2019. augusztus 6., kedd

Nyilas kettős jegy

A Nyilas eleme a tűz, változó, hasonuló jegy. Mint a tűz elem harmadik és utolsó jegye, a Nyilas fáradhatatlan természetű, fizikai és szellemi szempontból egyaránt kifogyhatatlan erejű, aki másokat is képes lelkesíteni. A tűz elem melegséggel, szenvedéllyel gazdagítja a Nyilast.


Fontos, hogy ha valamit elvégez, azzal kiváltsa a megérdemelt elismerést. Ha az Ön horoszkópjában hangsúlyos a Nyilas -jelleg, akkor valószínűleg nem fog nyugodni, amíg olyan foglalkozást, hivatást nem talál, amit teljesen magáénak érezhet. Az emberek csodálkozni fognak, ha otthagy egy olyan állást, amely az ő szemükben nagyszerűnek látszik. Természetes módon élvezi és szereti az életörömöket.


Számára nem kérdés az újjászületés, akár tudatosan, akár tudattalanul, de szeretné. Az állatöv kilencedik jegye, ahol a Nap elhagyja a téli napfordulót. Igen, és mint minden kettős jegyben (Ikrek, Halak), így a Nyilasban is az idealista én és a reális én egyszerre jelen van. Még jobban megérthetjük ezt a princípiumot, ha összehasonlítjuk a vele ellentétes, illetve szomszédos elvekkel. Nyilas , és ez a jegy szakadást, felaprózódást, a legkisebb alkotórészig hatoló elemzést képvisel.


Ezért célokra, ideákra mindig szüksége van. Ellentéte az Ikrek princípiuma. Közlékenyek, nyersen őszinték, kalandorok és általában hódító vágyakkal rendelkeznek. Igen sokoldalúak, érdeklődők és állandóan azon fáradoznak, hogy saját látókörüket szélesítsék új dolgok befogadásával.


Egy Nyilasnak mindig tudnia kell, hogy éppen hová tart. Kettős jegy , eleme a levegő. Azt mondják, nem igazán férfias és nem igazán nőies e jegy szülötte. Fő célja az Egyetemes Tudás elterjesztése.


Mottója: „ Adj Uram Isten türelmet, de azonnal! Olyan, mintha két természet lakozna benne, egy pozitív és egy negatív. A Halak jegy az úgynevezett kettős jegyek közé tartozik (ilyen kettős jegy még az Ikrek és a Nyilas ), amely ellentmondásokkal teli. Ennek mértéke attól függ, hogyan viszonyul a saját sebezhetőségéhez: elfogadja, áramlik-e vele, esetleg menekül előle, vagyis szemben úszik az árral.


A horoszkóp számításának fő alap eleme van. Kérem mérje le szorosan csuklóját és a mért számot válassza ki! Az Ikrek az a jegy , amely a gondolkodásban örömét leli. Ha könnyedségre, vidámságra vágyunk, jó, ha van egy Ikrek barátunk, akivel lehet csak úgy beszélgetni is – spontán is, kötelezettségek és feszengések nélkül bármiről és bárkiről, hiszen alapvetően tájékozott, nyílt, látásmódja sokszínű, és még humora is van.


Nyilasokra jellemző: Az igazságosság és az igazságtalanság nagyon fontos a számára. De pörög 120-al az elején. Az intellektuális összhang kitűnő, sőt, a Nyilas nem is rossz szerető, ezért a két jegy közt van lehetőség igazán mély és tartalmas kapcsolatra. Nagyon kevés dolog az, amit hajlandó végigcsinálni. Jobb az, ha a nő Ikrek és a férfi Nyilas , mert így a legjobb tulajdonságok tudnak egymással találkozni.


The Arrow Cross Party (Hungarian: Nyilaskeresztes Párt – Hungarista Mozgalom, literally Arrow Cross Party -Hungarist Movement, abbreviated NYKP) was a far-right Hungarist party led by Ferenc Szálasi, which formed a government in Hungary known as the Government of National Unity. Amíg a Nyilas filozófiai kérdéseket boncolgatva kutatja az élet értelmét, addig a Halak a megérzésein, és az érzelmein keresztül teszi azt. Mindkét jegy a lelke mélyén fantaszta, de a mélyről jövő motivációk mégis mások.


Mivel az Ikrek kettős jegy , az itt tartózkodó Vénusz is kétféle érzelmeket ébreszt: részben úgy érzi, hogy mindenkihez tartozik, mindenkit meg kell hódítania, másrészt viszont felül akar emelkedni a hétköznapokon, és valami elvont eszményi kapcsolatra vágyik. Az Oroszlán nagyon sokat képes megtenni valakiért addig, amíg nem szerzi meg, utána azonban már könnyebben veszi a kapcsolatot. Az asztrológiában ez a jog, az igazság, a becsület szimbóluma. Ha egy gondoskodó Oroszlán kerül össze a Halakkal, akkor jó kapcsolat lehet ez a kettős , de alapesetben a Halak mindig szenvedni fog kicsit attól, hogy az Oroszlán sokat van távol tőle.


A Jupiter védence szerencsés ember, rendkívüli értelmi képességekkel, tehetséggel bír, ugyanakkor optimista, aki hisz abban, amit tesz, sosem veszti el a reményét. Kifelé forduló, mozgékony és intellektuális, életét kettősség jellemzi, szerteágazó érdeklődésű, ezért egy kicsit felületes is, kiváló szónok, jártas a művészetekben, szellemes, tapintatos, de kissé különc és lobbanékony, szívesen ígérget, hogy hamar elfeledkezzen az ígéreteiről. Erős egyénisége által képes hegyeket megmozgatni, óriási elszántság lakozik benne. Csapatban jó játékos, mert fontos számára a társaság, a barátok, nem tud egyedül lenni.


Intelligens, makacs, önfejű. Kedveli a bizonytalanságot és a különködést. A jegy megfelelője a természetben az aratás, ezért jellemző tevékenysége a gondos gyűjtögetés, a takarékoskodás.


SzereleBika, Bak, Nyilas. Ha a Karácsonyt megelőző, boldog várakozással teli, szinte csodaváró időszakra gondolunk, megértjük a jegy alapvető hangulatát és jellegzetességét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések