2020. december 29., kedd

Zsozirisz horoszkóp oroszlán

Többi jegy Éves Horoszkópja! Csodálatos kisugárzással ajándékoznak meg az égiek ebben az évben, ennek köszönhetően sikert sikerre halmozol. Erre mondják, hogy elképelhetetlen kapcsolat. Két dudás egy csárdában nem fér meg egymás mellett. Két erőteljes egyéniség, akik uralkodásra termettek.


Zsozirisz horoszkóp oroszlán

A horoszkóp szerint a szingliknek, és a tartós párkapcsolatban élőknek is számos izgalmas élményben lehet részük. Ismét fellángolhatnak az érzelmei a partner iránt, illetve újra megjelenik majd a kapcsolatukban a már elveszettnek hitt intimitás, és az egymás iránt érzett szenvedély. Mielőtt ilyen komoly döntést hozna, gondolja végig, vajon olyan könnyen felépíthet-e egy ugyanilyen stabil kapcsolatot mással, mint ami kedvesével működik. A Szűznek érdemes párjával beszélgetni, hiszen csodálatos élményben lehet része.


Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját! Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen!


Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Párkapcsolatodra a nézeteltérések, de egyben harmóniára való törekvés lesz a jellemző.


Időnként feltámad benned a vágy a pezsgő, társasági életre, de ugyanakkor szívesen lennél egyedül is, hogy rendet teremts végre az utóbbi időben alaposan összekuszálódott érzelmi életedben. Még akkor is álljon ki a saját véleménye mellett, ha az csak igen nehezen fogadható el mások számára. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk.


Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. Napi, heti, havi és éves horoszkóp. Asztrológiai kalkulátorok. Itt mindent megtalál ami ezotériával kapcsolatos.


Uralkodó bolygója az Oroszlán , majd a Szűz jegyében jár, ráadásul többször kedvezőtlen konstellációba kerülhet a Plútóval. Ennek a fényszögnek egyik kellemetlen következménye lehet a mind gyakoribbá váló fejfájás, és esetleg a magas vérnyomás, vagy egyéb érrendszeri betegségek. Látogass el hozzánk minden nap, a csillagjegyek mindent elárulnak. Minden napra friss horoszkóp ! Találhatsz feljegyzéseket, cikkeket, olvasmányokat az asztrológia témakörében.


Elmerülhetsz a kínai horoszkóp tudományokban, nálunk azt is megtudhato hogy melyik kínai horoszkóp jegyben születtél. Az Oroszlán egy lehetőség előtt áll ma, a Halaknak egy döntést kell körültekintően meghoznia. Személyesen és Telefonon. Az Oroszlán jegyében születettek életét naprendszerűnk elsöprő erejű központi objektuma a Nap uralja.


Bátor, magabiztos, öntudatos és nyitott Oroszlán. Sajnos ez a hónap nem sok jót tartogat az ön számára. Külső tényezők negatív hatásai miatt az Oroszlán nem lesz képes megfelelően teljesíteni a munkahelyén, így később sok mindent kell majd bepótolnia. Szerencsére ön erős jellem, és komoly munkával sikerül úrrá lennie a helyzeten. Ez a nap a családban élők számára hozhatja meg a felismerést, milyen fontos az együttlét, a meleg családi fészek áldott biztonsága.


A jó asszony őrzi a tüzet, a férj élelemről gondoskodik. Ez nemcsak az ősközösségben volt így. Próbálj társad fejével gondolkodni. Az Oroszlán nagyon sokat képes megtenni valakiért addig, amíg nem szerzi meg, utána azonban már könnyebben veszi a kapcsolatot. Ha egy gondoskodó Oroszlán kerül össze a Halakkal, akkor jó kapcsolat lehet ez a kettős, de alapesetben a Halak mindig szenvedni fog kicsit attól, hogy az Oroszlán sokat van távol tőle.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Szerelem Az igazi barátság, a meghittség fontosabb most az ön számára, mint a romantikus hangulatok. A megbízhatóság, a stabilitás többet ér, mint az a sok édesség és keserűség, amit egy lehetetlen románc jelentene most önnek.


Ha vonzódik is egy ilyen kalandhoz, most nagyon nincs itt az ideje ennek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések