2014. november 18., kedd

Bika éves horoszkóp 2019

Bika éves horoszkóp 2019

A Bika csillagjegy szülöttei általában materialista beállítottságúak, rendkívül kitartók, és ambiciózusak. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Tudd meg, hogy a te vagy a. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Ezzel szemben a szerelem nem áll a csillagok programjában. Hogyan befolyásol az Aszcendensed? Ha Aszcendensed a te jegyedben, tehát a Bika jegyében áll, a föld elem rendkívüli módon felerősödik. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. Napi, heti, havi, éves Horoszkópok - Sorselemzés Tarot kártyából - Zsozírisz lelki segítő, Tarot mester.


A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra. Miben hozhat neked szerencsét az év? Itt az egész éves horoszkóp előrejelzésedről bővebben olvashatsz, ez segítheti az utadat a havi, heti és napi horoszkóppal karöltve.


Uránusz a veled szemben álló Bika jegyében bátrabbá tesz téged. Most még az is jó lehet, hogy egy Kossal kezdjél kapcsolatot, aki elől általában ki szoktál térni. Ez az Uránusz természetesen különösen egy Bikával hoz össze.


Ez lesz az, ami felnyitja a szemed és rájössz, hogy a mostani munkahelyed már nem ad annyit számodra, mint azelőtt. A nyári időszak anyagilag káprázatos lesz. Márciusban bekebelezhet a zöld szemű szörny.


Erős és makacs, viszont praktikus és határozott. Az Augusztus a munkahelyén a stabilitás jegyében fog eltelni. Az évnek ezen időszaka ideális arra is, hogy nyaralni menjen.


Az egész éves kemény munka után igazán megérdemel egy kis pihenést. Miközben asztrológiával kezdtem foglalkozni, több ezer panelt készítettem a hagyományból megismert összefüggésekről. A legegyszerűbb előrejelzés a Szolár képlet, egy Éves horoszkóp , amely arra a pillanatra készül, amikor a születési Nap visszatér a születés helyére A következő évet az új horoszkóp Aszcendensének jegyéről nevezem el. Meghatározó lesz ennek a. Az év első időszakában, ha úgy döntesz, végre azzá válhatsz, aki igazából mindig is szerettél volna és olyasmivel foglalkozhatsz, amit mindig is szerettél volna.


Halak – éves horoszkóp. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Sok éves voltam, amikor először került kezembe egy asztrológiai könyv. A Bika jegyűek uralkodó bolygója a Vénusz planéta. Bika (április - május 21) Pénzügyekben csak addig nyújtózzon, amíg a takarója ér! Készítsen tervet az ünnepi kiadásokra, úgy könnyebb lesz beosztani a meglevőt!


Bika éves horoszkóp 2019

Családja, szerettei hiányolják azokat a meghitt beszélgetéseket, közös programokat, melyek régebben gyakoriak voltak. Viszont most tökéletesen be tudja majd osztani az idejét annak köszönhetően, hogy pontosan tudja, hogy mit akar elérni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések