2019. április 18., csütörtök

Menyasszonyi cipő akció

A Cathy esküvői Teréz körúti üzletének webáruházában megtalálod álmaid menyasszonyi cipőjét. Az ékszerek tökéletesen illettek a ruhámhoz, és ami számomra a legfontosabb volt, hogy hozzám is! Diszkréten voltak elegánsak, a ruha kiegészítői voltak, nem vonták magukra külön a tekintetet, de nélkülük nem lett volna ilyen tökéletes az összkép, mint ahogy szerintem a képek is mutatják! Menyasszonyi cipők szeretne alacsony áron?


A luxus minőséget garantálja az exkluzív bőr talpbélés, illetve az extra puha párnázott talpbetét is. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Nézd meg a teljes kollekciót.


Komfort a Nagy Nap terhéhez, elegancia az ünnep fényéhez. Modern és klasszikus cipő fazonok, változatos sarok magasságok, védő bokapántok, jó árak. Westerleigh és Rainbow menyasszonyi cipőben jól jár! Keressen bennünket bizalommal!


Akkor a legjobb helyen jársz. Budapesten esküvői ruhaszalonunkban találod a legnagyobb esküvői cipő és menyasszonyi cipő választékot. Ne ess abba a hibába, hogy nem fordítasz kellő figyelmet az esküvői lábbeli kiválasztására! Ahogy a kiegészítők, mint a virágcsokor, ahogy a kulcselem, a gyűrű úgy a cipő kiválasztása is gondos folyamat eredménye. A férfiaknál a stílus, az évszak és az alkalom az, ami új lábbeli vásárlására késztet, mely lehet akár egy elegáns cipő , félcipő, bakancs, túracipő vagy egy lezser vászon sneaker, de akár egy funkcionális sportcipő, mely már az utca divatjának számít.


A magyar L Eleganza, angol Rainbow Club és a kifutó G. A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek a kifutó modellek, más méretben, színben nem rendelhetők. Nem csak ruhákat: csodát árulunk, de elérhető áron. Nézz szét egyedi menyasszonyi ruha kínálatunkban, és válassz hozzá cipőt, vagy találd meg nálunk a koszorúslányok ruháit is. Esküvői, menyecske és alkalmi női cipők olasz, spanyol, német és magyar gyártóktól nagy választékban. Exkluzív, de árban elérhető!


Menyasszonyi cipő akció

Tamaris Webáruház - A Tamaris az egyik legismertebb, legsikeresebb márka ma már nemcsak Németországban, de Magyarországon egyaránt. A cipő paletta igen széles, választékos, a magas sarkú cipőből a slipon-on át a babacipőig ismét minden fazon megtalálható kínálatunkban. Az egyik legfontosabb, hogy a Golden Rose szalonok menyasszonyi ruhái egyedi viseletet jelentenek. Látogassa meg weboldalunkat! Cipő klipsz menyasszonyi és alkalmi cipőkhöz.


A cipő elejére, oldalára vagy akár hátuljára is rögzíthető. Tökéletes kiegészítő bármilyen stílusú vagy sarokmagasságú cipőhöz. A cipő klipsz kristályokkal van díszítve - A fém klipsz nem sérti sem a cipőt, sem a lábfejet.


Menyasszonyi cipő akció

A mai nap folyamán vetten egy pár cipőt Önöknél. A cipő méretem alapján a méretszám nagy volt a lábamra. Ajánlottak nekem egy olyan cipőt, mely gumirozott és nem tépőzáras. Minden egy helyen, amire egy menyasszonynak szüksége lehet!


Széles szín- és méretválasztékban, 32-től 44-es méretig. A GASPARA menyasszonyi cipők és szandálok most bevezető 24. Esküvői cipő próbára előzetes telefonos bejelentkezést kérünk! Közeleg a Nagy Nap, és még nem találtad meg az igazit – a Számodra tökéletes menyasszonyi ruhát?


Nézz szét olcsón kölcsönözhető, de igényes és gyönyörű esküvői ruháink között! S ha a menyasszonyi ruha már megvan, vess egy pillantást koszorúslány ruha kínálatunkra is! Az angol Paradox London PINK márkája fiatalos, divatos menyasszonyi cipőket kínál, melyek selyemszatén anyaguknak köszönhetően bármilyen színre befesthetők.


Webáruházunk átmenetileg szünetel, így vásárlásra személyesen üzletünkben van lehetőség. Szeretnénk az extra méretű cipők vásárlását megkönnyíteni, és örömet okozni azoknak, akik eddig a 43-as női cipők vagy 44-es női cipők vásárlását, felkutatását, kompromisszumokkal teli, bosszankodó folyamatnak élték meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések