2019. április 12., péntek

Igaz örök szerelem idézetek

A tiéd vagyok, örökké a tiéd. Pearson “Amíg a szívem utolsót nem dobban, szeretni foglak az életemnél is jobban. Igaz szerelem idézetek. Szerelmes képek idézettel. Rövid szerelmes idézetek.


Igaz örök szerelem idézetek

Ha meggyűlölne téged az egész világ, akkor is szeretnélek, és szeretni foglak még akkor is, amikor egyszer két nap fog sütni az égen. A szerelem soha nem hozott boldogs ágot. Az igazi szerelem eksztázis és gyötrelem elegye. Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja! Két ember attól fogva számít igaz barátnak, amikor hallgatásuk már nem jelent kínos csendet.


A legszebb szerelmes idézetek mindig azok, amelyek tiszta szívből jönnek és igaz gondolatokból erednek! Ha tetszenek ezek a sorok, akkor nézz szét a citatum szerelmes idézetei között is. Olyan társat keress, aki tiszta szívből szerethetsz. Boldog szerelemről idézetek , Örök szerelemről idézetek Komment Talán nem a legelső percben történik de miután meglátta a férfit, a nő tíz percen belül pontosan tudja, hogy kicsoda, vagy legalábbis mit jelenthet számára, szíve mélyén az is eldőlt, hogy bele fog-e szeretni.


Az évek jöttek, mentek, elmaradtál. Idézetek az igaz szerelemről (365). Paul McCartney megható titokba avat be bennünket! Ez az igaz szerelemről készült, megható fotó járja a világot Hugh Jackman megható vallomása feleségének a 22. Arc, s az mint a köd elfoszlott százfele.


Meteor, nekem hullt le, – de csillagtörmelék, sok arcon meg-megcsillan egy jele, de nem az egész, – s én megyek odébb. Szép és igaz idézetek , képek. Lehetne bármilyen, lehetne bármennyi. Már nincs szerelem , nincs lángolás.


Igaz örök szerelem idézetek

A mindennél több, a mindennél szebb. A rendkívüli, az egyetlen, a felkavaró. A fájdalmas, a csodálatos, a kívánatos. A mélység és a magasság, a vihar és a csen a pillanatnyi és az örök.


Minden szerelem a fejünkben kezdődik és végződik. Robert Merle Úgy látszik, valamiféle titkos törvény van rá, hogy a nagy szerelem csak egy másik ember boldogtalansága árán lehet a tiéd. Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül!


Igaz örök szerelem idézetek

Mindnyájan vágyunk a szerelemre! Mert ez az élmény tölt el minket viruló elevenséggel. Az érzékeink működnek, minden érzelem felerősödik, a hétköznapi valóság széthullik, és mi az egekben járunk. Tartson csak egy pillanatot, egy órát, egy délutánt, de az mit sem von le az értékéből. Hiszel abban, hogy létezik igaz szerelem ? Természetesen nem arra a mindent elsöprő szenvedélyre gondolok, amiről azt képzeljük, hogy egy életen át tartani fog, és ami gyakran késztet bennünket olyan dolgok megtételére vagy kimondására, amiket később megbánunk.


Ha igaz az, hogy a szeretetben a kettő egy lesz, és egymásba ölelkezik, akkor ott nem lehetnek magántitkok, hozzáférhetetlen sebek, és főleg levegőtlen, gennyes sebek nem lehetnek, mert nem tudnak egymással összeforrni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések