2019. április 23., kedd

Napi kvíz tesztek

Napi kvíz tesztek minden témában, kérdésekkel, válaszokkal. Hatalmas kvízek gyűjteménye, legyenek akár kvíz tesztek , retro kvízek, rejtvények, kvíz. A Napi Kvíz weboldal kvíz tesztek , kvíz játékok és logikai feladatok gyűjteménye.


Naponta frissülő tartalommal szórakoztatjuk a kvízek kedvelőit. Napi műveltségi kvíz - Agysejt boogie-ra fel! Ha tudod hogy mik szerepelnek a képeken, akkor már nem vagy mai gyerek! Mese kvíz kérdéseinkkel nosztalgiázhatsz, amiben megtalálod a Disney dal kvíz kérdéseket, a magyar népmeséket, retro meséket, retro magyar rajzfilmeket.


Megtudhatod mennyire vagy otthon a mesék világában, mindezt kvíz tesztek kitöltésével mérheted fel! Nem csak gyerekeknek, felnőtteknek is szól a mese kvíz ! Ezt a tesztet az 50-es évek óta használják annak megállapítására, hogy valaki hülye-e. KAPCSOLÓDJ BE A KLUBBA, és mondd el ötleteidet vagy.


Napi kvíz tesztek

Ha ismeri a madarakat, nem lesz nehéz dolga. Previous article Egy szó, több jelentés KVÍZ – Tudod mind a 8-at? Nézzük, hogy ezúttal mit tudsz kihozni ismereteidből!


Ugorj neki ennek a nehéznek nem nevezhető kvíznek! Mekkora képrejtvény mester vagy? Amit nem tudtál Budapestről – Teszt bennszülötteknek.


Napi kvíz tesztek

Napi észpörgető KVÍZ – Teszteld a tudásod most nyomban! Mit is jelentenek pontosan? Kihagyhatja ezt a napi kvízt, de nem érdemes. Horgászvizsga teszt – kvíz horgászoknak.


Ha ezt a tesztet kitöltö tuti, hogy kiderül koca horgász vagy-e vagy vérbeli pecás! Ha tetszett, nézze meg a többit is! Gondoltunk egy izgalmasat és megmártóztunk a magyar slágerek tengerében, és ha már jól éreztük magunkat, akkor elkészítettük a magyar előadó, magyar sláger kvízt. Jó lubickolást kívánunk.


Napi kvíz tesztek

Induljon a magyar előadó, retro magyar sláger kvíz ! A jó pálinka olyan mint az anyós halála. A szemet megkönnyezteti, de belülről kurva jól esik! Fejezd be a közkedvelt magyar költők nevét – zsebeld be a telitalálatot!


Babylon 5-ön, egy öt mérföld hosszú, űrállomáson. KvízPart, a kvízjátékok oldala. Sok-sok kvíztémakörben több százezer kvízkérdés vár. Legyél te az első a ranglisták valamelyikén! Halloween Vocabulary QUIZ - szókincsfejlesztő interaktív kvíz Ezzel az interaktív kvízzel (telefonon is lehet nyomkodni) a halloween szókincset gyakorolhatod pár percben.


Csak olyan kérdésekkel találkozhatsz ebben a kvízben, amiket már biztosan tanultál. Vajon emlékszel is rájuk? Ragadd meg az alkalmat és ismételj kvízünkkel!


Mennyire vagytok otthon különböző területeken? Legyen szó zenéről, népi szakmákról vagy éppen a világ nemzeteiről - ezekből a témákból találtok teszteket a következő kvízválogatásban. Mivel foglalkozik a vincellér? A legtöbb népi mesterségnév jól ismert.


A Valentin napi időutazó játék egy játékos szerelmes kvíz - néhány kérdéssel kideríthete hogy a különböző évszázadokban mennyire álltál volna helyt a szerelem pástján, mennyit tudsz a korabeli szerelmi és udvarlási szabályokról. Kvízek, tesztek , rejtvények 5. Vers kvíz Egri Csillagok kvíz Idézet kvíz Bartók Béla és művei kvíz Mozart kvíz Bartók Béla kvíz Magyar festészet Kvíz Kultúra, művészet Mozi, film,szórakozás Harry Potter Kvíz Régi mesék kvíz Cine-Ma kvíz A Gyűrűk Ura kvíz Színészek fiatalon kvíz Film Kvíz A sztár is volt gyerek - online játék Indiana Jones. Online nyelvtani tesztek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések