2019. január 10., csütörtök

Gyönyörű szerelmes versek

Indulj felém bizalommal, én viszem az őszinteségeTalálkozunk félúton. A legszebb magyar szerelmes vers : a Femina kedvencei. Istenes Bence gyönyörű húga - A ritkán látott Bogi éves lett. A legszebb szerelmes versek. Ezúttal a szerelmeseknek kedveskedünk olyan költeményekkel, amelyeket a világirodalom nagy szerzői írtak.


Gyönyörű szerelmes versek

Küldd el kedvesednek, vagy olvassátok el együtt! A világ legszebb szerelmes versei válogatásunk! Nem akartam beléd szeretni, és nem hiszem, hogy te is akartad volna.


De amikor találkoztunk, mindketten éreztük, hogy nem tudunk tenni semmit az ellen, ami velünk történik. Egymásba szerettünk, minden különbözőségünk ellenére, és ezzel valami ritka és gyönyörű jött létre. Egy csokorba gyűjtöttük a szerintünk legszebb magyar szerelmes verseket.


Imádok olvasni, Maisch Patrícia - szmo. Ha az itt olvasható szerelmes mondatok között nem találod meg az igazit, akkor nézz körül a szerelmes versek oldalon is, ott ugyanilyen szép mondatokat találsz, és ráadásul még rímelni is fognak! Egy csendes este, amikor nem vesznek körül a barátok, becsukom a szemeimet és rád gondolok… halkan érted sóhajtok.


A nyugatos Kosztolányi Dezső a különleges szerelmes versek mestere volt. Házasságuk nem volt felhőtlenül boldog, hullámvölgyek és kibékülések váltották egymást. Boldogságról, szeretetről.


Simogató pillantásod érzem ajkadon, olyan ez mint a valóság csak kár hogy álmodom. Sötét éjjel édes álom hamar tova száll, felébredek és a szívem vadul kalapál. Körül nézek és te nem vagy sehol se s ettől szenvedek, mert szeretném ha velem lennél mindig csak velem!


SZÁZAD KÖLTŐINEK GYÖNYÖRŰ VERSEI - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek. Szép szerelmes idézetek,Idézet Szép versek ,idézetek,történetek! Szerelmes idézetek és SMS-ek minden mennyiségben! A magyar irodalom és a világirodalom legszebb szerelmes versei.


Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül! VERSEK ,IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! Még csak akkor tenne szépet, ha egyszer mindörökre, nekem adna téged.


Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak. A lista természetesen nem teljes, hiszen nem is lehet az. Költészetünk ugyanis olyan rendkívüli versekben bővelkedő, gazdag anyag, hogy szükségszerűen rengeteg nagyszerű költő és megszámlálhatatlan kiváló vers maradt ki a válogatásból.


Gyönyörű szerelmes versek

Célunk az volt, hogy a lista a magyar líra sokféle stílusirányzatát megmutassa. Gyönyörű idézetek gyüjteménye. Segítünk, hogy a virágcsokor mellé egy gyönyörű verssel is meglephesd a párodat. Kiválasztottunk öt gyöngyszemet a magyar költői palettáról. Van még időd megtanulni, vagy a legszebb betűiddel egy képeslapra leírni.


SZERELMES VERSEK - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! Mutatjuk a megható szerelmes versek összeállításunkat. Ha végre elhatároztad magad és úgy döntöttél megkéred szerelmed kezét, de nem találod a szavakat, válassz az általunk összegyűjtött legszebb eljegyzési versek közül.


A kiválasztott eljegyzési verset használhatod esküvői meghívódba is. Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések