2019. augusztus 30., péntek

Olcsó búvóhelyek budapesten

Olcsó búvóhelyek budapesten

Luxus lakások, exkluzív búvóhelyek pár órákra! Ismerkedés után, összeköltözés előtt, pároknak pár órára szoba és lakás, búvóhely Budapesten. Először jártunk itt, de biztos, hogy vissza fogunk még jönni.


Nem kellett kiutazni a belvárosból ahhoz, hogy megtaláljuk azt a tökéletes intim helyet, amit kerestünk. Búvóhelyek pároknak Budapesten ! Ha nincs hova menni, igényes lakások kiadók pároknak órákra. Diszkrét szoba nyugodt környezetben. Itt búvóhelyek között keresgélhetsz, mind Budapesten és vidéki városokban egyaránt.


A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Mit szólna, ha napközben pár lopott órát tudna kedvesével tölteni, de zavarja a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság? Bújjon el nálunk, vegyen ki lakást pár órára. Mindegy, hogy pár órára lenne szükséged egy kiválóan felszerelt lakásra, vagy egy egész hétvégét együtt töltenétek a világ zajától távol, a búvóhelyek Budapest több kerületében várják, hogy igényes környezettel szolgálják kényelmeteket. Van kivel, de nincs hol?


Keress a búvóhelyek között a BUVOHELYTERKEP. HU-n és foglalj szobát pár órára. Partnert biztosítani nem áll módunkban! Ittas,bódult,higiéniát mellőző személyeket a búvóhely nem fogad ! Lakások órákra,éjszakára,igényes búvóhelyek. Teljesen felszerelt, külön bejáratú és saját lakást, amit tetszésed szerint vehetsz ki – akár csak pár órára, akár egy egész éjszakára, vagy napokra.


Mindhárom lakás Budapesten , a Corvin negyedben található, tökéletes közlekedési lehetőségekkel. A pár ilyenkor úgy érzi, inkább fizetne is érte, csak lenne végre egy hely, ahol úgy bújhatnak össze, hogy senki sem zavarja őket, nem fagynak meg vagy olvadnak el a hőségben, és nem kell félniük a lebukástól sem. Hotelbe menni viszont nem olcsó mulatság. Nekem volt régebben egy lakásom, kifejezetten pár órára, éjszakára, fél napra stb.


Sokkal jobban ment mintha havonta fixen adtam volna ki valakinek. Ha kedveseddel elvonulnál pár órára a világ szeme elől, mi biztosítjuk a helyszínt, hogy teljes diszkréció mellett az igényesen kialakított szobáinkban felhőtlenül élvezhessétek egymás társaságát. Az ember életében számtalan olyan helyzet adódhat , hogy szüksége van órákra-éjszakára-napokra egy lakásra.


Mások titkos kapcsolatukhoz keresnek búvóhelyet…. PÁR APRÓSÁG, AMIT TUDNOD KELL: Szobát foglalni csak telefonon tudtok, ha nem sikerül elérni minket, visszahívunk. Foglalást órával megelőzően lehet ingyenesen lemondani.


Olcsó búvóhelyek budapesten

Akár pár órára, vagy éjszakára, akciós hétvégékre! Teljesen felszerelt, saját apartmant (búvóhelyet) Budapesten a Corvin Sétányon, amit tetszésed szerint foglalhatsz le - akár csak pár órára, vagy egy egész éjszakára, vagy több napra. Corvin Plaza, Corvin mozi, LifeWellnes, X-Faktorosok stb. Ha kell egy lakás Budapesten - Egy igényes búvóhely, szoba pár órára Budapest belvárosában!


Olcsó repülőjegyek a világ minden országába. Kérjük számkijelzéssel hívj, mert a rejtett számú hívásokra nem áll módunkban válaszolni. Nálunk mindig tisztaság foga kérjük Te is vigyázz a rendre, óvd a lakás berendezéseit, ezt előre is köszönjük! Egész évben bérelhető, igényes, tiszta és exkluzív, zárt lépcsőházakból nyíló lakások Budapest kulturált övezeteiben, a belvárosban melyeket rövid távra lehet bérbe venni.


Olvasd el aktuális akcióinkat! Apartmanok pár órára, pároknak Budapesten a VIII. Egy titkos búvóhelyet kerestek a pároddal? Nem tudjátok hol lehetnétek kettesben? Mi megoldjuk ezt a problémát!


Ha kicsi a lakás, és sok a gyerek, lazíts nálunk pároddal! Az Örs vezér teréről kérjük induljon el Gödöllő irányába a Kerepesi úton, a HÉV-vel párhuzamosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések