2019. augusztus 29., csütörtök

Új szerelem idézetek

Mindegy, hogy hányszor szeretünk életünkben, egyszer, kétszer vagy tízszer: az új szerelem mindig ismeretlen. Rövid idézetek azokról az értékekről, amik két embert össztartanak egy párkapcsolatban. Az emberek nagy része egész életében ugyanazokat a hibákat ismétli meg minden egyes kapcsolatában. Nem tudtam, hogy a szerelem olyan is lehet, mint amikor mindig ég a villany. Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül!


Khalil Gibran) „Fa leszek, ha fának vagy virága. Mert a méh számára a virág az élet kútfője, a virág számára pedig a méh a szerelem hírnöke, és mindkettőjüknek, a méhnek és a virágnak egyaránt, a gyönyör adása és elfogadása szükséglet és elragadtatás. Ha harmat vagy: én virág leszek. Bauer Barbara új regénye egy évszázadokon átívelő, mágikus szerelem története, melyben párhuzamosan elevenedik meg a híres szegedi boszorkányperek sötét időszaka és a két világháború közötti Magyarország falusi valósága. Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet!


Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. De szeretni a legszebb érzés talán ,főleg ha viszont szeretve vagy. A szerelem egyenlő néha a szenvedéssel. Az oldal idézeteket és verseket tartalmaz.


Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világra hárman. Azért, mert szerettek, jöttem a világra, Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága. A legszebb szerelmes versek. Egyszerre veszi célba a feje a szíved és az érzékeid.


Mindenki azt látja, milyennek mutatod maga s csak kevesen értik, milyen vagy valójában. Soha nem mondtam, hogy már nem szeretlek. Már az első oldalon megvett kilóra ez a tündérmese.


Új szerelem idézetek

Ez a történet újra bebizonyította, hogy Az egyetlen dolog, amit nem lehet, és nem is szabad feladni, az az igaz szerelem. Ezel-Bosszú mindhalálig Idézetek. Ettől válik a zsákmány sólyommá, a sólyom emberré, az ember pedig ismét sivataggá. Ugye te is így gondolod!


Néma, közös benső tánc, páros csend. Az igaz szerelem őrültség. Meg kell keresni neki, amit kíván. Nem szabad becsapni, mással betömni. Szerelem és Igazság Idézetek.


Azt kell követelnünk magunknak, aki a létével szinte kétségbe ejt. Kara Sevda - Végtelen szerelem. Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben elküldjük e-mail címedre, milyen új képeslapok, versek, idézetek , sms-ek kerültek a szerelmeslevel. Sok-sok esztendeje egyszer korgó gyomorral, üres zsebbel virradtunk a hálaadás napjára.


Kinyitottuk az ajtót, és egy férfi lépett be óriási élelmiszeres csomaggal, egy hatalmas pulykával, amihez még tepsit is mellékeltek. SZERELEM (szerelmes versek, képek, idézetek ). Add meg az e-mail címe amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ahogy szűnik a varázs, múlik a szerelem , s végül olyan fénytelenné és üressé válik, mint egy villanykörte, mely nem kap már áramot.


Új szerelem idézetek

S akire egykor úgy néztél, hogy meg tudtál volna halni érte, most idegen lesz, közömbös ismerős - egy másik ember. Fedezd fel sapikaszerelem nevű tábláját a Pinteresten. Hiszek benne, hogy úgy fogom szemlélni ezt az új évet, mintha a következő 3nap most peregne le először a szemem előtt - meglepetéssel és csodával fogom nézni a körülöttem lévőket, örömmel fedezve fel, hogy mellettem vannak, s megosztozunk a szeretet nevű valamin, amiről ugyan sokat beszélünk, de kevésbé értjük.


Aludj csak nyugodtan, nem zavarom álmo ne gondolj semmire, hisz itt vagyok veled. Talán mert amikor az új.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések