2019. április 24., szerda

Infrashape eredmények

Infrashape eredmények

Tapasztalatunk alapján, kis odafigyeléssel, egészségesebb étrend mellett, már egy bérlet után is centiben mérhető a különbség. Infrashape eredmények : a legjobb módszer vagy ez kamu? Elképesztő eredmények a túlsúly elleni küzdelemben és cellulit problémákkal szemben. A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infra fénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást.


Az alakformáló gépek elterjedése az utóbbi évtizedben sokakat kecsegtetett azzal a reménnyel, hogy a kezeléssorozatokat – gyakran teljesen passzívan, fekve – végigcsinálva majd jönnek a látványos eredmények. Számunkra kifejezetten bizalomgerjesztő volt, hogy az Infratrainer ezt a csodát nem ígéri. InfraShape vákuumos fekvő infrabiciklis edzés. Jó eredmények érhetők el vele minden olyan betegségben, amelyben a diagnózis a vegetatív idegrendszerrel hozható kapcsolatba, vagy ahol az immunrendszer serkentése a cél — energiaválságban, gyomor- és bélpanaszokban, mozgásszervi panaszokban, bőrgyulladásnál. Egy stílusos , modern fekvőkerékpár kapszula extrákkal!


A legújabb generációs alakformáló eszköz, amely első látásra felülmúl minden elvárást. Több innovatív technológiát tartalmaz (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők) egyszóval. Azokon a közösségi oldalakon megjelenített bejegyzések, amelyeken esetleg a fenti számok duplájára hivatkoznak, azok a külön-külön szabályozható egységek miatt lehetséges.


A fekvőkerékpár kapszula több innovatív technológiát tartalmaz: vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők, érintőképernyős kijelző és luxus minőségű bőrborítás segítik a kilóikat letekerni vágyó tréningezőket. Egy teljes kezelés után, az eredmények fél- évig tarthatnak, majd időszakosan beiktatott, rendszeres terápiák esetén, akár véglegessé is válhatnak. Saját tapasztalatokból merített, objektív írás, ami lerántja a leplet!


A készülékkel való edzés biztonságos erős túlsúllyal küzdőknek vagy teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvő biciklin való testmozgás. Az oldal nem talalhato. Az esetleges kizáró okokra az edzést megelőzően kollégáink felhívják Vendégeink figyelmét (pl. állapotos hölgyeknek nem javasolt az edzés).


Infrashape eredmények

A gép: Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában. Ilyen mértékű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál – például maratonfutásnál - lehetett elérni. Modern és stílusos design egy fekvőkerékpár kapszulában, mely több technológiát is tartalmaz. Hatékony alakformálás, gyors és tartós fogyás, a szervezet méregtelenítése kedvezőtlen mellékhatások nélkül. Beindítja a nyirokkeringésed és a méregtelenítést.


Növeli a kalóriaégetést és a szervezeted zsírbontó képességét. Az eredmény pedig: hatékonyan fogsz fogyni. A BodyShape hatásmechanizmusa. Biztonságos erős túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvő biciklin való testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés.


Infrashape eredmények

Az edzés alatt kényelmesen fekhetsz, mindeközben extra kilóktól szabadulhatsz meg. Nem okoz bőrpír hatást, nem éget meg, ellenben a sejteket mozgásra készteti, aktivizálja, így a te tested képez hőt, ami beindítja a zsírégetést, a méregtelenítést, a fogyást. Először próbáltam ki az infrashape -t és. Folyamatosan karbantartott és működő gépek várnak rá így mindig a legmagasabb szinvonalú edzésben lehet részed. Magas színvonalú kiegészítők segítik az edzésed hatékonyságát.


A Geoway egy nyitott infrakerékpár, amit szintén a Medilight Tech Kft. Whole body cryotherapy with Vacuactivus is cryosauna, cryotherapy chamber and all cryo equipment. Ez egy speciális, legújabb generációs alakformáló eszköz, amely egyszerre több mindent is tud: infra, vákuum, fény- és aromaterápia egyetlen gépben, ilyen még eddig nem volt!


Várjuk önt is hamarosan Debrecenben a Skalnitzky Antal u. Megfigyelhető, hogy olykor hiábavaló a testsúlynak a csökkentése, mivel a test aránytalan marad. Infra, vákuum, fény és aroma terápia egyetlen gépben. FITWEBSHOP - Fitnesz, Vitamin és Egészségtár. Az InBody eredmények potenciális betegségeknek, vagy a legyengült egészségnek az elsô jelzője lehet. A szegmentált izomelemzés fókuszált edzésterv készítését teszi lehetővé.


Slim fogyasztó és alakformáló stúdiónk lényege, hogy legfőképpen a túlsúlyos embereknek segítsünk a fogyásban. Szolnokon egyedülállóan csak mi rendelkezünk Infra és Vákuum stúdióval, amivel a fogyást a legjobb eredménnyel tudjuk elérni. Fekvés és tévézés edzés közben. Szépség (pl. kozmetikai kezelések) Kupon - kedvezménnyel - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) - Ultratone biostimuláció 6. Ft-ért a tökéletes formákért.


Formáld és fiatalítsd a tested szike nélkül! Ráadásul 5Ft kedvezmény jár az eredeti infrashape kezelésből is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések