelő előjáték alatt. A Nyilas férfi mellett garantált a többszörös orgazmus, és képes a különféle szextechnikákkal kimeríteni partnerét.


A mérleg férfi kiváló esztétikai érzékkel rendelkezik. A szép iránti igénye nagy és ez megmutatkozik ugyanannyira a gondolatok, mint a formák terén. Titokzatossággal könnyen meghódítható, de meg kell hagyni abban a hitben, ő a hódító.


A túl könnyű játszma gyorsan lehűti. Megtartása : Nem szereti, ha egy nő megalázkodik, vagy ha uralkodni akar rajta. Soha ne adjon okot a féltékenykedésre, mert ezen a téren nem ismer bocsánatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések