2019. április 19., péntek

Német magyar szótár

Német magyar szótár

Egyszerű keresés, nyelvtani információban gazdag találatok. Szótár azás és fordítás: Írd a szót vagy mondatot a keresőmezőbe, kattints a Fordítás gombra. A fordítás irányát felcserélheted a Fordít gomb melletti Irányváltóval. A német-magyar szótár felismeri a ragozott formákat. Ez itt a DictZone hangos online német – magyar és magyar - német szótár.


Német magyar szótár

Kíváncsi vagy egy német szó vagy mondat magyar jelentésére? Szórészletre is kereshetsz. Bár külön beállítási opció nincsen rá, egy egyszerű szintaxis használatával lehetséges a régi szótárból ismert teljes egyezésre, bármilyen egyezésre, vagy akár szó végére is keresni.


Ez egy többnyelvű szótár. Használd a fenti beírómezőt, vagy menj a keresőoldalunkra további beállítási lehetőségekért. Egyszerü keresés, nyelvtani információban gazdag találatok.


Magyar - Német online szótár ! A német magyar szótár fordítóprogramjának használatához a fenti keresőmezőbe kell beírni a fordítandó szót, majd egy enterrel, vagy a Keresés gombra kattintással lehet indítani a szótárazást. Cookies help us to improve our service (with statistics), to maintain (with advertising), and to improve our user experience. Amennyiben intézménye rendelkezik szotar. Ha intézményi előfizetésre nincs lehetősége, egyéni előfizetőként is elérheti tartalmainkat. Ezt még a WAP is látja!


Német - magyar Glosbe, ingyenes online szótár. ONLINE - SZAKSZÓTÁRAK Angol- német- magyar szótár. SPANYOL- MAGYAR SZÓTÁR. A német igeragozó eszközzel gyorsan, és egyszerűen nézhetsz utána német igék ragozásának. Ha a német igeragozót egy másik nyelven szeretnéd használni, csak menj vissza a bab.


Német magyar szótár

Ingyenes minőségi online szótárak, fordítások, társalgások, nyelvtani összefoglalók, témakörök és nyelvi játékok. Stépán Gábor professzor Parameter sensitivity in time-delay systems címmel tartott telt házas előadást a SZTAKI-ban a Rudolf E. Kálmán Distinguished Lecturer Program keretében. A magyar nyelvű előadás nyitott volt, a rendezvényen a SZTAKI munkatársai mellett érdeklődők, más intézetek, egyetemek kutatói is részt vettek.


Angol- német- magyar szótár Állítsd be a keresőn a nyelvpárt, írd be a keresett szót (tartalmaz, ha a keresett szó benne van, pontosan= csak a keresett szó, kezdőbetűk= ha a keresett szó kezdőbetűit tartalmazza) és kattints a mehet- re, vagy egyszerűen az Enter-re. Német webszótár Setzen jelentése, német-magyar szótár. A szótár tartalmaz még az adott angol, vagy magyar szóhoz kapcsolódó kifejezésszótárat és példamondatokat is.


A német nyelv általában törekszik a szavak olvasás szerinti kiejtésére. Szótárak, nyelvkönyvek, gazdasági könyvek, kiadványok az Akadémiai Kiadó kínálatából. Kattintson és nézze meg!


A terveink közt szerepel, hogy készítünk egy API-t amivel majd külső rendszerek is elérhetik az adatbázisunkat. Erről mindenképpen tudósítunk majd itt, a szótár kezdőlapján! A legutóbb felvitt szavak: kiröhög, hazaérkezik, kerékpározás, jurta, forradalmár, enciklopédia, alvajáró, használt, irha, hempereg, hazamegy. A szótár internet nélkül is elérhető, a keresése nagyon gyors.


A szótár adatbázisa az alkalmazás első futtatásakor fog letöltődni. A MorphoLogic ingyenes nyelvészeti szolgáltatásokat nyújt: szövegfordítás, weblapfordítás, szótárak, hangos beszé nyelvfelismerés, helyesírás, többnyelvű keresés és mondatelemzés. Fordítóprogram a magyar és másik nyelv között!


A szótárban használt szóállományt Molnár Ágnes állította össze. A mi szolgáltatásunk viszont világszinten is az egyik legpontosabb eredményt adja. Mindegy, hogy mire van szükségünk, legyen az angol- magyar , magyar -angol, német - magyar , magyar - német fordító, szótár , szövegfordító, mondatfordító, webfordító, weboldalfordító, ez nálunk már több mint nyelven elérhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések