2019. január 21., hétfő

Időjárás 30 napos

Időjárás 30 napos

Vasárnap is marad a napos idő, a dunántúli és középső tájakon lehet élénkebb a légmozgás. Reggel több helyen pára-, ködfoltok képződhetnek, néhol gyenge fagy is előfordulhat. A csúcshőmérsékletben lényeges változás nem várható. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. Látogatóink sokszor jelezték számunkra, hogy szeretnének hosszútávú előrejelzést is látni oldalunkon.


Kívánságuknak eleget téve készítettük el a fent látható napos időjárás előrejelzést. Ez az előrejelzés típus nagyon sok egyedi vonással rendelkezik, és megbízhatósága. Balatonboglár, Somogy, Magyarország weather forecast from AccuWeather. Budapest napos időjárás előrejelzése. Eleinte marad az erősen felhős ég, és főleg keleten, északkeleten eső is kialakul.


Napközben szakadozik a felhőzet, pár órás napsütés elsősorban az Alföldön lehet. Péntek reggel a Dunántúlon és északon több helyen csökkenthetik pára-, ködfoltok a látástávolságot. Eleinte északon, északkeleten lehet eső, zápor, így ezeken a tájakon még vizes, csúszós utakkal találkozhatunk. Az alacsony napállás miatt a napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni.


Időjárás 30 napos

Nem kímélte az időjárás az Adriai-tenger partvidékét kedden és szerdán, ahol heves esőzés és szélvihar vonult végig. A fent látható települések (Eger) szerinti napos időjárás előrejelzés az elmúlt 1év időjárási adatain, az aktuális számokon, előrejelzéseken és matematikai valószínűségszámításon alapulnak és egyfajta irányjelzőként szolgálhatnak a programok tervezésekor. Lassan közeledünk a december felé, azonban az időjárás még mindig inkább őszies arcát mutatja.


A fent látható települések (Debrecen) szerinti napos időjárás előrejelzés az elmúlt 1év időjárási adatain, az aktuális számokon, előrejelzéseken és matematikai valószínűségszámításon alapulnak és egyfajta irányjelzőként szolgálhatnak a programok tervezésekor. Zakopane, Kis-Lengyelországi vajdaság, Lengyelország weather forecast from AccuWeather. A napos valószínűségi előrejelzések naponta kétszer készülnek. A grafikus fáklya diagramon a 10–és a 25–-os valószínűségi intervallumon kívül az ensemble átlag, valamint a determinisztikus (kategorikus) előrejelzés is feltüntetésre kerül.


Split, Split-Dalmatia, Croatia weather forecast from AccuWeather. Aktuális időjárás , hőmérséklet, napos előrejelzés. Készüljön fel mindenre település legpontosabb napos előrejelzésével: legmagasabb és legalacsonyabb hőmérséklet és csapadékvalószínűség a The Weather Channel és a Weather. Szarvas, a jövő heti időjárás. Részletes időjárás előrejelzés.


Szélsőséges időjárás figyelmeztetések. Pontos időjárás előrejelzés Praha, Közép-Csehországi kerület When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see. Ezen a térképen az ország aktuális időjárásáról tájékozódhatsz. A hőmérsékleti térképen az égkép ikonok és a hőmérsékleti adatok, a csapadék térképen az éjfél óta hullott folyékony halmazállapotú csapadék adatok, a széltérképen pedig a szélirány és szélerősség adatok látszanak, melyeket a mérőállomás hálózatunk biztosít.


Ezen a napon nyilvántartott hőmérsékleti rekordok. Megérkezett a friss, napos időjárás előrejelzés! A következő napokban már csak elszórtan várható csapadék.


A nyár utolsó napjaiban ismét sok lesz a napsütés, melegszik a levegő, többfelé visszatérnek a Celsius-fok közeli maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez küldött előrejelzéséből. Pontos időjárás előrejelzés Crikvenica, Közép-Horvátország When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see. Eger, a jövő heti időjárás.


Időjárás 30 napos

Időjárás Eger, napos időjárás előrejelzés. Jelenlegi időjárási viszonyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések