2019. január 30., szerda

Ha elengeded megkapod

Van olyan, hogy ha elengeded őt, akkor mégsem indul el feléd. Ilyenkor örülj, mert ezzel az történik csupán, hogy egy korszak végéhez ért, sokat adott, de ideje indulni az új felé, mert KÉSZ vagy rá,kész vagy indulni az új élet felé! Uralod ha elengeded , eléred ha nem kergete tiéd ha már nem akaro megtalál ha nem kutatod. Sokszor úgy tűnik, hogy ezek az utak egymástól messzire vezetnek és távolodnak, de ez sokszor csak illúzió.


Ugyanis ha mindketten elindultok Önmagatok felé, valójában egyre inkább csak közeledtek egymáshoz. Mintha útjaitok párhuzamosan futnának, és amikor mindketten megérkeztek Önmagatokhoz, egy ponton a két út összeér. Ha elengeded megkapod ? Hosszú hónapokig vártam, hogy keressen.


Hoppá, hirtelen felbukkant. Megint érdeklődtem, majd szrt rám. Elengedtem ekkor szaladt utánam. S ha hátra akart elindulni, akkor valójában előre haladt. Ez arra hívja fel a figyelmet, hogy a Mérleg csillagkép stációjában a lényeg nem Kint található, hanem Bent!


Ez a titka a Mérlegnek: csak bent tudsz a dolgokon változtatni! Ha a világban változást szeretnél, akkor neked kell azt magadon végbevinni. Szükségem van a jelenlétedre, még ha nem is nézek rád. Megijedek tőle pedig nem bán tasz.


Néha ellöklek, mert félek. Például megtarthatod a pénzköltés örömét, ha megtakarítást a biztonság vagy a jövőbeni célok érdekében történő vásárlásnak tekinted. Ha szeretné engedd el!


Akarással csak taszítasz , ha elengeded megkapod A személyes életünk talán legnehezebb kihívásait általában akkor értjük meg, ha a Szaturnusz bolygó helyzetét megvizsgáljuk, és kibontjuk ennek a szimbólumát. Ha valaki nincs megelégedve saját magával, ha nincs jó. Hogy ha elengeded , nem elveszíted. Hanem pont ellenkezőleg.


Legtöbbször utána szinte rögtön megkapod. Ha én eljátszom magamban a gondolattal, hogy milyen érzés az, hogy NINCS meg az a konkrét férfi, vagy konkrét autó, vagy bármi, az nem jelenti azt, hogy azt is kezdem el teremteni. A kiváló egyéniséget, ha hajszolo el nem ére de ha elengede megkapod.


Rájössz, hogy amit másban kerestél, magadban megtalálod. Az Univerzum nem ad soha olyat, amit nem tudsz kezelni. Vagyis, ha elengeded az ítéleteidet és nézőpontjaidat, megkapod szabadságot. Apropó: ha nincs nézőponto bármilyen nézőpontod lehet Egy nézőpontot szeretnéd vagy az összeset?


Köztudott, hogy a nők szeretnek vásárolni. Ezzel önmagában nincs is baj, de ha nagyon elengeded a gyeplőt, könnyen financiális válságba kerülhetsz. Nincsenek táblák: a jobbkéz-szabály szerint elsőbbséget kell adnod a tőled jobbról érkezőnek, ahogy (jó esetben) te is megkapod attól, aki tőled balra ér a. A belső béke megteremtése a külső körülményektől függetlenül - tudjátok, a jól ismert nagy paradoxon, vagyis a ha elengede megkapod paradoxona. Hatalmas erő kell ehhez, de ezt most megkapod Jupitertől. Amit most tenned kell, hogy szeretettel megvizsgálod maga és tudatosan elengeded minden negatív tulajdonságod.


Ha megtesze hihetetlen szabadságot kapsz. Angyalokhoz és a Felettes Énedhez is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések