2019. április 4., csütörtök

Oroszlán férfi féltékeny

Cserébe csak annyit vár el, hogy a felesége végtelenül csodálja. Kapcsolatuk azonban hamar megmutatja a másik arcát is. Egy ízig-vérig oroszlán férfi került az életembe, sajnos a pontos születési dátumát már nem tudhatjuk meg, de gyanus hogy az aszcendense is az oroszlánban áll, illetve a többi bolygoban is dominalhat.


Bár elég kicsapongó, természeténél fogva hűséges is. Azonban a hűségért, hűséget vár. Bár bizonyos tekintetben élvezi a versengést feltéve, ha biztos talajon áll. Tűz és Víz, nem csak az asztrológia szerint, hanem saját tapasztalat alapján is. Az oroszlán férfi imádja a szerelmet és imád szerelmesnek lenni.


Oroszlán férfi féltékenység? Ha meg akarod hódítani az oroszlán férfit, le kell nyűgöznöd és milyen más módón tehetnéd ezt meg, mint az öltözék és a hozzá társult attitűd által. Ez a filmkocka nem éppen fiatal.


Oroszlán férfi féltékeny

De ha szerepet játszol nem lesz jó, tudod ebből lesz a baj. A Rák- férfi boldog lesz a saját eleme képviselőivel – a Skorpió és Halak nőkkel: mindannyian mély, szenvedélyes kapcsolatra vágynak. A korral, a rák- férfi elkezd vonzódni az Ikrek és a Szűz jegyek energetikus képviselőihez. A magabiztossága egyszerűen fantasztikus!


Szerelem A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. Valósággal izzik a haragtól, amikor a kapcsolatának vége szakad. Sokszor betegesen féltékeny lesz az exére, tetteit az irigység és a bosszúszomj vezérli. Hosszú időbe telik, hogy feldolgozza a szakítást.


A szakítás szerinte szégyen és kudarc, amiért gyakran önmagát okolja. Néha kicsit hisztis, ha túl merész dologra akarod rávenni, de előbb-utóbb szót foga mert hallgat rád és bízik az erődben, ami módfelett hízelgő számodra. Nagyon ragaszkodó, gyakran féltékeny , olyankor nagyjelenetet rendez, de egy-két kedves szóval lecsitíthato és újra szent a béke. Kos férfi : nagyon temperamentumos, makacs, ami ellentéteket fog szülni egy Bak nővel folytatott kapcsolat során. Mindig fejlődni akar, igyekszik új dolgokat.


Az hozza lázba leginkább, ha látja, hogy egy kicsit féltékeny vagy, és meg kell harcolj érte. Tele van energiával, fizikális és mentálisan is tettre kész ebben az időszakban. Ha világos Ön előtt a célja, a végsőkig képes elmenni a megvalósítás érdekében. Roppant motivált a napokban. Ugyanakkor ügyeljen, hogy ne legyen féltékeny és birtokló a partnerével, mert ez a jövőben gondot okozhat a kapcsolatukban.


Oroszlán férfi féltékeny

Kerülendő partner: a kedves Rák és a nyugodt Skorpió a lassú csábítás mesterei, hozzájuk a Nyilas nő túlságosan türelmetlen. Vízöntő férfi kalandvágya. Bánt az is, hogy társad nem méltányolja kellőképpen a te figyelmességedet, sőt, magától értetődőnek tartja.


AZ OROSZLÁN FÉRFI : Temperamentumos, jó humorú, mégis komoly, szereti a divatot, az eleganciát, a markáns, férfias holmikat. Hajlamos színes ruhákban pompázni, szereti az ékszereket, a feltûnõ dolgokat. A mindig játékos Nyilas férfi is kellemes partner lehet.


Féltékeny típus, a párkapcsolatban sem tud osztozni senkivel. A Szűz férfi nem a legodaadóbb apa, de családja jólétéért és biztonságáért bármire képes. A Mérleg férfi tudja, hogy mire van szüksége a Rák nőnek, de a pásztoróra után hajlamos faképnél hagyni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések