2019. január 14., hétfő

Ki illik a skorpióhoz

Melyik jegy illik leginkább a Skorpióhoz ? A cikkből az is kiderül, mely jegyekkel nem jön ki jól, akinek ez a horoszkópja. Ki illik a Skorpióhoz ? A Bika az egyetlen, aki teljes mértékben, mindenben megfelel a Skorpió elvárásainak. Nyugodt erotikája csodálatos szerelemben olvad össze a Skorpió féktelen szenvedélyével. A Szűz szorgalmával, egyszerűségével vonzza.


Fel tudja oldani kedvese gátlásait, mert érzi, hogy remek szerelmi partnert talál. A Biká illik a skorpióhoz , mivel e két jegy poláris ellentéte egymásnak, és így kiegyensúlyozza egymást. A Skorpiót jellemző víz és a Bika föld jellege jól keveredik.


Mindkét jegy szilár mely azt is jelzi, hogy könnyen lehet, egy vitás helyzetben egyik sem enged a másik javára. A Skorpió heves természetű, aki kimutatja az érzéseit, ráadásul párjára nagyon is féltékeny tud lenni, mert azt akarja, hogy csak őt szeressék. A Szüzet az ész és a logika irányítja, az pedig, hogy valaki magához bilincselje őt, szóba se jöhet. A Skorpióhoz képest a Szűz gondolkodása túlságosan racionális.


A legjobban a Skorpió a Halakkal vagy a Rákokkal jön ki. Megfontolandó lehetőség egy Skorpió – Skorpió kapcsolat is. A Rák és a Skorpió messzemenőkig lojális partnerével, nagyon intenzív kapcsolatot ápolnak azokkal, akiket különlegesnek tartanak. Hogy ha érdekelt ezen információkban avagy, hogy ki illik a Szűzhöz leginkább, akkor még több információt kaphat, hogy ha böngészi oldalunkat, ugyanis mindennap rakunk fel ezzel kapcsolatos híreket és új cikkeket.


Tehát, ha sűrűn visszajön ide hozzánk, akkor nem csak azt tudhatja meg, hogy kihez mely csillagjegy alatt. Férfiak és nők figyelmébe ajánljuk! A Mérleg nagyon adakozó típus , viszont sokszor adja szívből azt amiről azt gondolja, hogy a másiknak jó. A tűz jegyek sokkal inkább imponálóak nekem, különösen a nyilasok, talán az egyetlen férfitípus amelyikkel kölcsönösen tiszteljük egymást. Ez a sahát élettapasztalataim alapján írom.


A Bika hozzáállását a szerelemhez a birtoklási vágy határozza meg. Ahhoz azonban, hogy megfelelőnek tartsa magát a birtoklásra, az kell, hogy valakinek érezze is saját magát. Ezért addig megbízható társ, amíg fontosságát éreztetik vele.


Sur cette chaîne, tu vas trouver plusieurs types de vidéos. A partnerüktől megkövetelik a hűséget és az izgalmas szexuális életet, ami számukra a jó kapcsolat alappillére. Számára ideális partner a Halak, a Bika és a Rák, valamint a Szűz és a Bak.


A leginkább a nyilas tudja megadni a számára azt a szabadságot, amit igényel, de a bak, a szűz, és a rák nem jön jól ki vele. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Administratively it is part of the municipality of Meganisi in Lefkada regional unit.


A szerény és szégyenlős Szűz és a céltudatos és erélyes Skorpió annyira más jellem, hogy aligha alakulhat ki közöttük megfelelő kapcsolat. Bár sok közös vonásuk is aka ezek nem segítik elő jobb megértésüket, inkább ingadozóvá teszik viszonyukat, mely váltakozás ritmusát a Skorpió diktálja. Bika – Ő az egyetlen, aki teljes mértékben, mindenben megfelel a Skorpió elvárásainak. Szűz – Szorgalmával, egyszerűségével vonzza a Skorpiót.


Most hajlamos leszel elrugaszkodni a valóságtól, és álmodozásra adni a fejed. Nem baj, hogy megtapasztalod ezt a lelkiállapotot, hisz néha túl reális vagy. Talán pont akik a nyilashoz nem, tehát az ikrek elsősorban, és az oroszlán. Többi jegy meneküljön előlük! Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) A kacér, vicces és magabiztos Oroszlán hosszabb távon nem passzol a Skorpióhoz , akit folyamatosan féltékenység gyötörne az Oroszlán flörtjei miatt.


Szeretettel köszöntelek a Skorpió közösségi oldalán! Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. A Nyilas a rá jellemző optimizmussal közeledik a Skorpióhoz , s ha a terve házasság, akkor nem is fog csalódni-A Skorpió megérti Skorpió jegyű társát, de sajnos energiáikat gyakorta napi harcaikra pazarolják, éppen ezért nem szerencsés választás. From the combine effort of a few friends, leveraging their combined bot combat knowledge, comes a competitive fighting. Az asztrológiában a víz-jelű Skorpióhoz inkább illenek a föld jelű jegyek, mint a tűz vagy levegő, így elvben a föld jelű Bika is megfelelő partnernek vélhető.


A szerelemben egyezik nézetük, azonos elvárásaik vannak, a mindennapi gondok megoldását is egyformán látják, kapcsolatuk mégis ingatag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések