2019. január 15., kedd

Ikrek nő szerelem

Ikrek nő szerelem

Az Ikrek férfi szerelmi horoszkópja. A szavak művésze, aki könnyen leveszi lábáról a nőt. Olykor egyszerre többet is képes elbűvölni szép szavaival. De olyasvalaki lehet a szerencsés kiválasztott, akire az Ikrek nő társadalmi vagy anyagi tekintetben is fel tud nézni, akinek tudása nagyobb, mint a szerelmes nőé, mert a kommunikáció rendkívül fontos az Ikrek számára. Ha az ágyban megértik egymást, viszont az asztalnál nem, akkor a szerelem hamar véget ér.


A kitartás ebben a kapcsolatban a Szűzre hárul és általában tőle függ, milyen hosszú életű lesz a szerelem. Csodálja az Ikrek tudását, ám sokszor idegesíti az Ikrek állandó nyüzsgése. A tény, hogy szexuális és szerelmi téren az Ikrek egy kissé „langyos” jegy, nem viselkedik túl temperamentumosan, magával hozza azt a következményt, hogy a szerelmi kapcsolatból, házasságból könnyen válik egyfajta testvéri kapcsolat, ahol a szexualitás egy idő után alaposan háttérbe szorul.


Azonban randizni vele inkább tűnhet barátságnak, mint egy valódi kapcsolatnak az ő laza természetének köszönhetően. Noha ez elsőre negatívumnak hangzik, valójában cseppet sem az: egy bonyolult nő egyszerre szenvedélyes, izgalmas és lehengerlő, erős véleménnyel rendelkezik, és érzelmileg rendkívül összetett. Ugyanakkor egy ilyen nő csodálatos társsá válik, és nagyon szerencsés az a pasi, aki képes őt megtartani maga mellett. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Az IKREK NŐ szerelmi horoszkópja Az ikrek nő tulajdonságai közé tartozik: kutatni, meggyőződni, továbbadni majd kezdeni elölről. Nyugtalanság, kíváncsiság ez az Ikrek jelű ember osztályrésze és természetesen minden emberben jelenlévő Ikrek -tulajdonság. Mindig a kedve szerint cselekszik, nem szereti, ha sürgetik. Valódi univerzuma a romantikus szerelem. Munkahelyi szerelem Bak és Ikrek közt nem lehetséges, sőt, még egy szakterületen sem jó, ha dolgoznak, mert a Bak képes és a kapcsolati előnyöket arra használja, hogy szakmailag kerüljön előnybe.


Ez nála nem tudatos, ez neki ösztönös, ezért védekezni ellene nem nagyon lehet, csak is türelemmel és odafigyeléssel. Ha pedig egyszer (remélhetőleg) megtalálja, akkor a szeretője összes érzékét izgatni akarja majd – a látás, a hallás és az érintés is rendkívül fontos a számára –, és azt szeretné, ha a szeretője is ugyanezt tenné vele. Teljes erőbedobással küz amit akar azt meg is szerzi.


Te ennél sokkal óvatosabb vagy, alaposan előkészíted a terepet mielőtt lépnél, mert biztosra akarsz menni. Viharos szerelem , szenvedélyes veszekedések, szeretkezések, látványos kibékülések, csak bírnod kell a tempót. Amikor a Hold az Ikrek jegyben jár, akkor leginkább szabad mozgástérre van szükségünk.


Felmerül bennünk az igény arra is, hogy a túlságosan szoros emberi kapcsolatainkon lazítsunk egy kicsit. Ilyenkor kevésbé vagyunk nyitottak a mélyebb kommunikációra, sokkal inkább a laza, könnyedséggel teli programokat keressük. Felgyorsulnak körülötted az események. A váratlanul jelentkező problémákat jól kezele csak arra ügyelj, hogy ne ígérj olyant, amit nem tudsz betartani.


Ikrek nő szerelem

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Awakening To Spirit 2views. Ikrek horoszkóp alapján kiderül, hogy mi vár az Ikrek jegy szülötteire az asztrológus szerint. Ha sikerül megbírkózzanak a köztük felmerülő problémákkal, nehéz de szenvedélyes házasság vár rájuk.


A Kos férfi valamivel nehezebb eset hosszú távú párkapcsolatban, mint a Kos nő , mert nála a szerelem lángja nem lobog kitartóan, szeme előtt az ideális nő képe lebeg. Ezt el kell tudni viselni. Mindkét jegyet a Merkúr, a kommunikáció bolygója uralja, így függetlenül attól, hogy időnként ez a kapcsolat milyen kihívásokkal állítja szembe őket, beszélni mindig tudnak róla. A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg.


Ikrek nő szerelem

SzereleA hozzá hasonló tulajdonságokkal és értékekkel rendelkező Rák a legideálisabb partner számára, aki elég nyugodt ahhoz, hogy jól kezelje a Bika bizalmatlanságát, amit idővel le is tudnak küzdeni. Itt is tőled függ, milyen messzire mész el. Korábbi szerelem ” azonban asztrológiai szempontból azt is jelenti, hogy olyan emberekkel is találkozol, akiket a korábbi életeidből ismersz.


Ez izgalmas, mert sejtesz valamit, egy őrült meghittséget és ismerősséget élsz meg, amit nem tudsz megmagyarázni. Imád flörtölni, és párnák helyett ugyanis inkább szavakkal dobálózni: a szexnél jobban fűti a szellemi kihívás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések