2019. április 25., csütörtök

Szerelmi horoszkop julius

Szerelmi horoszkop julius

Ebben az időszakban jó adag kreatív energia áll majd rendelkezésére, vezetői képességeire is fény derülhet. Nem fog gondot okozni Önnek, hogy felelősséget vállaljon, utasításokat adjon, és vezetőként lépjen fel. Kedvét szegheti azonban akár egy telefoncsörgés is a szerelmi játékok közben. A július ígéretes a szinglik és a párok számára is ebben az évben. Nem lesz ez idén sem másként: a havi szerelmi horoszkóp csupa izgalmas, eseményekben, flörtben, pozitív változásokban gazdag napot ígér a következőkben.


Szerelmi horoszkop julius

Párban élők és szinglik se lepődjenek meg, ha a levegő. Június havi szerelmi horoszkóp Kos A havi horoszkóp sorai szerint lesz időd bőven a szerelemre! A július kezdetben nem mutat semmi pozitívumot, de egy váratlan találkozás mindent képes megváltoztatni. Amennyiben párkapcsolatban vagy, légy óvatos, mert egy váratlan találkozás itt is bekövetkezhet! Tüzes nap elé nézel, s lehet, hogy a parázs is fellobban, de szerelmi életedben zavarok lehetnek, ha nem vagy elég óvatos: a tűzzel nem szabad játszanod.


A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. Bővített párkapcsolati elemzésünk megmutatja mennyire passzoltok. A kártya a jövőt mutatja meg.


A legforróbb hónap minden értelemben a július, ez vitathatatlan. Most a legfontosabb, hogy bízz magadban és legyél tisztában a saját értékeiddel, ne enged hogy meginogjon a magadba vetett hited. Az egyedülálló Oroszlánoknak a hónap vége új szerelmet hozhat.


FIGYELEA Taroszkóp előrejelzések ugyanúgy, ahogy ezen a csatornán található összes tö. Havi szerelmi horoszkópunkból most ez is kiderül! Az április a legtöbb jegy számára nagyon izgalmas dolgokat tartogat, ugyanakkor, ha biztosak akarunk lenni abban, hogy ne teljen eseménytelenül a szerelem terén ez a csodaszép tavaszi hónap, akkor bizony nem árt most kicsit elébe menni a dolgoknak! A nyugalom az a luxus, ami nem adatik meg Önnek ebben az időszakban.


A vágy, hogy új információhoz jusson, előre fogja lendíteni célja elérésében. Az asztrológia évezredek óta az emberiség számos kultúrájának része, mely a divináció jelenlétét vélte felfedezni a bolygók és csillagok mozgásában. Az asztrológia és általa a horoszkópok azon az elgondoláson alapulnak, hogy a makrokozmoszban vagy az égi világban tükröződik a földi világ.


A tartós párkapcsolatban élő Skorpiók számára a nyár mindig egy erotikusan intenzívebb időszak, mint a többi jegy esetében, mivel ők mindenkinél jobban függnek a szextől, olyannyira, hogy, ha nemi életükben valami nem úgy alakul, ahogy szeretnék, attól szinte azonnal lobbanékonnyá, feszülté és frusztrálttá válnak. Az életed minden területére jellemző a változás, különösen igaz ez a szerelmi életedre. Elárulja napi szerelmi horoszkópod! Inkább magadban próbálj válaszokat találni. Szerelmi horoszkóp napról-napra.


Eddig a hűség, a társa iránt érzett mély elköteleződés határozta meg az életét és képes volt bármilyen külső hívásra, igéző szempárra, izgalmas lehetőségre nemet mondani ennek fényében. A novemberi időszak a Bika számára a munka terén számos pozitív fejleményt tartogat. A kiváló kommunikációs készségeinek köszönhetően könnyen alakít ki olyan gyümölcsöző üzleti kapcsolatokat, amelyek a cége számára jelentős mértékű anyagi bevétellel járnak.


Augusztus havi szerelmi horoszkópunkból megtudhato mi vár rátok a pároddal, illetve ha még csak plátói szerelmet táplálsz, beteljesedik-e augusztusban. Olvashatsz még arról is, hogy melyek a leginkább összeillő csillagjegyek! Néhány fontos információt ITT is megtalálsz, ha bizonytalan kapcsolatban élsz, vagy egyedül! Ha valamit bizton megállapíthatunk, az az, hogy amióta csak létezik, az emberiség életében mindíg is központi szerepet játszott az a bizonyos, ízig-vérig felkavaró és mindent elsöprő érzés, amit úgy hívunk, szerelem! Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.


Hatalmas szabadságvágyad mozgatja szerelmi életedet. Ha van páro meglehet, egyfolytában provokálo próbára téve kapcsolatotokat. Ne csodálkozz, ha egy idő után megelégeli kedvesed a türelmetlensége kritikusságod - akkor érzed majd hiányát, amikor faképnél hagy! A barátaid meg fogják érteni a távolmaradásodat, és a fontos dolgokat pedig hétköznap, munkaidő után is el tudod intézni. Fáradt vagy és kimerült.


A Kosok számára nagyon termékeny hónap következik, a Szűz csillagjegyűek pedig találkozhatnak életük szerelmével! A csillagjegyek júliusi szerelmi horoszkópját itt olvashatjátok. Rengeteg dolog jár a fejedben egyszerre, így igazán semmire sem tudsz koncentrálni.


Készülj fel rá, hogy ma nem fogsz tudni haladni a dolgaiddal, sőt igazából jobb is ha pihensz, mert ma inkább csak hibát vétesz a figyelmetlenséged miatt. Holnapi szerelmi horoszkóp Egy ősi hiedelem szerint minden meg van írva a csillagokban. Kövessük együtt nap, mint nap, mi vár ránk a szívügyek terén a csillagok szerint! Bár e jegyben születettek gyors hangulatváltozásoknak vannak kitéve, legfontosabb ismérveik az alkalmazkodóképesség, a gyengédség, a türelem és a családcentrikusság.


Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések