2019. április 24., szerda

Tüdőszűrés 18 kerület

Területi ellátási kötelezettségünk: XVIII. Tájékoztató a betegfogadásról. Az Intézetbe érkező betegek felvétele a betegirányító pultnál történik.


Munkanapokon reggel óra perckor fogadják az első beteget felvételre, az utolsót pedig este óra perckor. Egészség Egészségügyi szolgáltatók, boltok - XVII. A jelenleg érvényben levő jogszabályok alapján a kötelező tüdőszűrés megszűnt, azonban továbbra is lehetőség van, és ajánlott a év feletti lakosok évenkénti tüdőszűrő vizsgálatára, mely OEP támogatott (ingyenes). A tüdőszűrő állomáson a lakosság éves tüdőszűrése folyik. Iskolaorvos (ebben az esetben a tüdőszűrés térítésmentes).


A kerület kórházzal nem rendelkezik, a lakosság igénye, érdeke az ambuláns, definitív egészségügyi ellátás. Ennek nélkülözhetetlen, meghatározó részét képezi a járóbeteg-szakellátás. A év feletti kerületi lakosoknak évente egy alkalommal ingyenes a tüdőszűrő vizsgálat, azonban a vizsgálat már nem kötelező, behívót sem küldünk, a jelentkezés önkéntes. Októbertől megszűnt az Óbester utca 5. Ez azt jelenti, hogy ilyen ügyekben a VIII. A döntést az Egyesített Szent.


Tüdőszűrés 18 kerület

Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Meglás egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!


Ha valaki a behívás idején nem tud eljönni tüdőszűrésre, bármikor megteheti a rendelési időben. A dohányzó, vagy régebben dohányzó emberek számára különösen ajánlott, hiszen a tüdőrák korai stádiumban még operálható, és ez a teljes gyógyulást jelentheti! Itt megtalálod a(z) tüdőszűrés kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XVIII.


Erre ezen két kerület lakosai közül mind az állandó lakhellyel, mind a tartózkodási hellyel rendelkezők jogosultak évente egyszer. A szűrésre minden év feletti, a kerületben állandó, vagy ideiglenes tartózkodási helyen – bejelentett, vagy huzamosabb ideig itt tartózkodó lakos kötelezett, akinek egy éven belül nem volt TBC szempontjából negatív mellkasröntgen felvétele. Elméletileg már a hónap elejétől kezdték küldeni a behívókat a tüdőszűrésre. A szűrés ingyenes és kötelező, a budapesti állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező éves és ennél idősebb felnőtt lakosságra vonatkozik.


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Tüdőszűrés , Budapesten, nem helyi lakosként? Előzetes időpont egyeztetése lehetséges, de nem szükséges! Beutalóköteles a szakrendelés!


Tüdőszűrés 18 kerület

A Tüdőgondozó és Ernyőképszűrő állomás a II kerületi lakosok alsó légúti betegségeinek - ezen belül nagy hangsúllyal a Tbc, a tüdődagantok, az asthma bornchiale, a krónikus obstruktív légúti betegségek, a tüdőgyulladások - szűrését, kivizsgálását. Békásmegyer hivatalos honlapja. Kerület Ferencváros Önkormányzata Tisztelt Ferencvárosiak! Szakrendelőben kereshető fel.


Mielőtt elindulna a vizsgálatra javasoljuk, hogy telefonon ellenőrizze le az adatok helyességét és érdeklődjön, hogy mettől-meddig van rendelés, illetve, hogy kérnek-e beutalót. Budapesten a Fővárosi Önkormányzat megbízásából az RNBH Konzorcium végzi a patkányok inrtását. TÁJÉKOZTATÓ A TÜDŐSZŰRÉS VÁLTOZÁSÁRÓL A főváros és egyben Magyarország területén az új TBC megbetegedések száma az elmúlt években rendre a százezrelékes határ alatt maradt, jelezve, hogy a tuberkulózis járvány felszámolása érdekében folyt sok évtizedes küzdelem eredményes volt. Nem a betegséget, hanem az embert gyógyítják, a „minden eset egyedi és kiemelt odafigyelést igényel” elv alapján. Keressen az orvos, védőnő, gyógytornász neve szerint egy adott rendelésre az alábbi listából!


A rendelés előjegyzés alapján történik, kivéve a sürgős eseteket. S” jelzéssel ellátott háziorvosi beutaló esetén. A sorszámhúzás az Önök kényelmét szolgálja, az ülve várakozást a bejelentkezésig.


A szükséges tárgyi feltételek biztosítottak. Budapest területén tartózkodó éves és ennél idősebb lakosok kötelező tüdőszűrő vizsgálatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések