2019. január 29., kedd

Idézet élet

Idézet élet

Az etika és a boldog élet „Igenis lehetséges, hogy az egyének boldog és termelékeny életet éljenek, anélkül hogy aggódniuk kellene, vajon ki fogják-e őket rabolni, ha kiteszik a lábukat az ajtón, vagy a Szovjetunió hadat üzen-e az. Mindent éreztem és értettem egyszerre. Posts about élet written by idezet. Bár megírták a sorso de oda az utat önmagad választod. Csak élni akarok, nem foglalkozni azzal amit mondanak, nem foglalkozni azzal ami történik.


Ki kell gombolni végig az egészet, és kezdeni elölről. Időnként elkerülhetetlenül defektet kapunk az úton, és ez mindig rosszkor történik. Az Élet , akár csak a szél, olyan helyekre visz minket, amelyekre a legkevésbé számítottunk, és közben folyton változtatja az útirányt, így a végén koldusokat koronáznak királlyá, királyok buknak a mélybe, a szerelem közönnyé fakul, és esküdt ellenségek szívbéli jó barátokként, kéz a kézben szállnak sírba. Az élet egy nagy-nagy csalódás. Az emberi élet oly rövidre van szabva, mindenki lázas sietséggel munkál a maga javán, nehogy kifogyjon az idejéből.


Mindannyiunk életében lehetnek pillanatok, időszakok, amikor azt érezzük, nem úgy mennek a dolgaink, ahogy szeretnénk. Ilyenkor egy rövidke idézet , bölcsesség is hatalmas lökést vagy motivációt jelenthet számunkra. A tested úgy van felépítve, hogy egy nap megnyíljon a szeretet számára. A szeretet a te valódi lényege és arra születtél, hogy a szeretet ajándékával halmozd el a világot. Rájöttem néhány dologra.


Hogy a csalódások miatt ne a keserűség uralja az életünket. Tanuljuk meg elengedni a múltat. Számos hiba épp azért történik, mert feladtuk és nem tartottunk ki végig.


Ne add fel hát, ha lassan is haladsz, a siker már csak egy arasz. A cél sokszor nem oly távoli, mint tétova ember balgán képzeli. Az évek során a díj a magyar irodalmi élet egyik legrangosabb elismerésévé vált, amelyet a Szépírók Társasága tagjaiból. A szellem számára azonban elengedhetetlen az élet , mert igazsága semmit sem ér, ha nem tudja kiélni. Az apróbb kudarcokon csak úgy lehet úrrá az ember, hogy annál keményebben küzd.


Idézet élet

Ha az élet lehangol minket, mi döntünk, felállunk-e vagy sem. Tudo a vonatozás olyan, mint az élet. Egy utazás, felszállsz, és rajtad múlik, hogy érzed maga amíg megérkezel. Bosszankodhatsz sok minden miatt, de ha élvezed a kilátást, és új ismertségeket kötsz, akkor később nem a cél fog számítani, hanem az út.


A világ egy iskola, és az élet az egyetlen valódi tanító. Számtalan tapasztalatot kínál, és ha a tapasztalatok egyedül bölcsebbé tehetnének, az idős emberek mind boldog, megvilágosodott mesterek lennének. Boldogság idézetek 12: Szüleink A boldogsághoz vezető út magában foglalja, hogy jó viszonyban legyünk szüleinkkel, vagy azokkal, akik felneveltek minket. A csodák helyett csak egy mosolyt adhatok. Magyarország idézetbázisa!


Tölts fel, keresgélj, oszd meg kedvenc idézeteidet. Remélem valóság lesz minden édes remény, mely ott él a szívünk rejtekén. Ahogy az időn átrohantam Elkísértél ezer alakban Amikor majdnem magam maradtam Visszatértél ezer alakban. Néhány idézet az életről és a boldogságról olyan, mintha az embernek új erőt adna, új lelkesedést és a megújulást, amire mindig szükség van egy párkpacsolatban.


Mint tenger köztük, annyi csak barátoknak a halál: egymásban élnek akkor is. Hisz` mind itt kell legyen, ki abban él s szeret, mi mindenütt jelen. Mennyei tükör, mely színről színre láttat, szabadon egymást s bűntelen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések