2019. január 10., csütörtök

Zöldhulladék szállítás nagykáta

Zöldhulladék szállítás nagykáta

A véleményezésre munkanap áll rendelkezésre. Tisztelt nagykátai Ingatlantulajdonosok! Társaságunk az alábbiakban tájékoztatja Önt az újrahasznosítható csomagolási, a zöldhulladék , továbbá a lom hulladékok gyűjtéséről. Együttműködésüket ezúton is köszönjük!


Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés. Milyen hulladékot visznek el. A hulladéknaptár segítségével a hulladékszállítási időpontokról, átvevőhelyekről informálódhat. A zöldhulladék szállítás engedély köteles tevékenység. Kevesen tudják, hogy a hulladék szállításhoz hulladékszállítási és hulladékgyűjtési engedéllyel kell rendelkeznie a hulladék szállítást végző vállalkozásnak.


Tehát a zöldhulladék szállítás is engedélyköteles tevékenység. Nálunk nincs felár az aznapi szállításokra sem. Budapesten és Pest megyében a legolcsóbban rakodással!


Zöldhulladék szállítás nagykáta

Fenyőfa elszállítás Millyen zöldhulladékot nem szállítunk el. Fakivágás - viharkárok megelőzése. A korhadt, az elöregedett, a túlságosan magasra nőtt fa kidőlése vagy a messze nyúló ágak veszélyt jelentenek az építményekre (kert, tetőszerkezet, terasz), a gépkocsikra, a vezetékekre és az emberekre is.


Zöldhulladék elszállítása Budapest XXIII. A sziklakert olyan mesterséges építmény, amely kialakításában és a telepített növényzetével természetes úton létrejövő alakzat és vegetáció rendkívül esztétikus benyomását kelti. Egy szépen gondozott kertben is gyakran képződik zöldhulladék. Hétvégi és ünnepi felár nélkül.


Zöldhulladék szállítás nagykáta

További szolgáltatásaink között szerepel a költöztetés, bútorszállítás, háztartási gép szállítás és bármilyen tehertaxi fuvarozások. Szolgáltatásainkat a lehető leggyorsabban és kedvező árakon biztosítjuk ügyfeleink részére. Keressen minket bizalommal és ingyenes visszahívást biztosítunk. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. Hulladékért virágot elnevezésű akciót.


Cégünk Pest megye egész területén vállal zöldhulladék elszállítást ( kerti hulladék, ág, lomb, nyesedék, fűkaszálék, fatörzs, tuskó, gally, tövis, stb.) m3-es és m3-es teherautóval. Az Öntől elszállított kerti zöldhulladék újrahasznosításra kerül. Egy gondozott kert elkerülhetetlen velejárója a zöldhulladék keletkezése. Tudjuk milyen nagy gondot jelent manapság a zöldhulladéktól megszabadulni, ezért szeretnénk ebben is az önök segítségére lenni.


Szombaton korlátlan zöldhulladék szállítás Gyömrőn. Murva szállítás Zsámbék konténer kft Dabas, építési bontási hulladék Dunaharaszti Visegrá hulladék értékesítés Dunakeszi. Homok szállítás Fót illetve Gödöllő és Vecsés, Gyál költöztetés budapest Kistarcsa, konténer kölcsönzés Magló konténer sittszállítás Szigetszentmiklós Monor. Nincs hétvégi vagy ünnepnapi felár a szállítások során!


A mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg munkatársaink a kék fedelű kukában kihelyezett zöldhulladék mellé szállítási alkalmanként db, egyéb esetben db cserezsákot (zöld színű, emblémás) biztosítanak. Vállalom az alábbi konténeres szállítási munkákat: Építési és bontási törmelék konténeres szállítása, konténeres sittszállítás, konténeres szemét szállítás. Sitt, lom, szemét, hulladék, építési törmelék, bontási törmelék, föld elszállítása.


Más típusú zsákban kihelyezett zöldhulladék nem kerül elszállításra. Választ kaptunk a közszolgáltató, DTKH Nonprofit Kft. Föl beton, tégla, vegyes törmelék, szakipari szemét, lim-lom stb. Térkép segítségével keresési lehetőség. Konténer rendelés, hulladékbegyűjtés.


Regisztáld céged adatit, még ma! Magányszemélyektől nem áll módunkban hulladékot átvenni. Amennyiben a meteorológiai előrejelzésekkel ellentétben csapadékos, szeles idő lenne ezen a napon, és indokolttá válna a gyérítés elhalasztása, akkor a szúnyoggyérítésre néhány napon belül kerülne sor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések