2019. január 25., péntek

Ha szereted elengeded

Ha szereted elengeded

Ha elment, akkor azért ment el, mert így találta jobbnak. Ez neked fáj, de ő akkor is ezt választotta, neki akkor is így jó. Ha szereted , akkor azt akaro hogy jó legyen neki.


Ha pedig neki tényleg nélküled a jobb vagy mással…. Tudom, hogy ezt nagyon nehéz megtenni és idő kell hozzá. Azt hisze hogy a szereteted az oka annak, hogy ennyire fáj, és ilyen nehéz a továbblépés, a szakítás. Közhelyes, de igaz: ha szerete elengeded.


Ha igazán szereted , elengeded ? Midori nem hétköznapi lány – persze, minden tizennyolc éves így érzi. Midori is kicune, de még csak próbálgatja a képességeit. Egy nap meglátja a vonzó és különleges Akirát. Sokan azt mondják, ez a mondat a legnagyobb hülyeség amit valaha hallottak.


Ha szereted elengeded

Ha fontos neke akkor elengeded , az ő boldogsága érdekében. Persze, hogy nehéz, de így lesz jobb mindkettőtöknek. Ha felnőtt vagy, és szeretné hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.


A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is. Ha túlságosan elérhető vagy valaki számára (akit szeretsz), akkor el fog hagyni, mert rádún. Aki elérhetetlen, az finoman érinti a világot.


Nem használja ki, nem facsarja ki a dolgokat, embereket, míg össze nem fonnyadnak, különösen nem azokat, akiket szeret. Meggyőződésem, hogy minden történést mi választunk az életünkben. Azt is, amit látszólag nem akarunk. Az egymondatos, továbbküldésre és megosztásra ingerlő idézetek egyik legismertebbike ez, de vajon tényleg olyan nagy igazság ez? Olvasónk kérdésére Baktay Zelka és Baktay Miklós párkapcsolati terapeuták keresik a lehetséges válaszokat.


Ha úrifiúnak születtél, hiába bújsz bőrbe, és hiába ragasztod fel a válladra a tetoválást: látszani fog rajta hogy műmájer vagy. Ha viszont jobban szereted a sört, mint a francia pezsgőt, ne add az előkelőt, mert a végén úgyis lebuksz. Most megnyílt és elmesélte, hogy hogyan építi újra életét. Ha elengeded , ne vár hogy futva visszajöjjön hozzá mert nem fog, nem tudja hogyan is érzel, azt hiheti, hogy te már nem is gondolsz rá. Vedd észre, hogy mid van - amíg a tie mert ha egyszer ő eltűnik, soha többé nem jön vissza.


Van olyan, hogy ha elengeded őt, akkor mégsem indul el feléd. Ilyenkor örülj, mert ezzel az történik csupán, hogy egy korszak végéhez ért, sokat adott, de ideje indulni az új felé, mert KÉSZ vagy rá,kész vagy indulni az új élet felé! Ti egyetértetek ezzel a mondattal?


Olyan sokan mondták már nekem, hogy így fogjam fel. Jelen esetben már reménytelen szerelemről van szó. Soha nem engedtem el könnyen senkit, ha úgy adódott, és valahogy nem is tudok azonosulni ezzel a mondattal. Ha már csak a fény kell, mikor halványan világít, Csak a Nap hiányzik, mikor havazni kez Csak azt tudo hogy szereted őt, mikor elengeded. Hagyo hogy tapasztaljon, tanuljon.


Ha szereted elengeded

Ha ezek tőled távol akarják tartani, akkor bizony se az elengedéssel, se az akarással el nem érheted a kívánt hatást. Az azonban, ha közben elengeded az irányítást és szeretettel gondolsz rá, továbbra is csak javít a TE helyzeteden és közelebb visz önmagad jólétéhez, boldogságához, saját egységedhez. Ha úgy alakul, akár nélkülem is… Na akkor szereted igazán, feltételek nélkül, szabadon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések