2019. április 30., kedd

Megcsalás jelei telefon

Megcsalás , hűtlenség, félrelépés. Attól a pillanattól kezdve, ösztönösen is a hűtlenség jeleit kezdjük keresni, hogy igazolást találjuk vélt vagy valós megérzéseinkre. Akárhogy is, a megcsalás az megcsalás , és, ha egyszer megtörtént, a félrelépő fél bűnössége vitathatatlan: senki nem parancsolt rá, hogy sokat igyon, és akár szakíthatott volna is, mielőtt más felé kezdett nézelődni. A döntés, megbocsájt-e a megcsalt fél, csakis rajta múlik, egyéni hajlandóság kérdése. A változás kétféle lehet, ritkább esetben Páro hirtelen kísérletezni vágyó férfivá alakul, az eddigi monoton ágyjeleneteket mérhetetlen fantázia és pikantéria fűszerezi, ami bizony okod adhat arra a feltételezésre, miszerint a férfi kedvét.


Minden ok nélkül megváltozik a párunk viselkedése. A régi szokásait egyszer csak elhagyja, és váratlanul új dolgokkal próbálkozik. Lehet ez az öltözködés megváltozása vagy egy új sport kipróbálása, esetleg teljesen új érdeklődési kör felbukkanása.


Egy olyan korban, amikor mindenkinek a tenyerébe van gyógyulva a telefonja, nehéz kiszúrni, ha valami rejtegetnivalója van. Előveszi a telefonját, SMS-t ír. Munkaügy, haver, rég nem látott unokatestvér, netán titkos szerető?


Miből lehet rájönni, hogy partnerünk hűtlen? Olyanok írtak nekünk, akik ezen a gyakorlatban is átmentek, a rengeteg olvasói levél közül válogattuk ki a legtanulságosabb sztorikat, tanácsokat. Nem minden esetben áll megcsalás annak a hátterében, ha a pasi hazudik, de a túl gyakori füllentések árulkodóak lehetnek. Ha ugyanis a házon kívüli programjait tagadja le, könnyen elképzelhető, hogy egy másik nővel volt dolga azalatt az idő alatt. Amikor valaki megcsalja a párját, akkor lelkiismeret furdalást érez a tette miatt, és ezt próbálja a túlzott kedvességgel kompenzálni, például ajándékokat vásárol.


Mik a megcsalás legfőbb jelei , tünetei? Miért kell nyomozni nyomorult férfiak után? Mert így viselkednek,ahogy a kérdező írja,hogy okot ad vele a bizalmatlanságra.


Ha úgy érzi, hogy férje, felesége, élettársa, barátja, barátnője megcsalja Önt, valószínűleg megérzései nem alaptalanok. Persze biztos nem mindenki,de sokan. A férfiak általában nehezen tudják rejtegetni, ha félreléptek.


Ebből kifolyólag náluk különösebb erőfeszítés nélkül felfedezhetőek a megcsalás jelei. Amikor valaki új szokásokat vesz fel hirtelen, akkor az bizonyos esetekben a megcsalás jelének tekinthető. Ha a veszekedések során, de még békeidőben is az egyik fél nagyon gyakran utal arra, hogy mi lenne, ha véget érne a kapcsolat, akkor megint csak szóba jöhet a megcsalás. Szögezzük le az elején: a megcsalás az egyik legkegyetlenebb dolog, amit a párod ellen elkövethetsz, hiszen nem más ez, mint árulás. A megcsalásnak látható jelei vannak.


Azonban, ha ragaszkodsz a házasságtörő viszony folytatásához, és a párodat sem szeretnéd elveszíteni, akkor néhány dologra oda kell figyelned. A hűtlenség felderítése és a megcsalás jelei. A bizalmatlanság nem is olyan alaptalan, hiszen egy nemzetközi tanulmány szerint a férfiak fele világszerte hűtlen szerelméhez. Sajnos általában a telefon rejtegetése nem csak az érzelmi, de sokszor a fizikai megcsalás egyik jele is, hiszen gyakran megesik, hogy valaki azért nem akarja megmutatni a mobilját, mert kiderülne, hogy találkozgat is az adott személlyel. Egy párkapcsolat tele van buktatókkal, egyik ilyen a megcsalás.


Ez valakinél teljesen biztos, hogy válóok, vannak azonban olyan párok, akik tudják kezelni a helyzetet és úgy godolják, hogy egyszer még belefér, de ha újra előfordul akkor kiadják egymás útját a felek. Ha telefon hozzá van nőve. Ha hazajön figyeld az illatát pl. A féltékenység egy elég bosszantó érzés, nem élhetjük úgy le az életünk, hogy állandóan nyomozunk a párunk után. Sokan állítják az érzelmi megcsalás az igazi megcsalás , hiszen ott nagyobb a félnivaló.


Valóban igaz az, hogy ha valaki érzelmileg lép félre az sokszor mélyebb gyökerű problémát jelez a kapcsolatban, mint egy testi félrecsúszás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések