2019. április 5., péntek

Skorpió éves horoszkóp

A szokottnál nagyobb nyugalommal, megerősödött önbizalommal veszed az akadályokat ebben az évben. Az alkalmazkodóképességedre és az önuralmadra is nagy szükséged lesz, mert az idei esztendő nemcsak örömöt és sikereket hoz, de a nehézségekből is kijut bőven. A Jupiter, a nagy szerencse bolygója a Skorpió jegyében jár, ez átsegíti önt is a nehézségeken.


Skorpió éves horoszkóp

Januárban a Mars is a segítségére lesz, megmutathatja valódi természetét: amit elhatároz, azt keresztül is viszi! Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat.


Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Az asztrológia azt mondja: te, egy Skorpió olyan ember vagy, akinek az élete nyugodt és egyformának maradó pályákon zajlik le.


Skorpió éves horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A vitán felülemelkedve a kapcsolata szilárdabb lesz, mint valaha. A munkahelyét illetően be kell látnia, hogy amivel idáig nem foglalkozott, már veszett fejsze, és vállalnia kell a következményeket. Mások egyszerűen külföldön kapnak munkát és ez lesz az oka a jó keresetüknek.


Akik jövőre tervezik a vállalkozásuk indítását, nekik sem lesz miért aggódniuk. Szinte minden Skorpió olyannal fog foglalkozni, amivel igazán szeretne és ettől kifejezetten boldogok lesznek. A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra.


A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően. Az új esztendő egy új fejezetet hoz el számodra, amelyben végre hátrahagyhatod a szenvedést, a bánatot és a fájdalmat és végre békességre lelhetsz. Párhoroszkóp Akkád horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Bizonyára már nagyon szeretné tudni, hogy mit tartogatnak Önnek a csillagok az újévre. A következő évben nehéz lesz. Ugyanakkor viszont az empatikus és gondoskodó személyiségük jókora előnyt jelent számukra az emberi kapcsolatok kialakításának és fenntartásának terén. A Skorpió szerelmi életét nehéz megfejteni, mert nem engedi, hogy bárki belelásson kártyáiba.


Skorpió éves horoszkóp

Az év során akkor lehet a legboldogabb, s érheti el a legtöbbet, ha ezúttal nem annyira másokat akar lenyűgözni, vagy éppen nem a maximális teljesítmény elérésére koncentrál, hanem inkább arra, hogy olyan életet alakítson ki magának, amiben igazán jól érzi magát. Skorpió Az elkövetkező éves periódusban a magánéleted élvez elsőbbséget az életedben. Te, aki mindig is szerettél a tűzzel játszani, akit rejtély és misztikum vett körül, mióta az eszét tudja, most egészen másfajta megközelítésből szemléled az életedet. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek.


Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. Pozitív és negatív eseményekre egyaránt kell számítaniuk, emiatt olyan érzésük lehet, mintha egész évben hullámvasutaznának. Ekkor egy olyan időszak kezdődik az életében, amelyet utólag is a legboldogabb periódusok között tart majd számon!


Rengeteg területen számíthatnak fordulatra a különböző csillagjegyek. Egészen új felfedezéseket teszel saját magadról, amelyek csodálatra késztetnek. Ha Aszcendensed egy víz elemű jegyben (Rák, Skorpió , Halak) áll, akkor az utazás nem csak a nagyvilágba kifelé megy, hanem befelé, lelked mélységeibe is. Eközben csodálatos felfedezéseket teszel.


Helyt állsz magadért, érvényesülsz, valószínűleg elő is léptetnek, és több felelősséget vállalsz. Neptunusz ugyanakkor szerencsés véletleneket ígér. A pár- és szerelmi horoszkóp segít, hogy magánéletedben egyensúly legyen, hisz az asztrológia minden csillagjegynek megadja a választ, legyen szó rák vagy bika horoszkópról.


Horoszkóp , amely segít az élet minden területén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések