2019. április 9., kedd

Kazinczy iskola

Kazinczy Ferenc születésének 260. A felhívás célja az volt, hogy a tanulók a tudásuk megmérettetésén túl olyan feladatokban is helyt álljanak, melyekben talpraesettségükre, ügyességükre is szükség van. Mindez játékos formában.


S most az iskola előtti téren, a faluközpontban – tisztelettel emlékezve Rá. Tiszaújváros, Munkácsy Mihály út 18. Ide kattintva érhető el az új honlapunk. Oklevélben megjelenő képesítés: 1. Az állatok világnapja alkalmából. Az idei farsangi mulatságunkat most kivételesen nem a Faluházban, hanem iskolánk aulájában rendeztük meg.


Tettük ezt abból a megfontolásból, hogy tudtuk kevés jelmezes lesz, mivel osztályok a március végi Tátikára készülnek. A héten két felvidéki delegáció is látogatást tett Tapolcán, akiket a Bárdos Lajos Általános Iskola tanulói láttak vendégül. Oktatás Általános iskola - XXI. Szép Magyar Beszéd” versenyt.


Az alapítvány célja, hogy a magyar nyelv ápolása érdekében igényes, kulturált és kifejező magyar beszédre ösztönözze az iskolásokat. A digitális osztálynapló. Kedves Érdeklődő Szülők! Az alábbi táblázatban tanáraink fogadóóráját tekinthetik meg.


Környezetvédelmi Világnap Erdei iskola , tábor 4. We look at the data, kazinczyrefi. The website server is using IP address 87. Az idei nyári szünetre is megszerveztük a révfülöpi tábort. Július 4-11-ig, egy hetet tölthetett tanuló a helyi két általános iskolából a Balaton parton.


Kazinczy iskola

Ez alkalommal még két iskola is ebben az időpontban foglalta le Kacsajtosi úti Baji József Ifjúsági tábort. Kakucsi és újlengyeli gyerekekkel voltunk együtt. Kérjük, segítse Ön is iskolánk alapítványát adója -ának felajánlásával! Az iskola Diákönkormányzata október 16-án és 17-én rendezte meg a szokásos őszi papírgyűjtő akcióját. Rengeteg lelkes tanuló szülei, nagyszülei segítségével juttatta el hozzánk az összekötegelt hulladékot.


Adrienn has job listed on their profile. Két napközis és egy tanulószobai csoportot működtetünk. Intézményünkben magas színvonalú nevelő-oktató munka folyik.


Kazinczy iskola

Nyíregyháza Árok utca 17. Az oldal úgynevezett sütiket (cookie) használ. Látogatásával Ön elfogadja ezek használatát. A baptista iskola keresztény értékekre és gondolkodásra épül, így a Teremtő és a teremtmény tisztelete, a gyermekszeretet alapozza meg a színvonalas nevelési-oktatási munkát, és a tanulók személyiségének optimális fejlesztését. Hagyományainkho z híven az idén is megrendezésre került iskolánkban a Márton-nap.


Az osztályok közül a legtöbbet gyűjtők jutalomban részesülnek. A hulladékgyűjtés bevételét a Diák Presbitérium a tanulók jutalmazására fordítja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések