2020. december 29., kedd

Zöldesbarna szem

A zöldesbarna szem bár sokkal ritkább a barnánál, mégis számos esetben találkozhatunk ilyen szempárral. A tiszta zöld szemszín a legritkább szemszín. Az emberiség csupán -ának van ilyen színű szeme , a többiek kevert, zöldes árnyalattal. A szem színe sok esetben kevert, szürkéskék, zöldesbarna , zöldeskék.


Zöldesbarna szem

A heterokrómia egy szemmutáció, amikor is az egyik szem színe eltér a másiktól. Embernél , állatnál is előfordul heterokrómia. Egy heterokrómiás macska. Hogy alakul ki a zöldesbarna szem ? Tudom, hogy a barna domináns a zölddel szemben, de az hogy lehetséges, hogy a két szín keveréke jelenik meg a felszínen? Kérdezhettem volna ugyanezt a zöldeskékkel és a kékesszürkével kapcsolatban is, de a zöldesbarna kialakulása érdekel a legjobban.


A zöld és barna személyiségjegy keveredik ebben a szemszínben. Gyakran színváltó, hol barna, hol zöld árnyalatokban játszik a szemük. Hangulatuk ezzel párhuzamosan szintén változékony, ezért sokszor szeszélyesnek tartják őket. Akár a zöld szeműeket, őket is egyfajta misztikus légkör lengi körül.


Zöldesbarna szem

Mitől ragyog a mogyoróbarna szem a legjobban? A legcsillogóbbnak akkor tűnik a zöldesbarna írisze ha kiemeled a benne lévő ragyogó fénypontokat. Azok a huncut kis arany pöttyöcskék pedig akkor tündökölnek a legszebben, ha a sminkedben is van egy kevés, világos aranyszín. Az ellentétes színek kiemelik a szem fehérjének ragyogását, így a szín valóban kiemelkedhet. Ráadásul, amikor az ember nem érzi jól magát, nagyon fáradt, esetleg másnapos, a megfelelő szín éberebbé változtatja a fáradt szemeket.


A barna és bronz árnyalatai a legjobb választás szemceruzának. Ezek a színek segítenek a. A lilától minden szem sokkal élénkebbnek látszik, a szemfehérje fehérebbnek. A földszínekhez tartozik a bézs, a drapp, az ekrü, és a világos barna. A másik remek, és mindig sikert arató ötlet a füstös szem készítése, feketés, szürkés és a barnás színekben is. Azonban azt eddig nem is gondoltuk volna, hogy a szem színéből néhány olyan emberi tulajdonságot olvashatunk ki, amelyet egy egyszerű ismeretség során sem tudhatunk meg.


Hogy mely szemszínek milyen személyiséget rejtenek, a következőkben megfejtjük. Zöldesbarna szem Általában a két személyiségjegy vegyül ebben a párosításban, ők az úgynevezett macskaszeműek, akiknek hol barna, hol zöld árnyalatokban játszik a szemük. Fokozottabb az őket körüllengő titokzatosság.


A mitológiában és mendemondákban a zöld szem a mágikus erő jelképe és mindig egyfajta titokzatossággal ruházták fel azokat, akik ezzel a kiváltságos adottsággal rendelkeznek. Ez a szemszín egyébként még ritkább, mint a kék szem , nem véletlen a fent említett bűvös aura. Többféle variáció létezik ebből a szemszínből: például zöldesbarna , zöldesszürke, zöldeskék vagy sárgászöld.


Nem is zöld a szemük színe! Tulajdonképpen minden ember szeme kék. Ugyanis melaninból álló pigmentektől függ, hogy egy színt milyennek érzékelünk. Megsúgjuk a fodrászok titkát: a szem és bőrszínt kell figyelembe venni!


Tudd meg, hogy neked melyik hajszín áll jól a valóságban! A zöld szemszín a legritkább a Földön, ezért ha a szerencsések között vagy, érdemes minél jobban kiemelni ezt a ritka tulajdonságot. Van néhány olyan híresség, akiktől érdemes ellesni néhány trükköt. Szerintetek szép a zöldesbarna szem ? Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. De ott van a palettán a sötét aranyszőke és a sötétbarna is.


Zöldesbarna szem

A hajszínnel összhangban többnyire a szem is meleg színű. Lehet aranybarna, sötétbarna, mogyoró- vagy borostyánszín. Előfordul kristálytiszta zöld szem is, vagy halványkék, türkiz. Akkor menj vissza az évszakokhoz! A következőkben egy zöldesbarna árnyalatú szemet fogunk színezni.


A szem megrajzolásával, illetve a szempilla rajzolásának részleteivel külön most nem foglalkozunk, ha azok megrajzolásának technikáját szeretnéd elsajátítani, ajánlom számodra Ági „ Így rajzold meg a tökéletesen élethű szemet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések