2019. április 26., péntek

Informatikai gimnáziumok

Iskolánk nagy hangsúlyt fektet az informatikai eszközökre a tanórán és azon kívül is. A gimnázium a Microsoft referenciaiskolája. Tanáraink immár több mint éve rendszeres szervezői és előadói a Microsoft Nyári Tanártovábbképzéseknek, ami egy akkreditált továbbképzés informatikatanároknak.


Informatikai gimnáziumok

A rendszergazda tanfolyam átfogó ismeretet a jelenlegi korszerű hálózatkoról, a hozzájuk tartozó architektúrális fogalmakról. Erkel Ferenc Gimnázium és Informatikai Szakképző Iskola, Kollégium. Szülői értekezlet leendő 9. Beiskolázási tájékoztató. Napjainkban számos régi diákunk építi a jövőt az ország és a világ minden pontján.


Online listát az összes magyarországi iskola. Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis. Iskolánk Reál munkaközössége ebben az évben is fotópályázatot hirdet, melynek témája: Állatok. Válaszd ki a saját fotóid közül a témához illőt, küldd be e-mailben az egressy.


C121-es tanáriba pendrive-on maximum saját képet! Egy támogatónk segítségét megköszönve, az idén egy nagyobb informatikai beszerzést vállalt szerepet a Hi-Tech Alapítvány. Sikerül az M19-es, CISCO labor gépparkját korszerűsíteni, így két korszerűen felszerelt labor biztosítja a számítógépes hálózatok oktatását, a másik négy általános informatikai labor mellett. Ezúton is szeretettel gratulálunk a Szűcs Sándor Informatikai Emlékversenyen (Linux versenyben) részt vevő tanulóinknak a sikeres továbbjutáshoz, és Várkonyi Tibor tanár úrnak az eredményes felkészítéshez! A döntőben szurkolunk tanulóinknak!


ADDETUR Baptista Gimn Szakgimn Baár-Madas Reforátus Gimn. BMSzC Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szki. Gustave Eiffel Francia Ált Isk Gimn Budenz József Ált Isk. Csík Ferenc Ált Isk Gimn Egykor volt Földes F. Szakközép Klebelsberg Kuno Ált Isk Gimn Kodály Zoltán Ének-zenei Ált Isk Gimn Zeneisk - Alapf Műv Int BP II. Budapesten induló Informatikai és számítástechnikai tanfolyamok.


Webdesigner, programozó, szoftverfejlesztő és egyéb informatikai tanfolyamok. Kattints ide és válogass a tanfolyamok közül. A Debreceni SZC Beregszászi Pál Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája évtizedek óta kiváló elektronikai, villamosipari és informatikai szakembereket képez a munkaerő-piac számára.


Az egyházi gimnáziumok rangsorát az idén is a budapesti Deák Téri Evangélikus Gimnázium vezeti, a második helyet a szintén budapesti Piarista Gimnázium, a harmadikat pedig a Pannonhalmi Bencés Gimnázium, Egyházzenei Szakgimnázium és Szakkollégium szerezte meg. HVG kiadványa az ország száz legjobb. A délután során megismerkedhetnek képzéseinkkel egy előadás és egy intézményi séta keretén belül.


Informatikai gimnáziumok

A budapesti Jedlik Ányos Gimnázium és évfolyamos képzést kínál angol, német, matematika, informatika, természettudományos és élsportolói tagozatokon. November 20-i (szerdai) nyílt napunk az 1. CSZC Közgazdasági és Informatikai SzKI Dabas Táncsics Mihály Gimnázium Érd Gyál Eötvös József Közgazdasági Szki. Halásztelek Hunyadi Mátyás Ált. Isk Gimn Nagykáta Damjanich János Gimnázium Nagykőrös Arany János Református Gimnázium és Diákotthon Toldi Miklós Élelmiszerip.


Ezúton szeretnénk tájékoztatni az olvasókat, hogy az őszi kupakgyűjtés lassan befejeződik. December elsején elviszik a kupakokat az iskolákból, ezért az utolsó nap, amikor még hozni lehet a kupakokat a csütörtöki. Polonica Varietas című pályázat keretében a Szentendrei Református Gimnázium 10. Lengyelországba utazott, hogy megvalósítsák a magyar–lengyel kapcsolatokat építő projektjüket. Híreink Krókusz projekt – emlékezés a Zsigmondyban A holocaust gyermek áldozatairól, iskolás társainkról emlékeztünk a Krókusz projekttel, melyhez ebben a tanévben iskolánk is csatlakozott.


Informatikai gimnáziumok

Nyelvi előkészítő gimnáziumi osztály. Az informatikai ismeretek oktatásának nemzetközi példáit tekintve a világ fejlett országaiban két alapvető tendencia különíthető el. Van, ahol az informatika önálló tantárgy, több évre visszamenő hagyományokkal, és van, ahol tantárgyon kívül törekednek az informatikai alapműveltség elsajátíttatására. A Lovassy László Gimnázium a tavalyi tanévhez hasonlóan az idén is megrendezi NÉMET NYELVI VERSENYÉT.


Itt elsősorban a nemzetiségi tagozat német nyelvi felvételijéhez szeretnénk segítséget, támpontot nyújtani. A verseny három részből, két írásbeli fordulóból és egy. IBM Data Storage Systems mérnökeinek és munkatársainak előadásával és szakmai gyakorlati foglalkozások vezetésével egy eszköz- és technológia bemutatóval színesített Pályaorientációs Napot szerveztünk a technikusképzésben résztvevő informatika szakos hallgatóinknak. Szombathelyi Műszaki SZC Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma.


Munkavégzés nyugdíj mellett: így változnak a szabályok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések