2019. augusztus 1., csütörtök

Nyilas csillagjegy szerelem

Az emberek csodálkozni fognak, ha otthagy egy olyan állást, amely az ő szemükben nagyszerűnek látszik. Vagyis nyújtanunk kell neki megfelelő megértést és motivációt ahhoz, hogy képzelete szárnyalhasson, s nagy léptékű terveit együtt kell dédelgetnünk vele. Az asztrológiában ez a jog, az igazság, a becsület szimbóluma. A Jupiter védence szerencsés ember, rendkívüli értelmi képességekkel, tehetséggel bír, ugyanakkor optimista, aki hisz abban, amit tesz, sosem veszti el a reményét.


Az ideális társ horoszkópja. Személyesen és Telefonon. Szerelem Vigyázzon, mert mostanában túl sokat vár el a kedvesétől, aki úgy érzi, nem bír Önnek megfelelni. Meglehetősen törékeny a kapcsolatuk, ezért jót tenne Önöknek, ha több türelemmel és empátiával viseltetnének egymás iránt.


Nyilas csillagjegy jellemzői. Ezek a legjobb hajegyenesítő termékek, amikkel tovább marad sima a hajad. A hajvasalás egy ördögi kör: minél többször károsítod vele a hajadat, annál inkább szükséged lesz rá.


Teremts csendet és békét magadban. A belső harmónia a legjobb tanácsadó, valamint a szigorú lelkiismeret. A környezetedben lévő embereket, a családodat, és nem utolsósorban a partneredet is csak olyan mércével mér mint saját magadat. Mindketten szeretik a szenvedélyes életet és a játékosságot.


Vonzzák egymást, mindkettőjüknek jó lehet ez a kapcsolat. Szerelmük nem mentes a filmekbe illő, nagy veszekedésektől és kibékülésektől, szeretik az izgalmakat. Olyan páros, akinek környezetében mindenki jól szórakozik.


Császár Gyöngyi Bettina tarotmester facebook oldal. Lévén a legnagyobb bolygó Naprendszerünkben, szinte már helyettesíti a Napot. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.


Ez a Halak illúzióiban, álmodozásában nyilvánul meg, ugyanakkor ennek tulajdonítható a Halakra jellemző megfoghatatlanság és mélység is, mely káoszként övezi e csillagjegy szülötteit. A Szűz csillagjegy szorgalmával, határozottságával vonzza a Skorpiót. A kihűlt szerelem jó baráti kapcsolattá alakulhat át közöttük. De vajon mit tud kezdeni a többi csillagjegy veled?


A Halakkal elég egyoldalú a kapcsolatuk. Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegyet. Hiszen folyton másfelé sóvárogna.


Ahhoz, hogy leküzdje örökös elvágyódását, meg kell tanulnia a türelem leckéit. Mit ígérnek a csillagok szerelem -fronton? Szerelmi horoszkópunk egy kattintással elárulja. Neked mi a horoszkópod? Ha felkínálnak egy lehetőséget, azt ne utasítsd vissza, még ha több elfoglaltsággal, nagyobb.


Nyilas csillagjegy szerelem

Mindezt emberszerető, rajongóan optimista módon teszi. A törvényt tiszteli, de láza ha a humanisztikus eszményt, a szabadságát veszély fenyegeti. Persze az sem mindegy, hogy milyen csillagjegy illik hozzád a legjobban egy kapcsolatban! NYILAS CSILLAGJEGY szerinti karkötők és ékszerek ,. A rózsakvarc a szerelem köve, a szodalit pedig a NYILAS csillagjegy szülöttjeink fő védelmező köve. Skorpióként a titokzatosság és a szenvedélyesség jellemez téged.


Mivel egy párkapcsolatban mindent megteszel a másikért, hűséges vagy, és odaadó, nagyon sok csillagjegy illik hozzád. Sokan csak ebben látják a boldogságot. Azt gondolom, te is egyetértesz abban, hogy az élethez több dologra is szükség van, mint csupán a pénz.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Horoszkóp, Asztrológia, Ezotéria. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések