2019. január 14., hétfő

Gyermektelen nők klubja

Sietteti a klimaxot a pszichés megterhelés, a folyamatos otthoni, munkahelyi gondok. A gyermektelen szingli nők a legboldogabbak? Az egyik londoni egyetem viselkedéstudományi professzor azt tanácsolja, hogy a férfiak nősüljenek meg, a nők viszont ne menjenek férjhez.


A Férfiak Klubja provokatív gondolatok felvetésével indít vitát a legkényesebb témákban is. A véleménynyilvánítást megkönnyítettük. Nem muszáj írno pár kattintással is értéket teremtesz a közösségnek!


Szavazzatok gondolatonként. Sidda Walker sikeres drámaírónő a Broadway-n. Egy interjú során boldogtalan gyermekkoráról mesél. A kutatás eredményei alapján a legnagyobb biztonságban a házasságban élő, de gyermektelen nők vannak, a gyermeket vállalóknak egész kicsit rosszabb a statisztikájuk. Az egyedül élő nőknek már lényegesen kedvezőtlenebbek az adataik, míg a gyerekkel egyedül élő nőknek kiugróan a legrosszabb.


Logikailag adódhatna ugyanis a törvényszerűség, hogy jó, jó, ha így van, akkor a harmincas nők legyenek nyitottak a negyvenes férfiak közeledésére. Xintia, Elise, Brenda és Annie. Arról is frissítsd az ismereteidet, hogy a nők csak hüvelyi izgatással el tudnak élvezni (Viola maga mondja az egyik videón, hogy ezzel neki is gondjai vannak).


A győztesek Apa, Férfi pedagógus, Mester, Közéleti és Felelős üzletember példakép kategóriában a Férfiak Világnapja előestéjén, november 18-án elegáns és egyben megható gálaünnepségen vehették át az elismeréseket. Bedő Imre elmondta: a férfiak általában több időt töltenek a munkahelyükön, mint a nők , és ilyenkor a család számára láthatatlanok. A program célja, hogy a gyermekek láthassák, „kik vagyunk, amikor nem vagyunk”. Minden, ami a gyermekvállalásról, a terhességről, babákról és a kisgyerekekről, a családról szól.


Gazdag, nőtlen, gyermektelen , és egész nap semmi más dolga, mint hogy laza legyen, kerülje a felelősséget - és csajozzon. Egy egyedülálló anyával kialakított futó viszonya után rájön, hogy fektethető nők felhajtására remek terep a magányos szülők klubja. TársasTér használói között!


Ez az ingyenes oldal lehetőséget nyújt a magány feloldására. Itt társat, barátokat, azonos érdeklődésű embereket találhat az, aki elmúlt éves vagy aki fogyatékkal élő nagykorú. A csajok nagyon jók, aztán Morty, de egyik kedvencem mégis Bronson Pinchot belsõépítésze, komplett idióta, õt már beskatulyázták ebbe a buzioid mûvészlélek dologba, pedig nagyon tiltakozik ellene (úgy látszik, nem elég nagyon), de jól teszi. Alison, Fiona, Julia és Susan csak annak köszönhetik a barátságukat, hogy második feleségek, ez a szörnyű sorscsapás hozza össze őket.


Az író alteregója, Henry Chinaski immár nem kézbesítőként tengeti nyomorúságos életét, hanem sikeres íróként utazgat felolvasásokra, és közben persze iszik rendületlenül, másnaposan ébre tovább iszik, és a változatosság kedvéért ismét másnaposan ébred. Az Elvált nők klubja (eredeti cíThe First Wives Club) egész estés amerikai film, amelyet Hugh Wilson rendezett. A forgatókönyvet Robert Harling írta, a zenéjét Marc Shaiman szerezte, a producere Scott Rudin, a főszerepekben Bette Midler, Goldie Hawn és Diane Keaton látható. Napjainkban nem kevesen - férfiak és nők egyaránt - választják a kapcsolatteremtésnek egy sajátos módját: az újsághirdetést.


E hirdetések óhatatlanul egyben világképközvetítők is: napjaink nője és férfija mutatkozik meg rajtuk keresztül, úgy, ahogy látják és láttatni szeretnék magukat, illetve ahogy látják és látni szeretnék a másik nem képviselőit. Ma már, amikor azt internet nyújtotta lehetőségek a mindennapjaink részévé váltak, nem meglepő, hogy online is alkalmi, vagy akár tartós kapcsolatokra lelhetünk társkereső oldalak segítségével. Nem tudom, én Sandra Bullockról inkább nem mondok semmit, mert pozitív irányban elfogult vagyok vele, de ez hosszabb történet. Szerintem a film talán egyik legjobb jelenete James Gardner, az apa belépõje, mikor a dühöngõ anya az ajtófélfához vág egy kávéscsészét pont mikor Gardner belép, és Gardnernek a szeme sem rebben, megy tovább, oda se nézve, megszokta.


Szeretettel köszöntelek a Tudatos Nők Klubja közösségi oldalán! Csatlakozz Te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. Haness Rita FB fórumán, oldalán, ahol hasznos tanácsokat, segítséget kaphatsz, hogy az élet a közép korosztályban is felhőtlen legyen! Tóth Kriszta, gazdag magyar celeb nők , Liptai Claudia, magyar celebek élete, milliomos celeb nők , Nők , Ördög Nóra Vasvári Vivien és Fecsó, mint nyerő páros!


Van az úgy néha, hogy gyorsan szeretnénk egy finom vacsorát összedobni, lehetőleg nem túl sok hozzávalóból, nem túl drágán. Ez a tészta, negyedóra alatt elkészül, úgy, hogy közben el is tudunk pakolni és meg is tudunk teríteni. De ha nem vállaltam volna önként a magányt, hanem csak belekényszerültem volna divatból egy kb. Ezek a nők is megtehették volna, hogy huszonöt és harminc között családot alapítsanak azokkal a jó pasikkal, akiknek akkor kellettek.


Valamiért mégsem tették. A HVG Extra A Nő magazin és a Nők gyermek nélkül című könyv csomagban. Nagyon hiszek a könyvek gyógyító erejében.


Teljesen ingyenes társkereső év felettiek számára. Társkeresés azoknak, akik komoly párkapcsolatra vágynak. Hatékony és biztonságos!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések